VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver

Softver Teme vezane za softver

Prikaz rezultata glasanja: Koji chat program koristite?
ICQ 3 3.57%
MSN 61 72.62%
Yahoo messenger 8 9.52%
Trilian 2 2.38%
Gaim 0 0%
GTalk 4 4.76%
neki drugi 6 7.14%
Učesnika ankete do sada: 84. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li koristite messenger?
staro
  (#51 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 07:40
Pol: Žensko
Odgovor: Da li koristite messenger? - 25.06.2007, 16:29

....Ta naravno... ...24h dnevno....

...jednom se zivi...:plaz2..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
Odgovor: Da li koristite messenger? - 25.06.2007, 16:45

da ali ne 24 sata imam i preca posla
koristim i skype i td.. po nekad

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#53 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Da li koristite messenger? - 18.07.2007, 19:16

Ranije jesam ali sad sam skoro prestao (nemam vremena).

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#54 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Da li koristite messenger? - 19.07.2007, 19:38

Trilian nemam,cak nisam ni cula za njega-a ostalo?Kao svaki net zavisnik,ali pravi-pravcijati imam i one koje ne koristim.Nikad se ne zna...
MSN rabim,pa ne zalim .duuugooo vec . prakticnan je,mada sHaren nekako.I stalno se kanim da ga "sredim" - na emotikone i wink-ove mislim,a stignem do "online"------skoro svi!pa 'ajd imaj dusHe da radish veliko letnje spremanje dok su drugari tu...
i tako...
NegRo,trilian kazete?

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

IM programi, iliti Instant Mesindzheri :)
staro
  (#55 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
IM programi, iliti Instant Mesindzheri :) - 20.08.2007, 02:00

E pa, da vas chujem... Koristite li vi dotichne programchitje? MSN? Yahoo? ICQ? Mozhda neki od zaboravljenih, poput Odigo-a?

Elem, voleo bih da chujem vash komentar na ovo... Prvo sam mislio da napravim glasanje, ali ipak ima previshe varijanti... Pa, da vas chujem, da li, i koje IM programe koristite?

Ja lichno koristim vetjinu tih IM spravica, ali sve u jednom, lepom programchetu... Pidgin... Mozhete da ga nabavite, potpuno besplatno, na adresi http://www.pidgin.im/. Potpuno je besplatan (kao shto vetj rekoh), i u sebi sadrzhi ugradjene mogutjnosti konektovanja na puno razlichitih servisa... MSN, Yahoo, ICQ, GTalk, Jabber... Sve te dobro poznate, ali i manje poznate IM programe, poput QQ, koji je hit u Kini... Program je radjen za sve operativne sisteme, naravno, prvo je uradjen za Linux, ali su ga neke dobre chike napisale i za Windows, pa tako svi mogu da uzhivaju u njemu... Ima dosta opcija, i ja ga toplo preporuchujem... Posebno, ako koristite kao i ja, razlichite IM programe, i ne zhelite da vam System Tray bude pun raznih ikonica

E, da, i da ne zaboravim, da prijavim shta koristim
MSN, Yahoo, GTalk, Jabber, Xfire, Skype... I Odigo do nedavno, ali izgleda je on prestao da postoji, jer vishe ne mozhe da se konektuje na server...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#56 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 11:39
Odgovor: Da li koristite messenger? - 20.08.2007, 02:49

nikad nisam imao potrebe
Prema MSN-u sam totalno nepoverljiv
možda bezrazložno, no tako je, i tako će i ostati

A Kako stvari stoje, hoću, neću, moraću da instaliram bar Skype.
Ne bih ja, but... lakše će mi biti to, nego da svaki čas objašnjavam da nemam nikakve potrebe za messenger-ima

Xe, Xe, ja i chat, jedna osoba je dobro rekla:
Daj ti meni e-mail, i kad ga instaliraš, ko zna koliko ćeš ga često uključivati.

staro
  (#57 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:23
Odgovor: Da li koristite messenger? - 03.09.2007, 15:58

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
nikad nisam imao potrebe
Prema MSN-u sam totalno nepoverljiv
možda bezrazložno, no tako je, i tako će i ostati

A Kako stvari stoje, hoću, neću, moraću da instaliram bar Skype.
Ne bih ja, but... lakše će mi biti to, nego da svaki čas objašnjavam da nemam nikakve potrebe za messenger-ima
Tako sam i ja odbijala da instaliram MSN, skype mi radio ko zmaj. Neki moji prijatelji nisu htjeli da instaliraju skype, vec MSN. I tako ja "moradoh" instalirati i MSN , mada ga u poslednje vrijeme nesto slabo koristim.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#58 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Da li koristite messenger? - 03.09.2007, 17:22

MSN, i u firmi i privatno. Imam i Skype, Yahoo, ICQ, ali ih koristim samo po potrebi.

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#59 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Da li koristite messenger? - 03.09.2007, 22:09

Koristim msn, mada imam i yahoo, ali ga ne koristim bas cesto.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#60 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum