VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ode D bestraga...
staro
  (#11 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 15:38

Imam gomilu programcica za to ovde ali mi je sada problem da saljem, posto radim sa firmine mreze, a oni ne dozvoljavaju slanje nicega veceg od 0.5 Mb..(koje gluposti) ali evo ovako:

Ako mozes skini sa neta Hirens' Recovery Boot CD, (ISO koji narezes kod nekoga na cd, www.thepiratebay.org)

Ako ti je problem, a negde si blizu *(ZR) ja dolazim kuci u Cetvrtak pa mogu da odradim.

Ukoliko skines i narezes Hirens...... trebaspokrenuti racunar sa CD-a i odabrati start cd u prvom ekranu koji se pojavi. nakon toga broj 4. recovery tools pa Active Partition Recovery. Dalje bi trebalo da ti bude jasno. A ako ne tu sam od ujutro oko 3 sata.

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
Odgovor: Ode D bestraga... - 24.04.2007, 22:18

Moguce da nisi vise vlasnik te particije, ne fizicki, nego preko windows-a. Meni se to desilo kada sam instalirao Vistu posle XPa i XP x64 posle XPa. Mada moze da se desi i samo pri novoj instalaciji istog, ako je sad novi username u windows-u: npr. bio administrator, sada neko tvoje korisnicko ime.

E sad, resenje je da ili iz redovnog windows-a, a ako nece iz safe-moda-a kliknes desnim na particiju u My-Computer, pa properties, pa security, i tamo odes na advanced ili ne secam se tacno kako, a nemam XP tako nemogu da vidim kako se zove, i da tamo na svog korisnika dodas privilegiju pristupanja tim podacima.

Neznam da li si skontala sta treba, ali ako neko sa XP-om zna o cemu govorim, nek posalje ili screenshoot-ove ili neka da detljna uputstva.

電子男の子

staro
  (#13 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Ode D bestraga... - 22.05.2007, 14:28

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Moguce da nisi vise vlasnik te particije, ne fizicki, nego preko windows-a. Meni se to desilo kada sam instalirao Vistu posle XPa i XP x64 posle XPa. Mada moze da se desi i samo pri novoj instalaciji istog, ako je sad novi username u windows-u: npr. bio administrator, sada neko tvoje korisnicko ime.

E sad, resenje je da ili iz redovnog windows-a, a ako nece iz safe-moda-a kliknes desnim na particiju u My-Computer, pa properties, pa security, i tamo odes na advanced ili ne secam se tacno kako, a nemam XP tako nemogu da vidim kako se zove, i da tamo na svog korisnika dodas privilegiju pristupanja tim podacima.

Neznam da li si skontala sta treba, ali ako neko sa XP-om zna o cemu govorim, nek posalje ili screenshoot-ove ili neka da detljna uputstva.
nije to... oshtetio mi se hard na jednom delu...
'zem mu oca
sad sam taj deo ostavila nedefinisan, nalazi se negde na sredini , pa sam za toliko smanjila D i sad sve funkcionishe...
ono sam sve morala da obrishem...
ali nije mi vishe ni neki bedak zbog toga...
ionako nikad nisam bila kadra da ono sve sortiram nego vecito neka gungula u mojim folderima..ovako nema nista...milina...

Ubica mekog srca.

staro
  (#14 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 15.07.2008 22:57
Godine: 28
Odgovor: Ode D bestraga... - 22.05.2007, 15:18

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
ionako nikad nisam bila kadra da ono sve sortiram nego vecito neka gungula u mojim folderima..ovako nema nista...milina...
Harddiskbula rasa

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi > Ode D bestraga...