|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 09.07.2008 19:23
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
20.11.2006, 20:09
ajde, Meggy, pokreni acdsee i procitaj tacno za koje formate ti javlja da su promenili asocijaciju, kod SQUAW je slucaj bio sa pict, pic itd.......
koji da su, ona druga varijanta bi trebalo da ti pomogne Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
20.11.2006, 20:32
Jbt, nisam ni obratila paznju, kod mene stoji raw - Winamp
Jos ja lupam glavu sto mi se pojavljuje kad nije cekirano Iskljucila, zasad ne iskace nista Thanx ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
28.11.2006, 20:07
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 09.07.2008 19:23
Godine: 28
|
28.11.2006, 20:15
opet "raw"?
ako jeste, pokreni winamp, desni klik na gornju ivicu, pa Options>Preferences, pa nadji pri vrhu "File types" i tu "iskljuci" raw format.... |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
20.12.2006, 03:28
Ok do sad ste vec skontali da ja nemam pojma
Ovako,htela sma da skinem neki film,ekranizaciju moje omiljene knjige koji eto prosto moram imati i phazeddl.com me posalje na stranicu UseNeXt da pokusam tu da ga najdem...Tu mi zatraze kao registraciju i da skinem njihov neki program za dwnload,naravno test verziju za pocetak i ajde ja to uradim...Kad sam ga pokrenula nije htelo da mi da pasword i sve ostalo da se registrujem,nesto odbijalo i ja tu odlucim da ga maknem s kompa... E sad nastaje probelm jer on nece da se uninstalira,kao nema taj neki uninstal file,tako mi bar se pojavi onaj prozor... I ja sam onda izbrisala sve fajlove vezane za taj program iz Program files i sve shortcut a kad sam onda otisla na remove programs i tu kliknula na remove rece mi kako je verovatno vec uninstaliran... E sad mene zanima jel to stvarno tako i jel ga ja stvarno vise nemam na kompu I zanima me jos jedna stvar,ako nesto instaliram na D disku zasto posle formatiranja C nece da mi rade te instalacije? William Wordsworth |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2008 21:04
Godine: 26
|
20.12.2006, 05:52
Citat:
Citat:
![]() |
||
|
|
|