VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver

Softver Teme vezane za softver

Prikaz rezultata glasanja: Koliko cesto reinstalirate svoj operativni sistem?
veoma cesto 6 17.14%
2-3 puta godisnje 7 20.00%
jednom godisnje 5 14.29%
samo kada ga napadnu virusi 4 11.43%
kada nadogradim komp 1 2.86%
veoma retko 12 34.29%
Učesnika ankete do sada: 35. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS?
staro
  (#31 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 11.10.2007, 18:34

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
ne bi verovala kakvih se pacijenata ima
Misliš na nekog posebno????

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 11.10.2007, 18:45

ti si divna, kakvih ima

電子男の子

staro
  (#33 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 11.10.2007, 18:50

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Misliš na nekog posebno????

dodje mi da na forumu tvorim topic OS, žao mi što se ljudi pate ...a main tool uzimam od SQUAW...

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#34 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 04:11
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 26.10.2007, 23:49

eee kveshchn dva zapravo

1) e ajd' nek' neka dobra dusha objasni kako se radi ta reinstalacija OPa, a? pa da i ja to uradim al' 'nako lepo ~ step baj step!!!

B) znam da postoji tema za mozilu, ali nemrem je nadjem hir goz: pred nedelju dana ukapiram da ne mogu da se spojim na net, kazhe lepo: problem loading page i prodje tako nedelja dana pre shto sam sad uhvatila vremena da nazovem prokleti verajzon (kad njih zovesh morash biti spreman da razgovor nece bude kraci od sat vremena ) i nazovem ja njih i lepo kazhe meni tip ajd' sad otvori explorer.. (ja zaboravila da i to postoji ) i ukapiramo mi da E radi a mozila ne radi.. i kao shta sad.. ja otishla na control panel>uninstol mozila.. i skinula novi browser.. no i dalje ne radi svi predlozi dobro doshli.. kako da proradi?

moomoo meee juuooo

staro
  (#35 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 10:58
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 27.10.2007, 01:20

Za tri godine jednom, znaci veoma retko.

staro
  (#36 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 29.10.2007, 01:07

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
eee kveshchn dva zapravo

1) e ajd' nek' neka dobra dusha objasni kako se radi ta reinstalacija OPa, a? pa da i ja to uradim al' 'nako lepo ~ step baj step!!!

B) znam da postoji tema za mozilu, ali nemrem je nadjem ....a mozila ne radi.. i kao shta sad.. ja otishla na control panel>uninstol mozila.. i skinula novi browser.. no i dalje ne radi svi predlozi dobro doshli.. kako da proradi?
Prvi savet : ne radi to sama prvi put, nego sa nekim ko zna , da ti pratiš postupak, i oma sve da pribeležiš za ubuduće..
A)
1. Pripremiš CD sa Windows OS i Cd sa MSOffice - to ima neki tvoj prijatelj sigurno
* Plus pripremis sve CD sa drajverima koje imas u tvom kompu
*sacuvas sve podatke sa diska C koje zelis da posle opet imas u kompu ,moz na CD ili na diskD ili F ...zavisi sta imas...sve to stavis , dakle na taj drugi disk D ili F , jer ces sa diska C sve obrisati ovim postupkom
2.Ugasiš računar- a pre toga ostaviš disk sa OS u Cd ležištu
3.Pri pokretanju sistema lupaš dugme F10 - dakle čim čuješ onaj kvrc da će kompjuter da krene...
4.Dobijaš prozor BIOS
5.Ideš na Storage - Boot Order ( negde piše Sequence)
6.imaš opcije CD first, A Second i C Third
Tako treba da piše
tu kažeš esc ( dugme na tastaturi Escape)
7.File - Save changes - Exit i biraš opciju NTFS ( Format NTFS file system)
8. Slediš wizard - pitaće te za serijski broj...taj CD od koga si dobila treba da ima svoj serijski...

Opet ti predlažem da to sa nekim uradiš prvi put zajedno, nije igranje...

A drugi predlog: odneseš lepo u kvalitetan servis , i za 1500 dindži imaš sve najnovije !!!Moj savet bez daljnjeg! Za kvalitetan servis pitaj na p.m.

2. Mozila Firefox treba da se instalira, ako si je već skinula- nema razloga da ne radi ako si je preuzela sa

http://www.mozilla.org/
download.html

ili ako misliš na Mozilla Suit

http://www.mozilla.org/products/mozilla1.x/

Ajd srećno...i pazi sa tom reinstal OS ...

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#37 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:04
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 29.10.2007, 01:49

Dvogodisnje

I nikada ne instaliram sitne programcice, alatke, koristim IE, Microsoftove pakete i proverene softvere...

Dovoljno je dvogodisnje...

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#38 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 05:29
Godine: 30
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 29.10.2007, 14:45

Otprilike na svaka 3-4 meseca

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#39 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Koliko cesto reinstalirate svoj OS? - 02.11.2007, 12:10

Extremno retko... Od kad imam ovaj rachunar, mozhda sam 2 puta radio re-install... Ja dodushe ne koristim toliko alata kao @42, ali odrzhavam sistem, i vrlo lepo mi radi, i ne zhali se... A mozhe i dugo bez restarta Mislim da sam dogurao do 42 dana ili tako neshto, a onda je nestalo struje

A moram priznati, da me te reinstalacije vetj jaaaaaaaako nerviraju...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor