|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 09.07.2008 19:23
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
30.10.2006, 23:22
Sto se tice language bar-a najverovatnije si iskljucila "ctfmon" iz startupa, pa je lb nestao.
Hmmmm, radio.... da li je proradio? (posto je tema malo bajata) |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
31.10.2006, 00:12
Ne, nije proradio
Da jeste već bih ja ovde rastrubila uveliko a onaj language bar mi više nije problem, navikla sam se na prečicu neviđeno Ne radi mi nikakav taj stream (ako se tako zove) koji ide preko windows media playera ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
31.10.2006, 00:35
doobroooo, aj' da probamo 'vako:
Iskljuci Windows Media Player ukoliko je pokrenut (File>Exit, najsigurnija varijanta) liniju Citat:
) u Start>Run, pa OK. U folderu koji se otvori imaces podfolder "10.0", njemu promeni ime u npr. "10.0.old". Zatim pokreni WMP i probaj stream.Pokreni stream preko File>Open URL, pa tu iskopiraj link od radio stanice. |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
31.10.2006, 02:35
X 10000000000000000000000000000000000Raaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evo slušam ![]() Od sad pa nadalje i ubuduće ako te neko bude dirao, samo zvizni Indijanac će ga skalpira A sad me izvini, moram da se obratim nekima odavde koji misle da su moji problemi nerešivi... i da sam pain in the ass. ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
31.10.2006, 12:30
znaci ubuduce samo ovaj rad
i spasen sam muka uzivaj u radiju ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Godine: 27
|
04.11.2006, 08:19
Aj sad malo mojih problema
... pa nisam dugo a vidim imamo i novih snaga cije potencijale treba iskoristiti maximalno ![]() elem u cemu je caka... sve mi je staticno na netu, tacnije na forumu drugdje slabo zalazim, i to u svim brovserima: i u liscu i operi i exploderu... znaci svi gif-ovi koji bi trebali da skaucu ili sta vec, ukljucujuci i Papkov avatar , nece da skakucu... a isto tako ne vidim ponekad zakacene slike... npr sve, ali bas sve, sto lebac kaci ja ne vidim... mada ne bi mi cudilo da me lik sabotira ![]() iko ideju??? |
|
|
|