VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 01:49

Pre nekih par minuta sam videla nešto što na kompu vidim prvi put. Ukočila sam se na trenutak jer sam pomislila da će da umre pa sam isto tako pomislila na sve ono što bi trebalo da prebacim na diskove ali me svakog dana mrzi.

Elem, zakucao mi se nešto signal i ja se resetujem. Otišla sam u kupatilo, tako da nisam videla šta se sve odvijalo ali sam zatekla plavi ekran (onako kao kad piše welcome) i na njemu je pisalo sledeće (nisam stigla sve da zapišem, ali ko je ovo video verovatno će znati):

Checking file system on C:
The type of the file system is NTFS
One of your disks needs to be checked for consistency.
CHDSK is verifying the files...

Bla, bla bla... nisam stigla dalje ali je radio nesto u procentima (stage 1 of 3, pa stage 2 of 3 itd)

What the fuck iz hepning??? I koliko je strašno?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#2 (permalink))
DBlica
Početnik
DBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 05.02.2008 20:49
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 01:59

opusti se....
to je "normalna" pojava ukoliko windows nije odradio ispravan "shut down" (ako si restartovala "na dugmence"). Prilikom sledeceg boot-a je uradio skeniranje hard diska kako bi ispravio eventualne greske na njemu....

Citat:
SQUAW kaže:
Elem, zakucao mi se nešto signal i ja se resetujem.
mozes li ovo da pojasnis, kakav signal se "zakucao" pa si restartovala?

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 02:06

Uhhhh fala ve dobri čoveče ( ili ženo ).

Nisam išla na dugmence, nego mišem na start - turn off - restart.

Pa ostala sam bez signala. Ne znam kako bih ti pojasnila Ponekad tako kad mi se sve pogasi, protoka ni od korova i od svuda pootpadam pomogne da se resetujem ili ja ili dečko od koga kradem signal

staro
  (#4 (permalink))
DBlica
Početnik
DBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebe

Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 02:28

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Uhhhh fala ve dobri čoveče ( ili ženo ).
nema na cemu, drago sto sam ti razresio misteriju

Citat:
Nisam išla na dugmence, nego mišem na start - turn off - restart.
Ok, savetujem ti da uradis jos nesto, trajace malo duze, ali sredice neke eventualne brljotine na disku:

Start > Run pa ukucaj chkdsk c: /r, otvorice ti se neko crno prozorce i tamo ukucaj Y, onda restartuj komp, pa ce odraditi malo detaljniji scan diska.

Citat:
Pa ostala sam bez signala. Ne znam kako bih ti pojasnila Ponekad tako kad mi se sve pogasi, protoka ni od korova i od svuda pootpadam pomogne da se resetujem ili ja ili dečko od koga kradem signal
Koji tip konekcije imas? Pretpostavljam da je neki "LAN" u pitanju, tada bi ti verovatno pomogao samo jedan "disable-enable" konekcije, pa ne moras da "se resetujes"

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 02:51

Sve sam zapisala šta si napisao, to ćem uradim sutra čim ga upalim, sad nešto treba da završim i konačno da odspavam malo nadam se da to može i sutra, da ne mora odmah, ako već nije strašno Thank you very much!

Što se tiče konekcije, imam kablovski wireless koliko to god nenormalno zvučalo. Taj lik vuče ja mislim sa kabla, a na zgradu koja je na pola puta od mene do njega je stavio antenu, ja imam mrežnu kartu i antenu i lovim signal sa te antene. Kod onih dole monitorčića desno koji svetle mi piše wireless network connection, eto. Uradim ja ponekad i to disable - enable al' kad mi se nešto specijalno ovde sve zaglupi i utrne i uspori, onda se najčešće resetujem

staro
  (#6 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 20:00

Ma, sta komplikujes, reci lepo da krades signal sa SBB-a

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 20:07

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku
Ma, sta komplikujes, reci lepo da krades signal sa SBB-a

E Jajasta ako me u'apse zbog tebe ni kajgana ti neće biti ravna

staro
  (#8 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 23:04
Godine: 32
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 31.10.2006, 21:09

Prijatelju Blico, vidim da je muka preshla na tebe, zzelim ti puno srece i dobro zdravlje kao i vremena na pretek ahahaha

Mi volemo SQUAW i ona voli nas !

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#9 (permalink))
DBlica
Početnik

Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 01.11.2006, 02:02

nije frka, 'lebe, ovo dodje kao relaksacija, SQUAW je pismena i zna da postavi pitanje, s kakvima se ja srecem preko dana... eeee to zna da bude muka, al' pos'o je takav

@SQUAW
jasno mi je kakvu konekciju imas, al ako tebi "sve zaglupi i utrne i uspori" to onda nije da samo net ne radi, moz' bit' svasta, jbg......za pocetak skeniraj komp kasperskim i ad-aware-om....

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 01.11.2006, 02:17

Citat:
DBlica kaže: