|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Predlozite softver |
|
Odgovor: Predlozite softver |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Predlozite softver -
04.01.2007, 16:21
Možda niste očekivali da se baš ja javim, ali TANANANAAAAAAAAA evo me
Izuzetno sam ponosna na programčić koji sam našla pa ću ga podeliti sa vama (jer mi se čini da do sada to nisam uradila ).Shrink Pic je program koji automatski smanjuje slike koje šaljete mailom, preko msn-a npr ili je uploadujete na imageshack. Koristan programčić i ne znam kako sam do sada živela bez njega, obzirom da me jako smaralo da peške smanjujem svaku sliku. Dovoljno je da ga pokreneš i sam sve radi Sami izaberete na koju veličinu da kompresuje sliku, original fotografija ostaje vam na kompu netaknuta, a isključiš ga onda kad hoćeš da šalješ baš realnu veličinu slike, pošto kad je uključen smanjuje ih automatski kad god negde klikneš na attach ili upload Mnogo bre lako.Ima 1MB (i nešto malo preko) pa će ga i oni sa sporijim netom brzo skinuti, a da ne pričam o tome što će brže baš oni slati svoje slike gde god požele. Ne znam konkurenciju za ovaj program, nEsam toliko pametna, ali ako od ovoga ima išta brže, jednostavnije i lakše, a da isto radi, svaka čast. Evo vam link sa kog možete da ga skinete: Linkić
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 13:50
Godine: 25
|
04.01.2007, 16:55
Evo i ja da predlozim nesto.
![]() Advanced Disk Catalog Ovo je program za katalogizaciju i organizacijuvasih dvd-eva i cd-ova. Omogucuje jednostavnu i brzu organizaciju fajlova po folderima, brzu i raznovrsnu (po imenu, velicini, datumu, kategoriji) pretragu, iscitavanje ZIP fajlova, omogucuje pretragu fajlova koji su duplirani, generise izvestaje.. link a ovo je maticni sajt Koristim ovaj program prvenstveno jer je jednostavan, brz i pregledan. Evo i jednog screenshot-a ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: juče 18:54
Godine: 34
|
04.01.2007, 18:14
Aspalathos - Kalkulator 2.1
Program je namenjen za tipične male građevinske proračune. Proračuni su podeljeni u šest osnovnih područja: statika, dimenzionisanje, planovi armature, gradjevinska fizika, geomehanika i hidraulika. (koristan je jer ne morate da lupate po digitronu noćima da bi riješili jedan jedini problemčić, što se posebno odnosi na hidrauliku gdje se riješenja uglavnom dobijaju iteracijama) program mozete preuzeti sa ovog linka: link
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.03.2006.
Poslednji login: 29.06.2008 14:12
Pol: Muško
|
08.01.2007, 10:23
Evo moje preporuke za sve kojima je WinAmp dosadio, mali, brzi, jednostavan i besplatan program za slusanje muzike, koji prilikom rada zauzima dosta manje radne memorije od sada vec glomaznog WinAmp-a. XMPlay !!!
Oficijalni sajt i Sajt podrske Ovaj programcic u svom default skinu izgleda 'vako: ![]() A 'vako u meni najboljem skinu, inace ih ima mnooogo: ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 13:50
|
09.01.2007, 02:20
cpu-z
Mali i veoma koristan programcic koji ocitava i prikazuje podatke vaseg CPU-a (naziv, multiplier, voltazu, cache informacije...), maticne ploce (model, revizija, bios, chipset...), memorije (frekvencije, timing,...), sistema (verzija windows-a i directx-a). Sve lepo spakovano na jednom mestu. ![]() sajt: link softpedia: download |
|
|
|
|
|
a bio je cool tip
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 23:13
Godine: 28
|
09.01.2007, 17:41
ESBUnitConv
Klasicna konverzija mernih jedinica, al' ovaj ima sve zivo. Preuzet sa http://www.filehippo.com/ na kojem mozete naci jos gomilu korisnih free programa. |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
11.01.2007, 18:19
AutoGK
Veoma jednostavan i mocan alat za pravljenje DVDRip-ova. neke od glavnih mogucnosti "AutoGK Auto Gordian Knot-a": · DVD/VOBs(nekriptovani sa hdd), MPEG2, MPEG1, ili bilo koji avi ulazni zapis · XviD ili DivX(5/6) izlazni formati · AC3, DTS, PCM, MPA ulazni audio formati · AC3, DTS, MPA, CBR/VBR MP3 ulazni audio formati · dva audio zapisa u avi file-u · externi (vobsub) ili interni (burnt-in) titl · HDTV ulazno/izlazna rezolucija (do 1920x***) i frame rate (50/60fps) · automatski krop i umanjenje bazirano na mogucnosti kompresije ulaznog zapisa · automatska detekcija ulaznog formata: PAL, NTSC, FILM, HYBRID · automatski deinterlacer i IVTC · automatski deli video zapis na velicinu CDa sto znaci da jedan DVD mozete konvertovati na vise DivX file-ova. ![]() ![]() ![]() Sve u svemu, preteran program za konvertovanje. ![]() 電子男の子
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
13.01.2007, 02:30
Translator srpsko-engleski, englesko-srpski prevodilac i rečnik ![]() Translator ranslator je kompjuterski prevodilac koji omogućuje prevodjenje engleskog teksta na srpski ili srpskog teksta na engleski. Ima bogatu bazu srpskih ili engleskih reči tako da je prilagodjen za prevodjenje tekst, help, internet ili skeniranih dokumenata iz mnogih oblasti. Translator prevodi tekst tako što posebno analizira rečenicu po rečenicu od velikog slova do interpukcijskog znaka. Pri tome koristi odredjena pravila ugradjenog softvera tako da sa velikom tačnošću može da prevodi cele rečenice ili fraze. info 電子男の子
|
|
|
|