VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#161 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 01:59

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
ma samo ako zna da opise problem, nista nije tesko, dok ne skontam o cemu se radi, kad skontam ... u dve reci objasnim, ali lakse je preko MSNa nego na forumu.
Znam, znam da opišem problem Evo, imam novi

Kada mi stigne u mailu .pps file, kliknem na download i na open, ali on izbaci ovo (neće da ga otvori):

Zašto?

Na prošlom kompu sam tako pregledala te fajlove, bez da ih skidam na komp, a sada ne mogu

Kada snimim taj file na komp i odem tamo gde sam snimila, pokrenem ga bez problema.

Išla sam i u total commander:

I ovde:

Valjda je tu sve ok

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#162 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 11:29

A koji si operativni sistem imala na proshlom compu? XP ili Vistu? I koji imash sad?

Meni ovo sad lichi na Vistu... I mogutje je da PowerPoint iz nekog chudnog razloga, nema pristup direktorijumu sa IE keshom (koristish IE ), i onda zato ne mozhe da otvori... Tu ti je onda reshenje da skinesh zabranu sa direktorijuma, odnosno da dash dozvole i obichnim korisnicima da udju tu... Aj; krenemo od toga... I moj iskreni, drugarski savet, je da predjesh na Firefox

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#163 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 13:16

XP i sad i pre Jel moguće da je do IE, zato što to onda nije jedina stvar gde mi IE brlja?

Citat:
(koristish IE )

Al' mu nisam branila nikakve direktorijume da otvara

staro
  (#164 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 13:28

nisam hteo ništa da kažem za IE, nek ti malo to pričaju i drugi

A da nisi ranije imala instaliran xp-2, pa si sad ubacila trojku ?
Ili si možda ubacila IE-7, a ranije imala šesticu
Moguće da je i u pitanju Firewall ako koristiš neki osim Microsoftovog, onda isključi zid od malog mekanog, pa kaži dal' je u tome bio problem.

staro
  (#165 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 13:32

Citat:
nisam hteo ništa da kažem za IE, nek ti malo to pričaju i drugi

Isti XP sam imala i ranije i nisam ubacivala nikakav IE
Pazi sad ovo: Gde je taj Firewall, kako da vidim da li to imam i kako se isključuje?

staro
  (#166 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:10
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 13:38

Control panel>Windows Firewall>off (not recommanded)>ok

mada bi trebala da ga držiš uključenim, bolje i taj nego nikakav
ako imaš firewall uključen u nekom od AntiVirus ili AntiSpy programa, po mom mišljenju Microsoftovog možeš i isključiti za stalno

staro
  (#167 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 13:50

To mi već stoji na off
Antivirus imam NOD32 ne znam da li tu ima tih vatrenih zidova

staro
  (#168 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 04:04
Godine: 32
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 14:00

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Antivirus imam NOD32 ne znam da li tu ima tih vatrenih zidova
Nema

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#169 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 26.11.2007, 15:25

Au 'bem mu misha, neshto se ondak gadno zeznulo... No, IE to i sam od sebe radi

Nego... Poslatjem ja tebi jedan doooobar firewall... Sad ga zovu Norton, al' pre se nije zvao tako... I bio je bolji nego ovaj sad... I objasnitju ti kako da ga podesish

A ovo zaista ne znam shta je... Probaj da skinesh Firefox, i da probash iz lisice da uradish direktno Open, da vidish hotje raditi... Ako radi, definitivno se IE uz'ebo...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...