|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Cvet kompjutera |
|
|
|
Odgovor: Alkohol mi u venama teče ~ Pijane kompjuterske skraćenice |
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Alkohol mi u venama teče ~ Pijane kompjuterske skraćenice -
11.03.2007, 15:24
situacija: zove me bivša cimerka, tek je kupila komp...
cimerka: joj cimo, pojma nemam šta da radim, ne klikće mi miš. moja malenkost: joj, pa ne znam ovako preko tekefona, može biti svašta. ajde prvo provjeri da li si kabl od miša ugurala u pravu rupu. cimerka: pa naravno da sam miša ugurala u pravu rupu, zar ti sumnjaš u moje kvelitete. moja malenkost: ne sumljam uopšte u tvoje kvalitete, ali to mi je prvo palo na pamet. cimerka: tebi odmah guranje i rupe padaju na pamet. moja malenkost: o seksu ćemo razglabati drugi put, a ti provjeri taj kabl opet i nazovi me ponovo. cimerka me nije nazvala, prošlo je par sedmica, ja je pitam uzgred za kliktanje i miša, a ona meni: eee, ipak je bila kriva rupa. sad je sve u redu i miš klikće kao nenormalan. ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
|
Odgovor: Cvet kompjutera -
15.03.2007, 10:47
Seta covek pored neke bare, kad zaba skoci ispred njega i progovori:
- Ako me poljubis pretvoricu se u prekrasnu princezu!!! Covek joj pride uzme je i stavi je u dzep. Zaba opet progovori: - Hej, nisi cuo? Ako me poljubis pretvoricu se u prekrasnu princezu!!! Covek izvadi zabu iz dzepa, pogleda je, nasmesi se i vrati je nazad u dzep. Sad zaba, vec sva ocajna, progovori: - Ako me poljubis, pretvoricu se u prekrasnu princezu, bicu s tobom koliko god ti zelis, i radcu sve sto pozelis. Covek opet izvadi zabu, ponovno se nasmesi i vrati je u dzep. Zaba ce: - Dobro, pa u cemu je problem? Rekla sam ti da cu se pretvoriti u prekrasnu princezu, bicu s tobom koliko god to zelis i radicu sve sto pozelis. Zasto onda neces da me poljubis?? Covek odgovori: - Gle, ovako, ja sam programer i nemam vremena za cure i ta sranja, ali imati zabu koja prica je bas cool!! ![]() |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 01:45
|
27.07.2007, 12:21
![]() pitanje sluzbi za HELP DESK -Dobar dan, ja sam Marta, ne mogu da štampam. Svaki put kada pokušam pojavi se poruka "Ne mogu da nadjem štampac". Cak sam podigla štampac i stavila ga ispred monitora, ali kompjuter jos uvijek kaže da ne može da ga nadje... ![]() ...
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 21:36
Godine: 34
|
Informatički pojmovi u kafani
Smatrate sebe za osobu koja poznaje pojmove i skracenice za razne protokole i servise? Nije valjda da mislite da TCP/IP znaci Transmision Control Protocol / Internet Protocol, ili da ono WWW sto kucate u adresu vaseg internet pretrazivaca stvarno znaci World Wide Web i kao poziva neki sajt? Nemojte da vas zavaraju time da CPU stvarno oznacava Central processing unit! Sve je to pocelo davno u lokalnoj kafani, kad se skupila grupa programera, administratora, inzenjera i ostalih IT profesionalaca koji vole da popiju... TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac DHCP - dva hladna crna piva WINS - vina ima, natoci svima ASP - ajmo svi pit' SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivo popodne DVD - daj vodu drugima ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella ODBC - odnesi dva ballantinesa curama DNS - daj nam sol-a ARP - ajmo radije piti PAP - prekaljeni alkoholicari piju ADO - alkohol dolazi odmah .NET - neka etanol tece IRC - Ipak Rakiju Curama PHP - Posalji Hladno Pivo HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo CGI - Cirkaj Game Ipak SCSI - Svi Cugamo Sipaj Isto AGP - Alkohol Gospoda Piju DDR - Donesi Domacu Rakiju MIRC - Ma ipak rakiju curama smile.gif ICQ - iskljucivo rakiju qpujem FTP - fermentaciju toplo preporucujem UTP - uveliko tekilu pijem DSL - duplu sauzu lemam AGP - Ajde gruni pivo URL - Ujutro reseno lecenje FTP - Fermentacija tocenog piva TELNET - Tocena efikasno litra nocu eliminise tegobe PERL - Ponesi evo rakije litru PING - Pivna industrija nikad gora WWW - Votka vodi vandalizmu 3D - 3 domace GPRS - Gulimo prvo rakiju subotom WAP - Veoma alkoholno pice BMP - Bices mamuran posle CNC - Cele Noci Cugam URL - Unicum Radi Lepo JS - Jagermajster Sipaj HTML - Hladan Tuborg Mamurluk Leci USB - Uspi Strejt Burbon JPG - Jedno Pivo Gospodjici DSL - Daj Svima Lozu P2P - Posalji 2 Piva CSS - Cugaj Samo Smirnoff DOS - Daj Opet Smirnoff CPU - Cirkaj Pivo Uvek HDD - Hajde Domacu Donesi ISDN - Isto Samo Duplo Natoci PDF - Pijemo Do Fajronta TTF - Toci Tu Finlandiju UPS - Udri Po Sljivovici UTF8 - Uspi Tocenih Fostersa 8 WIN XP - Votku Iskljucivo Na EKS Pijem ZIP - Zenama Ipak Pivo PPD - Pelinkovac Prvo Donesi MySQL - Metaxu Jednu Stavi Kocku Leda ISDN - Idi Sestro Donesi Niksicko CABLE - Cevcim Absint Bijuci Ludu Esmeraldu (stanje zvano koma) T3 - Tuborga Tri smile.gif LOL - Lasko Olvejz Lasko VoIP - Vinjak odmah ispij pijanduro Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 06:18
Pol: Muško
|
11.10.2007, 00:30
Cvet kompjutera i sada postoji kao soba na Forumu Sveta kompjutera u sklopu koje su i teme:
• Cvet KOMPJUTERA - po ugledu na nekadašnju rubriku u časopisu. • smešne situacije - tema koju bih vam posebno preporučio da pročitate. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2007.
Poslednji login: danas 10:51
Pol: Muško
Godine: 32
|
15.10.2007, 14:50
Držao sam kurs računara polaznicima, ulgavnom srednjih godina, koji nikada nisu sreli ispred računara niti znaju reč engleskog. Bilo je dosta komičnih situacija, ali sam uspevao da se niko ne oseti uvređenim i da ne dođe u nelagodnu situaciju.
Na prvom času, gde je tema bila i kontrola mišem, jedna polaznica je htela da pomeri strelicu na gore tako što je miša odvojila od podloge i čudila se što to ne izaziva nikakav efekat na monitoru. Ja sam posle nekoliko takvih održanih kurseva zaboravio i ono malo engleskog jezika (izgovarao sam i čitao po Vuku): Идете на филе па на паге сетуп...
|
|
|
|