|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
26.11.2007, 11:29
A koji si operativni sistem imala na proshlom compu? XP ili Vistu? I koji imash sad?
Meni ovo sad lichi na Vistu... I mogutje je da PowerPoint iz nekog chudnog razloga, nema pristup direktorijumu sa IE keshom (koristish IE ), i onda zato ne mozhe da otvori... Tu ti je onda reshenje da skinesh zabranu sa direktorijuma, odnosno da dash dozvole i obichnim korisnicima da udju tu... Aj; krenemo od toga... I moj iskreni, drugarski savet, je da predjesh na Firefox ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
26.11.2007, 13:16
XP i sad i pre
Jel moguće da je do IE, zato što to onda nije jedina stvar gde mi IE brlja? Citat:
![]() Al' mu nisam branila nikakve direktorijume da otvara ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:10
|
26.11.2007, 13:28
nisam hteo ništa da kažem za IE, nek ti malo to pričaju i drugi ![]() A da nisi ranije imala instaliran xp-2, pa si sad ubacila trojku ? Ili si možda ubacila IE-7, a ranije imala šesticu Moguće da je i u pitanju Firewall ako koristiš neki osim Microsoftovog, onda isključi zid od malog mekanog, pa kaži dal' je u tome bio problem.![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
26.11.2007, 13:32
Citat:
Isti XP sam imala i ranije i nisam ubacivala nikakav IE ![]() Pazi sad ovo: Gde je taj Firewall, kako da vidim da li to imam i kako se isključuje? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:10
|
26.11.2007, 13:38
Control panel>Windows Firewall>off (not recommanded)>ok
mada bi trebala da ga držiš uključenim, bolje i taj nego nikakav ako imaš firewall uključen u nekom od AntiVirus ili AntiSpy programa, po mom mišljenju Microsoftovog možeš i isključiti za stalno ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
26.11.2007, 13:50
To mi već stoji na off
![]() Antivirus imam NOD32 ne znam da li tu ima tih vatrenih zidova ![]()
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 04:04
Godine: 32
|
26.11.2007, 14:00
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
26.11.2007, 15:25
Au 'bem mu misha, neshto se ondak gadno zeznulo... No, IE to i sam od sebe radi
![]() Nego... Poslatjem ja tebi jedan doooobar firewall... Sad ga zovu Norton, al' pre se nije zvao tako... I bio je bolji nego ovaj sad... I objasnitju ti kako da ga podesish ![]() A ovo zaista ne znam shta je... Probaj da skinesh Firefox, i da probash iz lisice da uradish direktno Open, da vidish hotje raditi... Ako radi, definitivno se IE uz'ebo... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|