VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#31 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 21:05

Citat:
Swinger-to-Be kaže:
znaci gogo muvaj zenu kol'ko oces
A jel', ša misliš, dal' će ona da pristane, a?
Citat:
Confused Swbulence kaže:
a vidis ja sinocke ostavio da skinem neki filmcic i jutros se budim komp mi restarovan... d anije zbog Zoneta sunce li mu zarko
Čisto sumLJam! Zone oće da blokira download, ali ne verujem da može da bude toliko malicious da ti restartuje komp, barem ja nisam imao takvih iskustava!
Citat:
Swbule the Merciless kaže:
nek se malo i on bori za svoj imuni sistem...
Pravo zboriš bwate swbule. Ne valja mLogo da ga razmaziš!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#32 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 00:03

Citat:
Savetodavac kaže:
Već sam vam jednom objasnio zbog čega vam je memorija tu lou - imate veliki broj uključenih servisa i Startup programa, system tray vam je pola hektara širok, ... bla, bla, bla
Ajde sad prestani da šiziš Pojedi jedan par belih bubrega, cujem da su dobri i za raspolozenje
Pa, majku mu, poiskljucivala sam sve te silne programe (mada, gledajuci primere drugih ovde - ja sam apsolutni amater sto se startup-a tice ), ne govorim tako bezveze da je opet po starom

Citat:
onda opet on kaže:
gde god pronađete neki program vi ga instalirate
Citat:
i dalje kaže:
a na Netu se može naći gomila add-inova

....

Koristio sam ranije još jedan fin programčić, po imenu Musicmatch Jukebox

A inace ni ti ne instaliras nista sto ti nije neophodno

A to sto ti žeMska nešto ne ljubi glasnu muziku... can't help you with that either

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#33 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 16:24

trebam neke crteze u AutoCADU da ubacim u Power Point prezentaciju, ali ne znam kako se to radi. Pokusala sam na insert picture from file, medjutim trazi mi da convertujem file from (lista je dugacka): windows enhanced metafile, windows metafile, itd, itd. e sad, te iste crteze imam prebacene i u PDF formatu, pa sam pokusala i tako u PDF formatu da ih ubacim, ali ne moze. opet trazi da ih konvertujem. dakle, da ne filozofiram previse, u koji format treba da konvertujem crteze u CAD-u, da bi ih mogla prebaciti u Power Point prezentaciju? cujem da se Megzzz razumije u te vragolije, ali naravno, svaka pomoc je dobrodosla...

nattydread is coming to dinner

Poruku je izmenio nattydread, 09.07.2006 u 16:31.

staro
  (#34 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 16:53

opet ja. problem sa konvertovanjem sam rijesila, i nije bilo tako tesko. medjutim, crtez mi je ubacen, ali mi se pojavljuje "click to add text", ali ja tu necu da imam nikakav tekst, pa ne znam kako da maknem "click to add text", buduci da se pojavljuje iznad crteza.

staro
  (#35 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 16:55

Citat:
nattydread kaže:
dakle, da ne filozofiram previse, u koji format treba da konvertujem crteze u CAD-u, da bi ih mogla prebaciti u Power Point prezentaciju?
Pa, jpg/jpeg i gif sigurno moze, a za druge extenzije ne znam
DakleM, odes u photoshop, otvoris sliku, pa onda na Save as... i u padajucem meniju promenis extenziju slike i sacuvas... i to bi bilo to

(i sad ne smem vise da pametujem, bojim se da ce se ovaj-sto-mu-treba-reputacija narogusi )

staro
  (#36 (permalink))
Meggy
Veteran

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 16:59

Citat:
nattydread kaže:
opet ja. problem sa konvertovanjem sam rijesila, i nije bilo tako tesko.
Dok ja ne odgovorim, ti vec resis problem

Citat:
medjutim, crtez mi je ubacen, ali mi se pojavljuje "click to add text", ali ja tu necu da imam nikakav tekst, pa ne znam kako da maknem "click to add text", buduci da se pojavljuje iznad crteza.
Klik na ivicu tog pravougaonika u kojem pise "Click to add text" (onda ce biti obelezen) i samo "delete"

staro
  (#37 (permalink))
nattydread
haile selassie

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 17:07

Citat:
Meggy kaže:

Klik na ivicu tog pravougaonika u kojem pise "Click to add text" (onda ce biti obelezen) i samo "delete"
[/size][/font]
thanx, mada sam sad provjerila kako izgleda kad se prikazuje kao slide show, i tamo se uopste ne pojavljuje onaj "click to add text", ali cu ja za svaki slucaj uraditi i ovo sto si mi rekla. eh, hvala ti puno. ovo mi je prvi put da ozbiljnije radim PP, pa cu vjerojatno imati jos pitanja. jel moze jos jedna usluga??? ako nije previse??? npr, kad završim, da ti posljem mailom, pa ako imas neke sugestije ili ispravke, da mi natuknes, sta bi jos moglo da se uradi...

staro
  (#38 (permalink))
Meggy
Veteran

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 17:34

Da, kad je full screen, onda se ne vide pravougaonici, ali meni lepse da ga skroz sredim, pa da ne razmisljam

Moze, posalji, drage volje cu ga pregledati

staro
  (#39 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 09.07.2006, 18:13

Citat:
gogothegreat kaže:

A jel', ša misliš, dal' će ona da pristane, a?
pa mora da slu