VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#101 (permalink))
DBlica
Početnik
DBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 09.07.2008 19:23
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.11.2006, 16:00

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Jeste, instalirala sam Quick Time Šta još znaš o meni?
...da si prilikom instalacije isla na "preporucenu" "Typical installation"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#102 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.11.2006, 16:14

Bilo je reci o Firefoxu....ba sam juce trazio....nerviralo me, pa mozda nekome bude koristilo. U 1.* verziji je postojala opcija a sada neeeema. Jer sta ce biti u 2.1 onda

prevent_automatic_image_resizing
1. Open FF2
2. In the address bar enter: about:config
3. Copy and paste this into the filter line...

browser.enable_automatic_image_resizing

4. Double click the preference to change the value from true to false

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#103 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.11.2006, 19:12

Citat:
DBlica kaže: Pogledaj poruku
nadji dole u systray-u (prostor levo od sata gde ima nekih ikonica ) plavicastu ikonicu od Quick Time, zatim desni klik na tu ikonicu i onda, levim , otvori "Quick Time Preferences" (ili Settings), tamo otvori tab "File Types", pa razgranaj "Images-Still image files" i iskljuci: PICT image.

Nemam je u system tray-u, ali sam usla u Quick Time i otvorila File Types, kod mene nista nije ni bilo cekirano

Tacno pocinjem da mislim da je neka skrivena kamera u pitanju

A kakav sad image resize Propeler spominje? Ja nisam na to kukala
Elem, instalirala i dvojku i vec sam ponovo izgubila bookmarks Postaje simptomaticno... Znaci, svaki put kad uradim reset. A uradim ga kad ovo cudo pobrljavi... i uvek ista stvar... kako da objasnim najbolje ovako: ponasa se kao da je tipka Ctrl zaglavljena. Znaci, kuckam post na forumu, otkucam T - otvori mi new tab, otkucam F - otvori mi Find itd. I ne, nije mi zaglavljena tipka, ako je nekom palo na pamet da pita

Neeee... don't bother, odustajem

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#104 (permalink))
DBlica
Početnik
DBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebeDBlica ima spektakularnu auru oko sebe

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.11.2006, 20:09

ajde, Meggy, pokreni acdsee i procitaj tacno za koje formate ti javlja da su promenili asocijaciju, kod SQUAW je slucaj bio sa pict, pic itd.......
koji da su, ona druga varijanta bi trebalo da ti pomogne

Citat:
DBlica kaže:
... tako sto ces sledeci put kada ti se ovaj prozor u ACDSee pojavi, iskljuciti ta tri file-a ("raschekirati ih") i onda vise nece obavestavati da ih je neki drugi program preuzeo.
jbt, sto volim kad citiram sam sebe

staro
  (#105 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.11.2006, 20:32

Jbt, nisam ni obratila paznju, kod mene stoji raw - Winamp Jos ja lupam glavu sto mi se pojavljuje kad nije cekirano Iskljucila, zasad ne iskace nista Thanx

staro
  (#106 (permalink))
Meggy
Veteran

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 28.11.2006, 20:07

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku
Iskljucila, zasad ne iskace nista
Prebrzo sam se poradovala

staro
  (#107 (permalink))
DBlica
Početnik

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 28.11.2006, 20:15

opet "raw"?

ako jeste, pokreni winamp, desni klik na gornju ivicu, pa Options>Preferences, pa nadji pri vrhu "File types" i tu "iskljuci" raw format....

staro
  (#108 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.12.2006, 03:28

Ok do sad ste vec skontali da ja nemam pojma

Ovako,htela sma da skinem neki film,ekranizaciju moje omiljene knjige koji eto prosto moram imati i phazeddl.com me posalje na stranicu UseNeXt da pokusam tu da ga najdem...
Tu mi zatraze kao registraciju i da skinem njihov neki program za dwnload,naravno test verziju za pocetak i ajde ja to uradim...Kad sam ga pokrenula nije htelo da mi da pasword i sve ostalo da se registrujem,nesto odbijalo i ja tu odlucim da ga maknem s kompa...
E sad nastaje probelm jer on nece da se uninstalira,kao nema taj neki uninstal file,tako mi bar se pojavi onaj prozor...
I ja sam onda izbrisala sve fajlove vezane za taj program iz Program files i sve shortcut a kad sam onda otisla na remove programs i tu kliknula na remove rece mi kako je verovatno vec uninstaliran...
E sad mene zanima jel to stvarno tako i jel ga ja stvarno vise nemam na kompu

I zanima me jos jedna stvar,ako nesto instaliram na D disku zasto posle formatiranja C nece da mi rade te instalacije?

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#109 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2008 21:04
Godine: 26
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.12.2006, 05:52

Citat:
E sad mene zanima jel to stvarno tako i jel ga ja stvarno vise nemam na kompu
jeste, samo jos jedan registry clean i sve ce biti cisto ... predlazem tuneup utilities

Citat:
I zanima me jos jedna stvar,ako nesto instaliram na D disku zasto posle formatiranja C nece da mi rade te instalacije?
naravno da ne rade, jednostavno svaki program (dobro ne bash svaki, ali velika vecina) napravi i neke registry tragove koji su neophodni za njegov rad. Tako da pri samo pokretanju istih, bez tih registry podataka nema sansi da ti rade. Zato uvek cuvaj instalacionu verziju, i onda kad dignes novi win, samo ponovo instaliras.

電子男の子

staro
  (#110 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum