VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver

Softver Teme vezane za softver

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Predlozite softver
staro
  (#91 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2008 21:04
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Predlozite softver - 30.11.2007, 19:33

Google Pack je program koji ce vam pouniditi da skinete freeware software za vas komp koji je goole probrao.

Zasad su tu:
-Google Earth
-Google Toolbar for Internet Explorer
-Norton Security Scan
-Spyware Doctor Starter Edition
-Google Desktop
-Picasa
-Mozilla Firefox with Google Toolbar
-Google Photos Screensaver
-Adobe Reader
-Google Talk
-StarOffice

Ovaj program ce raditi u pozadini i obavestavace vas o novim verzijama software-a koji se instalirali, i o njihovim update-ovima.

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 03:16
Odgovor: Predlozite softver - 30.11.2007, 20:22

Moram da postavim jedno pitanje
Da li si probao: Spyware Doctor Starter Edition

Ne pitam samo onako. Jednom sam bio instalirao SpyWare Doctora i stvarno bio zadovoljan kad sam uporedio šta sve pronadje u odnosu na ostale SpyWare aplikacije. Ali... udavi mi komp kad god se pokrene -bez obzira na konfiguraciju -proban je i na stvarno dobrim mašinama.

Poruku je izmenio Arthur Dent, 30.11.2007 u 22:38. Razlog: o

staro
  (#93 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2008 21:04
Odgovor: Predlozite softver - 30.11.2007, 21:40

Meni nije zakocio komp, cak naprotiv mnogo mi vise zakoce Kaspersky ili Avast. Mada na 3GB rama i 2x2.4GHZ i raid1 HDD, mislim da nisam relevantan za performanse

電子男の子

staro
  (#94 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 03:16
Odgovor: Predlozite softver - 30.11.2007, 22:49

Za relevantantnost si verovatno u pravu, mada mi nije jasno
kako uopšte primetiš kočenje Kasperskog, ili Avasta

staro
  (#95 (permalink))
Tom_YU
Novi član
Tom_YU će uskoro postati poznat član

Član od: 30.11.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 22:22
Godine: 19
Odgovor: Predlozite softver - 30.11.2007, 23:01

Evo posto je ovo moj prvi post na ovom forumu da predlozim jedan dobar program,oprostite ako vec postoji post sa ovim programom.

Paint.NET

Mogucnosti:
Jednostavan i vrlo upotrebljiv korisnicki interfejs
Slojevi (layers) - mocan način za kompoziciju i obradu slike
Standardni crtaci alati (crtanje krivih, rad sa selektovanim delovima, izbor regiona po boji itd)
Neograničena istorija (undo history) tako da mozete da ponistavate prethodno uradjene akcije
Specijalni efekti (blur, noise, frosted glass, oil painting …)

Download:

http://www.getpaint.net/download.html

staro
  (#96 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Predlozite softver - 03.12.2007, 04:06

E ja sam bila u nekom silnom štampanju, i prvi put sam se susrela sa fajlovima koji se zovu .odt. Nisam znala kako da ih otvorim dok nisam našla ovo:

http://www.officeviewers.com/

Pa sam skinula tu aplikaciju ili šta je već, koja se zove TextMaker Viewer i otvorila

Supported file formats:

.doc Microsoft Word 6.0 up to Word 2003

.dot Microsoft Word templates 6.0 up to 2003

.tmd TextMaker 6.0 up to 2006

.odt OpenDocument Text

.sxw OpenOffice.org Text

.rtf Rich Text Format

.psw Pocket Word (Pocket PC)

.pwd Pocket Word (Handheld PC)

.htm/html HTML documents

.txt Text files ( DOS, Windows, Unicode, UTF-8 )

Ne znam da li ovo treba da stoji ovde, htedoh da podelim, jer možda ima još onih koji ne znaju. Ako nije za ovde, ili ako je već bilo, bacite mi post u kosmos.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#97 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Odgovor: Predlozite softver - 03.12.2007, 12:02

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
E ja sam bila u nekom silnom štampanju, i prvi put sam se susrela sa fajlovima koji se zovu .odt.
Lepo, lepo, susrela si se sa OpenOffice fajlom, odnosno Open Document fajlom... Nisam se neshto preterano cimao da nadjem neko programche za ODT, jerbo imam instaliran OpenOffice kome je ovo native format...

Mozhda tje nekom biti interesantno da se vodi "borba", za priznavanje od strane ISO, izmedju Micro$oftovog predlozhenog open formata, i Open Document formata... Za sad se M$ ne pishe dobro, ali nikad se ne zna...

SQUAW, bash si me prijatno iznenadlia ovim otkritjem Jednom da i ti neshto ne pokvarish

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#98 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:04
Odgovor: Predlozite softver - 05.12.2007, 23:26

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
E ja sam bila u nekom silnom štampanju, i prvi put sam se susrela sa fajlovima koji se zovu .odt. Nisam znala kako da ih otvorim dok nisam našla ovo:
http://www.officeviewers.com/

Ne znam da li ovo treba da stoji ovde, htedoh da podelim, jer možda ima još onih koji ne znaju. Ako nije za ovde, ili ako je ve? bilo, bacite mi post u kosmos.

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

No Script- dodatak Firefox-u...detalj
staro
  (#99 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:04
No Script- dodatak Firefox-u...detalj - 08.12.2007, 02:20

Preuzeto sa strane
http://uradi.com/index.php/uradi-sam...t-nervira.html

Ako vas NoScript nervira..
Datum: 22 Aug 2007 Web uradi sam Pregleda: 396

kako stručnjaci za bezbednost kažu, postoji bezbedniji brovser od Firefox - a, To je Firefox sa dodatkom NoScript-a!

Ukoliko koristite Firefox, radi bezbednosti poželjno je da instalirate i besplatnu NoScript ekstenziju. Ova ekstenzija je korisna jer blokira potencijalno opasne Java skripte i xss napade. NoScript može efikasno blokirati Java, Flash i druge ništa manje opasne plugin-ove sa sajtova u koje nemate poverenje. Aplet, Flash filmove/applikacije, Quicktime klipove i drugi sadržaj se neće učitavati sa sajtova na vaš računar i tako, osim zaštite ubrzaće i internet surf. Po default podešavanjima, biće blokirani samo JavaScript i Java, za ostale: flash, quicktime i sl. morate sami konfigurisati noscript korišćenjem menija NoScript Options|Advanced. Ali NoScript ima i jednu manu...

Često se pojavljuju novi update-i koje treba instalirati, a pri tom se otvara i stranica NoScripta, što nervira mnoge korisnike Firefoxa. Ako ne želite da vam se prilikom update-a otvara i ova stranica, postoji zaista jednostavno rešenje:

Uključite Firefox brovser, U polje adres bara ukucajte: about:config (tamo gde se pojavljuje naziv sajta npr http://www.google.com) Nadjite vrednost: noscript.firstRunRedirection promenite vrednost (value) sa true na false. Pri sledećoj instalaciji update-a vaš brovser neće otvarati stranicu Noscripta.

Korisnici Firefox brovsera, koji to još nisu uradili Noscript mogu preuzeti Ovde

Izvor: BelaStrana.com Direktorijum bezbednih Srpskih stranica.

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras?
staro
  (#100 (permalink))
librabicboj
Početnik