|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Predlozite softver |
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 22:29
Pol: Muško
Godine: 22
|
Odgovor: Predlozite softver -
13.02.2008, 15:41
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
3D modelovanje |
|
3D modelling |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 23:33
Pol: Žensko
|
3D modelling -
22.03.2008, 01:49
Google je upravo predstavio novu verziju Google SketchUp 6 besplatnog programa za 3D crtanje i skiciranje koja sada uključuje mnoge nove funkcije koje su predložili sami korisnici ove aplikacije. Prema navodima iz korisničkog uputstva nove funkcije uključuju sledeće:
Photo match Styles Watermarks Sketchy edges Fog 3D text tool Text and dimension improvements Speed Force inference directions Component, materials and styles browser Intersect tool Paste in place Two-point perspective Better modifier keys Native support for Google Earth and 3D warehouse Novost je i to da od sada uz pomoć Google SketchUp 6 možete da kreirate skice i 3D modele od fotografija, te postavljate skice u pozadinu fotosa. Ukoliko koristite Google Earth, Google SketchUp će vam omogućiti da postavite svoje gotove modele na globalnu mapu korišćenjem realnih koordinata. *preuzeto sa ![]() Komentari Toma April 16th, 2007 19:33 : Odlican program za 3D skiciranje i crtanje! Obavezno ga preuzmite. Cak i najveci neznalica ce lako postati arhitekta AleX June 8th, 2007 21:43 : Ja licno koristim google SKETCHUP VEC DUGO VREMENA I ALI IMAM STARU VERZIJA I SAD SAM SKINUO NOVU RADIO SAM SA NJIME OKO GODINU DANA I NAPRAVIO SAM MOJU VIRTUELNI KUCU,ZADOVOLJAN SAM RADOM,SMATRAM DA JE PROGRAM MEDJU NAJBOLJIMA ZA TAKVU VRSTU POSTO SAM RADIO I SA 3DMAX-ON I VISTOM I MNOGINM DRUGIM ALI OVO JE NAJLAKSI PROGRAM ZA KORISCENJE…ACC ![]() |
|
|
|
3D modelling |
|
|
Iskusni forumdžija
|
3D modelling -
22.03.2008, 02:23
ovaj mi se cini potpuno simpatican
![]() Da biste uživali u čarima uređivanja enterijera u trodimenzionalnom računarskom okruženju, nije potrebno da kupujete skupe softverske pakete. Dovoljno je da posetite interfejs.tv i iz download sekcije preuzmete besplatan program pod nazivom Sweet Home 3D. Nije potrebno mnogo vremena da bi se ovladalo osnovnim tehnikama primene alata, kreiranjem stambenog prostora i slaganjem elemenata. Svi objekti imaju „realne" dimenzije, koje se mogu lako predefinisati, a ukoliko neki od željenih modela nije na listi, isti možete pronaći u Internet galeriji proizvođača. Objekti su malih digitalnih gabarita tako da se brzo preuzimaju i uključuju u osnovnu programsku ponudu. Pohvale je svakako vredna i potpuna podrška za OBJ, LWS i 3DS modele, što višestruko nadgrađuje potencijal programa. Sweet Home 3D korisniku omogućava da projektu „nalepi" sliku, uradi profesionalno kotiranje i kompletan rezultat izveze u PDF dokument. Ovo simpatično rešenje teži 24MB, a njegove mogućnosti potpuno opravdavaju vreme utrošeno na njegov download. preuzeto sa Models ![]() ***ovaj moze na windows, mac i linux platforme ![]() u program se mogu importovati licni modeli... ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
22.03.2008, 02:57
online free program za konvertovanje latinice u cirilicu i obrnuto...
ja bolji nisam mogla ni da zamisilm! pastuje se tekst u prvu rubriku, zatim biranje, oш латиницу или у ћирилицу , ош ћирилицу латиницу....добијен копирате и пастујете на свој документ... просто фантастичан !!! preporucujem iz sve snage! password ne treba kucati, samo enter i upadate http://www.todicsoft.com/CirilicaVeb/Default.aspx ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 25
|
02.04.2008, 12:31
Izasla je nova verzija programa CPU-Z 1.44.2
Popularni softver kompanije CPUID, CPU-Z koji vas informiše o hardveru vašeg računara je update-ovan na verziju 1.44.2. novo izdanje donosi podršku za nVidia 650i, 680i, 750a/780a, 750i, 780i, 790i čipsetove; Intel G35 čipset. Takođe, tu je i update-ovana podrška za VIA čipsetove kao i podrška za novi validator, preliminarna podrška za Isaiah procesor i podrška za sve VIA Model D procesore: VIA-C7-M, VIA-C7D, VIA Eden. Popravljen je i problem koji se odnosio na detektovanje AMD Phenom procesora na Windows Vista 64 operativnim sistemima. Softver možete preuzeti sa sajta kompanije CPUID. |
|
|
|
Odgovor: Predlozite softverCrtač bez mane i straha |
|
|
Iskusni forumdžija
|
Odgovor: Predlozite softverCrtač bez mane i straha -
06.04.2008, 00:07
Simpatican grafički program , kombinacija vektorske i rasterske grafike.
![]() ![]() link za preuzimanje trial je, a ko je snalažljiv , mož i da bude duže... ![]() ![]() |
|
|
|