VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#21 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:10
Pol: Žensko
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 04:26

i Windows Media Player krchi

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#22 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 06:57

ma ti si beznadezan slucaj definitivno
btw mislim da ja imam taj cd sa windowsom ... al' kako vidim

e ja se sad bacam na sredjivanje ovog mog cuda... ako me nema sjebo sam nesto

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Poruku je izmenio swba, 08.07.2006 u 08:22.

staro
  (#23 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 06:10
Godine: 27
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 08:37

LM... dajte mi casu secera i kocku vode za pocetak

ziv sam bre narode... e gogo izborih se ja sa nortonom i vise ga nemam an kompu.... a da je zilav bio, bio je...
trenutno stanje

i ponove startup sa vecim comand poljem

e to bi bilo to... za sad
a da umalo da zaboravim sta si me pitao... imam 512MB RAMa

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#24 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 08:57

Citat:
vešturak-pionir kaže:
casna pionirska covece.. sve sam prekopala.. nemam ja taj cd..
znaci nisam ni sigurna o kojem je cd/u rec.. jedini cd koji imam je onaj od windows offica..
Windwos Office...
Ljubi ga majka!
Vidim ja, moraćemo da se vratimo u osnovnu školu!
Viš vako, vešturak. Windows je operativni sistem, bez kojeg nijedan kompjuter ne može da šljaka! Od operativnih sistema imamo: Windows, Mac(intosh), Linux, itd... Sa druge strane, Office je Microsoft-ov programski paket, sačinjen od programa za obradu teksta (Word), tabelarna izračunavanja (Excel), izradu baze podataka (Access), programa za izradu prezentacija (PowerPoint, sve što te interesuje u vezi njega pitaj učiteljicu megicu ), i tako dalje.
Office nije obavezan, kao što je to slučaj sa Windows-om, mada ja još nisam video komp na kome on nije instaliran!
DakleM, biće ti potrebni instalacioni CD-ovi za oba pomenuta programa, i ti ih, izgleda, već imaš, samo što ne znaš da ih imaš!

Sam postupak ponovne instalacije Windows-a nije preterano komplikovan, ali problemi nastaju kasnije, kad ukapiraš koje sve programe, na čiju si upotrebu navikla, moraš iznova da instaliraš. Pokušaću da ti sve to objasnim fejs tu fejs, ali upozoravam te da se dooobro pripremiš, jer će potrajati... i moraćemo dobro da se oznojimo... ja i ti

Citat:
Opet Ona kaže:
sta radim sa tim, tebi omrzenim, Nortonom? kako njega ponovo instaliram?
kad smo kod Nortona, onaj chika je rekao da ga ni on ne voli, ne secam se zasto, nisam ga bas pazljivo slusala
Čika je u pravu (ain't they all ). Ako pročitaš šta sam napisao tvom imedžin hazbendu u vezi Nortona, videćeš da ja preporučujem njegovu deinstalaciju once and for good. Taj program ti, IMHO, nikada neće više ni biti potreban! Jednostavno, ideš na Start - Control Panel - Add or Remove Programs, pa na listi instaliranih programa redom selektuješ sve što u svom nazivu ima "Norton" ili "Symantec" i klikćeš na Remove.
Citat:
Nećete verovati, ali opet Ona kaže:
e, jos jedna stvar.. sad sam ukljucila Real Player.. krchi i zavija ko loood mislim preskachu pesme..
ne znam sta mu je.. oovo se prvi put deshava
samo mi jos fali da moram ponovo svu muziku ubacujem

i Windows Media Player krchi
Probaj da, s vremena na vreme, očistiš iglu na gramofonu! : Sorry, it was beyond my control!
Ako su ti, kao što pretpostavljam, muzički fajlovi u mp3 formatu, ne znam zašto za njihovu reprodukciju ne koristiš Winamp, kao sav normalan svet?! Istovremena pojava krčanja u dva različita programa ukazuje da verovatan uzrok leži u gubitku audio codec-a. Joj, šta će mene sve još snaći s tobom! Ajd da i to ostavimo za fejs tu fejs (moraću da spremim dva poveća sendviča za tu istorijsku sesiju na MSN-u)
Citat:
Husband-To-Be, malo morgen kaže:
e ja se sad bacam na sredjivanje ovog mog cuda... ako em enma sjebo sam nesto
Dugo ga nešto nema! Da mu se nije šta desilo, jebote!

AHA!!! Evo ga!!! Uskočio u međuvremenu!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#25 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 09:21

Citat:
swba kaže:
LM... dajte mi casu secera i kocku vode za pocetak

ziv sam bre narode...
Aferim, bwate swbule!
Ajde, testiraj malo mašinu dan-dva, pa nam ostavi ovde feedback o eventualnom poboljšanju (ili nedajbože pogoršanju) performansi!

Što se tiče novih snapshotova, Services je sada OK, mada bi mogao da poisključuješ i ove: Automatic LiveUpdate Scheduler, InstallDriver Table Manager, Live Update, Office Source Engine, Ulead Burning Helper.

Vidim da si instalirao i Zone Alarm. Ja sam, takođe, dugogodišnji korisnik tog firewall programa i imam samo reči hvale za njega. Međutim, kad sam odnedavno prešao na flat-rate kablovsku vezu, počeo je da mi, po svom nahođenju, iz čista mira prekida download kad mi je komp u Idle režimu, to jest, obično kad ga noću ostavim da skida filmove! Stoga sam ga, pre jedno mesec dana potpuno isključio i deinstalirao i mogu ti reći da mi download sad bolje fercera, a nije mi još utrčao ni jedan virus (uostalom, uzdam se u AVG).

Što se tiče Startup-a, ima tu još programčića koje treba isključiti, al o tome u sledećem mom javljanju, because I got some serious deadlines to meet, if ju nou uot aj min. A možeš, slobodno, i sam još malo da eksperimentišeš!

Enivej, sa nestrpljenjem očekujem tvoj feedback u vezi performansi tvog rasterećenog kompa!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#26 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 13:57

Citat:
onaj_sto_se_pravi_englez kaže:
Ako su ti, kao što pretpostavljam, muzički fajlovi u mp3 formatu, ne znam zašto za njihovu reprodukciju ne koristiš Winamp, kao sav normalan svet?!
Vi's, to se i ja cesto pitam Stvar navike, izgleda Meni je, licno, Winamp mLogo jednostavniji i prakticniji.

Citat:
Enivej, sa nestrpljenjem očekujem tvoj feedback u vezi performansi tvog rasterećenog kompa!
Evo, ja cu ti kazem da se meni i dalje povremeno pojavljuje ono "Windows virtual memory %&#$?.. too low"

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#27 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:52
Godine: 33
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 15:26

Citat:
Meggy kaže:

Evo, ja cu ti kazem da se meni i dalje povremeno pojavljuje ono "Windows virtual memory %&#$?.. too low"
I meni.

Citat:
White kidney:
Ako su ti, kao što pretpostavljam, muzički fajlovi u mp3 formatu, ne znam zašto za njihovu reprodukciju ne koristiš Winamp, kao sav normalan svet?!
Nikad nisam volela da me svrstavaju međ' normalan svet. WMP rules!

Veštico, uz tebe sam!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#28 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 21:04
Godine: 32
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 08.07.2006, 17:20

Win Media Player i po meni daje mlogo bolji zvuk od Winampa. Jedino shto je smoran oko play lista.

Chak mi WMP zvuk u filmovima biva mnogo bolji nego sa drugim playerima..

Pardon.. ja samo onako.. u prolazu ..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#29 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član