|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sta je Spyware? |
|
Odgovor: Sta je Spyware? |
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:04
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Sta je Spyware? -
03.02.2007, 12:43
Za neutralisanje ovih pretnji i uklanjanje špijuna koristim Spyware Terminator, program je još uvek besplatan, toplo ga preporučujem... mali radi pos'o
Link za opis programa i download je ispod: http://www.pctv.co.yu/software/spyware_terminator.htm ![]() "Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
06.02.2007, 12:15
sa moje strane, preporuka je XoftSpy, ako vec i udju, ali to se meni retko desava, jer pazi gde idem
![]() 電子男の子
|
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Pol: Žensko
|
15.02.2007, 20:59
Citat:
..mada svashta nadje ako ga ostavim ukljucenog,upozorava me na sve i svashta, tako da ga ja sklonim chim upalim rachunar, a aktiviram po potrebi tj. 2x dnevno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
|
04.03.2008, 15:18
Spybot - Search & Destroyu novim verzijama je ubačena alatka "Resident TeaTimer" kao i spy terminator i S & D je free, takodje se kao i spy terminator može prebaciti na srpski jezik, al' za razliku od većine programa, za S & D je i "help" na srpskom jeziku (veoma korisno kod početnika )interfejs mu je malo zastareo, no meni to i nije toliko bitno To mi je uvek bio prvi izbor, u paru sa njim sam probao i Spy Terminator, Spyware Blaster, Super Anti Spyware, Win Patrol, ma gomilu programa. Menjam ih povremeno, dva anty spyware programa su po meni neka optimalna zaštita ... što jedan propusti, pronadje drugi, i obrnuto Title: Spybot Search & Destroy 1.5.2 Filename: spybotsd152.exe File size: 9.27MB (9,722,720 bytes) Requirements: Windows (All Versions) License: Freeware Download link ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|