|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu -
13.12.2007, 14:30
Evo ga opet
![]() ![]() Samo sad drugo piše Nije bio unutra nikakav CD/DVD, ništa nije bilo pušteno ( samo mi ostala vratanca otvorena ), ni muzika ni film/serija, ništa. Bio upaljen msn, yahoo widgets i par prozora u IE. Komp radio normalno, čitavu noć i prepodne. Šta je sad ovo? ![]()
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
13.12.2007, 15:03
Moje lično mišljenje,
nemoj ga odmah uzeti zdravo za gotovo sačekaj još nekog da se uključi dotle pogledaj u TuneUp šta ti kaže za "Kernel" Customize & Analize>>TuneUp system information>Perfomance ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
13.12.2007, 15:28
![]() ![]() One cifre gore se naravno povećavaju i smanjuju. Za kabl od HDD-a, koj ga odvezao odjednom? Niko mi bre nije ovu šklopociju ni otvarao, sve radilo kako treba. Mislimmmm kako treba a najviše pišem na problemima.Nisam proverila te bad sektore. Citat:
i da vidimo šta je, možda nekom pomogne da se manje zajebaje. A za to forumi i služe, da razmenimo iskustva ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
|
13.12.2007, 15:42
Kolko se ja razumem. Slika kaže da je sve OK. No i drugi možda izvuku neki zaključak iz toga
![]() Citat:
pa da niko ne piše na problemima, to bi bio razlog manje da se pojavljujem na forumu ![]() A za kabl... ma ni ne mora da je to razlog, to je samo mogućnost. Hoće serviseri da ga loše utaknu, pa spadne nakon nekog vremena sam od sebe ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
13.12.2007, 15:45
Mi tu d reskjuuuuu
![]() E'o 'vako... U ogromnoj dosadi od celih 10 minuta, naleteh o'dje, da vidim kako napreduje problem... Vidim, uporan je... Evo i mog mishljenja, shta je po sredi... Da je zaeb, zaeb je, i to slimpatichan... KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ima lepo objashnjenje na M$ sajtu, ali nishta pametno se ne mozhe otkriti tamo... Daljim chitanjem tvog screenshot-a, naleteo sam na lepu stavku koja se zove "atapi.sys"... I to meni lepo reche da tebe naaaaaaajverovatnije ebe CD/DVD tj. neki od optichkih vragova, ako imash vishe od 1 uredjaja... Shta mu je tachno, zna samo on, ali je sasvim sigurno da je problem vezan za: - sam uredjaj, shto je pozheljna situacija, jer se lako da zameniti - mozhda i HDD, ali vrlo malo verovatno, shto je malo manje pozheljna situacija, ali se i to da lako opraviti - IDE kontroler, shto je vrlo, vrlo nepozheljno, jer iziskuje menjanje matichne ploche, shto je pain in the... backside... Naravno, ne verujem da je ovo, jer ti inache Wintendo radi kako treba, ako ne koristish CD/DVD... Daklem... Moj savet... Chupaj to chudo oid optike iz compa, i vidi kako tje raditi bez njega... Ako funguje k'o singerica, znachi da smo nashli krivca.... Ono shto dalje radish, kada utvrdimo da je optika kriva, uzmesh jedan veeeeeeliki malj, i opamprchish preko te optike, da mu naplatish za sav ovaj jed koji ti je naneo ![]() if ju nou uat aj min ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
13.12.2007, 18:11
ja sam jos da predlog, ali neznam da li si odradila, a to je da instaliras adaptec-ov ASPI driver za optiku. Meni je to par puta pomagalo.
Evo i link 電子男の子
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
13.12.2007, 18:30
Skinula još juče, kad sam mislila da je problem rešen
sad sam pokrenula ![]() Kliknula na to gde je skinut, onda dobila ovo: ![]() Kliknula na unzip i dobila ovo: ![]() i onda na ok. I to je to? ![]() Edit: Citat:
ja kad odem tamo konstatujem da ja ustvari ne znam engleski ![]()
|
|
|
|
|