|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Čini mi se da sam videla cica macu |
|
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu -
31.10.2006, 02:06
Uhhhh
fala ve dobri čoveče ( ili ženo ).Nisam išla na dugmence, nego mišem na start - turn off - restart. Pa ostala sam bez signala. Ne znam kako bih ti pojasnila Ponekad tako kad mi se sve pogasi, protoka ni od korova i od svuda pootpadam pomogne da se resetujem ili ja ili dečko od koga kradem signal ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 05.02.2008 20:49
Pol: Muško
Godine: 27
|
31.10.2006, 02:28
nema na cemu, drago sto sam ti razresio misteriju
Ok, savetujem ti da uradis jos nesto, trajace malo duze, ali sredice neke eventualne brljotine na disku: Start > Run pa ukucaj chkdsk c: /r, otvorice ti se neko crno prozorce i tamo ukucaj Y, onda restartuj komp, pa ce odraditi malo detaljniji scan diska. Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
31.10.2006, 02:51
Sve sam zapisala šta si napisao, to ćem uradim sutra čim ga upalim, sad nešto treba da završim i konačno da odspavam malo
nadam se da to može i sutra, da ne mora odmah, ako već nije strašno Thank you very much!Što se tiče konekcije, imam kablovski wireless koliko to god nenormalno zvučalo. Taj lik vuče ja mislim sa kabla, a na zgradu koja je na pola puta od mene do njega je stavio antenu, ja imam mrežnu kartu i antenu i lovim signal sa te antene. Kod onih dole monitorčića desno koji svetle mi piše wireless network connection, eto. Uradim ja ponekad i to disable - enable al' kad mi se nešto specijalno ovde sve zaglupi i utrne i uspori, onda se najčešće resetujem ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
31.10.2006, 20:00
Ma, sta komplikujes, reci lepo da krades signal sa SBB-a
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
31.10.2006, 20:07
![]() E Jajasta ako me u'apse zbog tebe ni kajgana ti neće biti ravna ![]()
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 23:04
Godine: 32
|
31.10.2006, 21:09
Prijatelju Blico, vidim da je muka preshla na tebe, zzelim ti puno srece i dobro zdravlje kao i vremena na pretek ahahaha
![]() Mi volemo SQUAW i ona voli nas ! ![]() ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 05.02.2008 20:49
Godine: 27
|
01.11.2006, 02:02
nije frka, 'lebe, ovo dodje kao relaksacija, SQUAW je pismena i zna da postavi pitanje, s kakvima se ja srecem preko dana... eeee to zna da bude muka, al' pos'o je takav
@SQUAW jasno mi je kakvu konekciju imas, al ako tebi "sve zaglupi i utrne i uspori" to onda nije da samo net ne radi, moz' bit' svasta, jbg......za pocetak skeniraj komp kasperskim i ad-aware-om.... |
|
|
|