VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver

Softver Teme vezane za softver

Zaključana tema

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Problem Sa Dva Os/hitno
staro
  (#1 (permalink))
ALEKSANDRIC
Novi član
ALEKSANDRIC je na dobrom putu

Član od: 18.11.2007.
Poslednji login: 19.11.2007 02:19
Pol: Žensko
Godine: 25
Problem Sa Dva Os/hitno - 18.11.2007, 23:47

JEDAN OPERATIVNI SISTEM, TADA JEDINI NA KOMPU JE POTPUNO PRSO, AD-AWARE JE UKLONIO NEKI SISTEMSKI DLL I NIJE VISE HTEO DA SE UCITA.jA SAM TADA INSTALIRALA JOS JEDAN OS, NESTO SAM SE ZEZNULA DA NE OBJASNJAVAM SVE ISPOCETKA POSTO JE BILO CUDNO I BRZO...NI SAMA SADA NE ZNAM DA LI SU NA ISTOJ PARTICIJI, MADA ME PRI PALJENJU PITA U KOJI HOCU DA UDJEM...OVAJ PRVI, NOVI, RADI SVE JE O.K,OVAJ DRUGI NECE DA SE POKRENE TRAZI DA RE-INSTALIRAM TO STO MU FALI.MENI JE JAKO VAZNO DA SACUVAM ILI NAREZEM ILI PREBACIM ILI POSALJEM NA E-MAIL NEKE STRASNO BITNE PODATKE IZ STAROG OS, ALI NEMOGU ILI NE UMEM DA DOPREM DO NJIH...DA LI MOZE IZ JEDNOG OS U DRUGI ILI BILO STA SLICNO ...
DA LI IKO IMA NEKU IDEJU ILI MOZE DA MI POMOGNE?.
UZGRED, NA SAFE MODE NE REAGUJE, ISTA STVAR.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Problem Sa Dva Os/hitno
staro
  (#2 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Problem Sa Dva Os/hitno - 19.11.2007, 00:02

Aleks, samo na pochetku da te zamolim, da ne kucash kompletne poruke velikim slovima, ok? Znam da je hitno, ali nishta pre netjemo prochitati ako su sva velika slova

Ajmo sad da reshimo problem... Pretpostavljam da je Windows XP u pitanju, pa tju tako i da ti dam odgovor... U sushtini bi trebalo da mozhesh da pristupish fajlovima jednog OS, koje je napravio drugi...

Stvar je prilichno laka za opraviti, samo treba imati neko naprednije znanje sistema... Moja preporuka je da nadjesh nekog ko je bar Windows power user i ko tje ti dotji i prekopirati sve vazhne stvari... Procedura je previshe komplikovana da bih je ovde objashnjavao, i ima previshe ili u celoj stvari, tako da je najbolje prepustiti to nekom ko se malo vishe razume u sam sistem Windows-a...

Ako ti treba josh neka dodatna pomotj, napishi ovde, ili mi poshalji pp...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:00
Pol: Muško
Odgovor: Problem Sa Dva Os/hitno - 19.11.2007, 00:08

Citat:
ALEKSANDRIC kaže: Pogledaj poruku
....
Da li iko ima neku ideju ili moze da mi pomogne?.
Uzgred, na safe mode ne reaguje, ista stvar.
Nema potrebe da sve pišeš velikim slovima
teže se razume tekst
Ako ne vidiš tu particiju iz ispravnog operativnog sistema, pokušaj da osvežiš neispravan windows... dakle ne reinstalacija windowsa i formatiranje te particije, nego samo "update"
Pomaže u nekim slučajevima, kao i samo ubacivanje nedostajućeg dll fajla, mada sumnjam da bi to umala da odradiš.
Možeš ga povezati i na drugi računar, pa sa njime skinuti potrebne podatke.
Ima dosta načina, no većina zahteva da ispred računara sedi neko ko se malo više razume
Moja preporuka je da prvo pokušaš da osvežiš taj OS, ako si sigurna da se ta particija ne vidi, i da dizanje iz safe moda nije moguće

ili poslušaj to što je rekao Galahad, sve je tačno što je rekao
...preduhitrio me malko

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
ALEKSANDRIC
Novi član
ALEKSANDRIC je na dobrom putu

Član od: 18.11.2007.
Poslednji login: 19.11.2007 02:19
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Problem Sa Dva Os/hitno - 19.11.2007, 02:05

Nije bas da toliko nista ne znam, brzo kapiram, pa ako mozete probajte da mi objasnite, ne mogu da udjem u stari operativni sistem, jednostavno ne umem kako, odakle?D particiju nisam brisala, nisam ni C, a u Doc and Set je ono sto mi treba, a sada je tu novi XP, mada kada palim komp i dalje ih ima 2, pretpostavljam da je na C particiji stari Xp, sem ako nije "izmesten" negde drugde. A da popravim sistem umem,ali ne mogu da dodjem do njega, niti vise znam gde je?hvala i pozz

Povratak na vrh stranice
Zaključana tema

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Problem Sa Dva Os/hitno
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Pomagajte ljudi - zdravstveni problem... Arneta On-line savetnik 20 28.04.2008 21:31
Izlazenje sa drustvom, problem? Ivana-psy Ljubav 18 18.02.2008 08:47
Sex Pistols DrinChe Strani spotovi i tekstovi 26 13.01.2008 13:32
Softverski problem Najgora Humor i zabava 0 29.05.2007 17:58
Net Beans - ComboBox problem Hocu-necu Programiranje 2 07.11.2006 19:43