|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
08.07.2006, 09:21
Citat:
Ajde, testiraj malo mašinu dan-dva, pa nam ostavi ovde feedback o eventualnom poboljšanju (ili nedajbože pogoršanju) performansi! Što se tiče novih snapshotova, Services je sada OK, mada bi mogao da poisključuješ i ove: Automatic LiveUpdate Scheduler, InstallDriver Table Manager, Live Update, Office Source Engine, Ulead Burning Helper. Vidim da si instalirao i Zone Alarm. Ja sam, takođe, dugogodišnji korisnik tog firewall programa i imam samo reči hvale za njega. Međutim, kad sam odnedavno prešao na flat-rate kablovsku vezu, počeo je da mi, po svom nahođenju, iz čista mira prekida download kad mi je komp u Idle režimu, to jest, obično kad ga noću ostavim da skida filmove! Stoga sam ga, pre jedno mesec dana potpuno isključio i deinstalirao i mogu ti reći da mi download sad bolje fercera, a nije mi još utrčao ni jedan virus (uostalom, uzdam se u AVG). Što se tiče Startup-a, ima tu još programčića koje treba isključiti, al o tome u sledećem mom javljanju, because I got some serious deadlines to meet, if ju nou uot aj min. A možeš, slobodno, i sam još malo da eksperimentišeš! Enivej, sa nestrpljenjem očekujem tvoj feedback u vezi performansi tvog rasterećenog kompa! |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
08.07.2006, 13:57
Citat:
Stvar navike, izgleda Meni je, licno, Winamp mLogo jednostavniji i prakticniji.Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
08.07.2006, 15:26
Citat:
Citat:
![]() Veštico, uz tebe sam! ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 21:04
Pol: Muško
Godine: 32
|
08.07.2006, 17:20
Win Media Player i po meni daje mlogo bolji zvuk od Winampa. Jedino shto je smoran oko play lista.
Chak mi WMP zvuk u filmovima biva mnogo bolji nego sa drugim playerima.. Pardon.. ja samo onako.. u prolazu .. ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|