|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
| Prikaz rezultata glasanja: Koji chat program koristite? | |||
| ICQ |
|
3 | 3.57% |
| MSN |
|
61 | 72.62% |
| Yahoo messenger |
|
8 | 9.52% |
| Trilian |
|
2 | 2.38% |
| Gaim |
|
0 | 0% |
| GTalk |
|
4 | 4.76% |
| neki drugi |
|
6 | 7.14% |
| Učesnika ankete do sada: 84. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li koristite messenger? |
|
|
|
IM programi, iliti Instant Mesindzheri :) |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
IM programi, iliti Instant Mesindzheri :) -
20.08.2007, 02:00
E pa, da vas chujem... Koristite li vi dotichne programchitje? MSN? Yahoo? ICQ? Mozhda neki od zaboravljenih, poput Odigo-a?
Elem, voleo bih da chujem vash komentar na ovo... Prvo sam mislio da napravim glasanje, ali ipak ima previshe varijanti... Pa, da vas chujem, da li, i koje IM programe koristite? ![]() Ja lichno koristim vetjinu tih IM spravica, ali sve u jednom, lepom programchetu... Pidgin... Mozhete da ga nabavite, potpuno besplatno, na adresi http://www.pidgin.im/. Potpuno je besplatan (kao shto vetj rekoh), i u sebi sadrzhi ugradjene mogutjnosti konektovanja na puno razlichitih servisa... MSN, Yahoo, ICQ, GTalk, Jabber... Sve te dobro poznate, ali i manje poznate IM programe, poput QQ, koji je hit u Kini... Program je radjen za sve operativne sisteme, naravno, prvo je uradjen za Linux, ali su ga neke dobre chike napisale i za Windows, pa tako svi mogu da uzhivaju u njemu... Ima dosta opcija, i ja ga toplo preporuchujem... Posebno, ako koristite kao i ja, razlichite IM programe, i ne zhelite da vam System Tray bude pun raznih ikonica ![]() E, da, i da ne zaboravim, da prijavim shta koristim ![]() MSN, Yahoo, GTalk, Jabber, Xfire, Skype... I Odigo do nedavno, ali izgleda je on prestao da postoji, jer vishe ne mozhe da se konektuje na server... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
|
Odgovor: Da li koristite messenger? -
03.09.2007, 17:22
MSN, i u firmi i privatno. Imam i Skype, Yahoo, ICQ, ali ih koristim samo po potrebi.
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 17
|
Odgovor: Da li koristite messenger? -
03.09.2007, 22:09
Koristim msn, mada imam i yahoo, ali ga ne koristim bas cesto.
|
|
|
|