|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koji antivirus koristite? |
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Koji antivirus koristite? -
16.10.2006, 23:42
Citat:
BitDefender 8 Professional Plus - najnormalniji antivirusni program sa svim opcijama: firewall, virus shield, antispam, update, itd.Vec dvije godine ga koristim i prezadovoljan sam. moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
17.10.2006, 20:47
Aaaa, znaci jednim udarcem nekoliko muva, ta varijanta
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.11.2006.
Poslednji login: 12.01.2007 23:29
|
24.11.2006, 22:25
Касперски је много бољи за кућне кориснике јер он ради много брже и не кочи рачунар, али Нортон ради темељније али мноооого кочи рачунар и теже се скидају дефиниције са интернета. Ја вам искрено препоручујем Касперски јер је он најбољи.
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:04
Godine: 31
|
12.12.2006, 22:57
Trenutno na kompu od zaštite koristim nod32, Ad-Aware SE Professional, Spyware Terminator i Trojan Remover.
Kombinacija koja se pokazala najboljom, najmalje mi opterećuje komp a odlično radi posao. nod držim stalno aktivnog, a ostale po potrebi pustim da skeniraju duboko ceo sistem... Naravno redovan update je obavezan i bićete bezbedniji. ![]() "Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."
|
|
|
|
|
|
Neprskana!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:11
Pol: Žensko
Godine: 33
|
12.04.2007, 22:39
ovde piše Avira- antiVir
ne znam šta je al' je tako dobro neke trojance da ga ne bih menjala nizašta na svetu ![]()
|
|
|
|