VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ode D bestraga...
staro
  (#1 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Ode D bestraga... - 24.04.2007, 14:09

nesto mi se zbrchkalo s particijom D...
kontam da je pretrpana raznim tricharijama..

uglavnom sinoc mi padne ceo sistem,
ja formatiram C pri tome iskljucivo pazeci da to ne uradim sa diskom D,
ali D mi stalno trazi formatiranje i uopshte ne mogu da ga otvorim...
a imam tu vaznih stvari, ne bi covek verovo...

kako da je spasem?
kako da je spasem...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ode D bestraga...
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:31
Godine: 25
Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 14:29

A na kojoj particiji ti je Windows?

I jel se sad javljas sa tvog kompa? Jel imas mozda dva hard diska?

goldie

staro
  (#3 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 14:59
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 14:36

Pokusaj uci u safe mode (dugme f8 pri startu kompa)

staro
  (#4 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 14:53

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
A na kojoj particiji ti je Windows?

I jel se sad javljas sa tvog kompa? Jel imas mozda dva hard diska?
pa na C...

Da,da s mog kompa tj s onoga sto je od njega ostalo...
nemam dva harda, nego mi "ne radi" d na ovom...

drnr probacu al mi se bash ne mili eksperimentisati...

Ubica mekog srca.

staro
  (#5 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:08

A C je sada u redu?

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#6 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:11

Pa onda sigurno nisi formatirala C. Mozda si je defragmentovala ili tako nesto...

Ne znam sta ti se desava sa D particijom. Pretpostavljam da si nesto instalirala ili radila sa particijama kada se pobrljavilo jer i da je puna particija do "vrha" radila bi i dalje normalno. A pogotovo sto sistem nije na njoj nego samo podaci. Probaj u Safe modu da vidis da li mozes da pristupis particiji D. Nije nista to tesko i opasno. Kao sto je rekao dndr samo pritiskaj F8 pri dizanju windows-a. Onda ce ti ponuditi meni na kojem selektujes Safe mode i pritisnes enter. Dici ce ti se Windows u safe modu u kojem mozes da radis sve normalno ko u redovnom windowsu samo sto ce biti iskljuceni svi programi koji ti nisu potrebni za rad samog windows-a.

goldie

staro
  (#7 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Godine: 40
Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:14

Bitno je da ne radis nikakvo dalje formatiranje ili experimente.Ako su ti podatci vazni...

Postoje alati (malecki) za MBR, pomocu kojih mozes jednostavno povratiti Disk u predjasnje stanje. Ja to radim cesto pa ako ne uspes da resis drugacije mogu ti poslati sta ti je potrebno da to odradis. Nije komplikovano, ali...

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#8 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido

Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:17

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Pa onda sigurno nisi formatirala C. Mozda si je defragmentovala ili tako nesto...
e jesam,i obrisala i formatirala i instalirala sve ponovo...

Citat:
Ne znam sta ti se desava sa D particijom. Pretpostavljam da si nesto instalirala ili radila sa particijama kada se pobrljavilo jer i da je puna particija do "vrha" radila bi i dalje normalno. A pogotovo sto sistem nije na njoj nego samo podaci. Probaj u Safe modu da vidis da li mozes da pristupis particiji D. Nije nista to tesko i opasno. Kao sto je rekao dndr samo pritiskaj F8 pri dizanju windows-a. Onda ce ti ponuditi meni na kojem selektujes Safe mode i pritisnes enter. Dici ce ti se Windows u safe modu u kojem mozes da radis sve normalno ko u redovnom windowsu samo sto ce biti iskljuceni svi programi koji ti nisu potrebni za rad samog windows-a.
pa probam ja ali mi sve nesto izbacIva da D ne postoji

Ubica mekog srca.

staro
  (#9 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido

Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:17

Citat:
vojvodjan kaže: Pogledaj poruku
Bitno je da ne radis nikakvo dalje formatiranje ili experimente.Ako su ti podatci vazni...

Postoje alati (malecki) za MBR, pomocu kojih mozes jednostavno povratiti Disk u predjasnje stanje. Ja to radim cesto pa ako ne uspes da resis drugacije mogu ti poslati sta ti je potrebno da to odradis. Nije komplikovano, ali...
pa shalji sta cekash...

Ubica mekog srca.

staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:22

Onda definitivno moras neki softver za particije da instaliras i da vidis kako ti sad izgleda D i da vidis sta ti kaze taj program za particije. Da li je sa njom sve u redu i ako nije, da je konvertujes u normalnu NTFS particiju.

Eto Vojvodjan nek ti posalje program.

goldie

Poruku je izmenio goldie, 24.04.2007 u 15:28.

Odgovor