|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
28.02.2007, 01:59
Ja se nadam da je DBlica pretplaćen na ovu temu Bili su neki radovi na forumu i svima se javljalo isto, ali su svi svoj problem rešili tako što su obrisali kolačiće i cache, a ja sam isto to sve uradila, ali meni je problem ostao. Koristim IE, išla sam u Tools - Internet options i kliknula na delete cookies i delete files pa ok. Čak sam i komp restartovala. Mogu na forum, svuda, ali kad hoću da vidim ko je online (prečice - ko je na forumu) opet mi izleće ovaj glupi prozor ![]() Šta da uradim da se to više ne pojavljuje i da mogu normalno da pristupim tom linku? ![]()
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 25
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
28.02.2007, 03:39
Obelezena ti je opcija da ti se uvek pojavljuje taj prozor. To je ono dole ispod dugmica sto je stiklirano, pa ti odstikliraj.
![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
|
28.02.2007, 10:59
E, ljudi
To je jutros nestalo samo, ništa nisam dirala, samo proverila da l' mogu i mogu Hvala Zlatija ![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 10:34
Godine: 29
|
28.02.2007, 18:26
SQUAW i sam sinoc imala isti taj problem.A jutros nista,sve po starom
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 28.09.2008 14:26
Pol: Muško
Godine: 26
|
03.03.2007, 17:52
mislim da to nije slucaj do vas i vaseg exploder-a, vec do samog servera na kom se nalazi forum ili sta vec otvarate.
|
|
|
|