|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Beta verzija Microsoft-ovog Flash-a |
|
Odgovor: Beta verzija Microsoft-ovog Flash-a |
|
|
a bio je cool tip
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Beta verzija Microsoft-ovog Flash-a -
19.11.2006, 23:51
Microsoft je pre toga imao Front Page. Tesko da ce sada ovim software-om konkurisati na trzistu. I da je bolji, mada ne verujem, nece tek tako povuci ljude koji su radili u macromedia, pa adebeovom flashu....
(Inace flash i nije bio preterano pregledna aplikacija. Uvek me je zivciralo sto postoji mogucnost upisivanja skripte i na fremu i na objektu..sto sludjuje i kada pregledate svoj stari flash) Mozda naprave player ili nesto zgodno.....al' ce ovi onda odgovoriti na to oma Videcemo..... |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2008 21:04
Godine: 26
|
20.11.2006, 00:19
ma kakvi, nek se oni sam drze OSa i nek ne zalaze u svet dizajna. Mislim da je to totalno promasena investicija, nesto kao doticni FrontPage koji neznam ko jos koristi.
![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
|
05.12.2006, 14:37
Sto se tice ovog Microsoft-ovog flash-a koliko sam ja skontala on je stvoren i koriscen iskljucivo za potrebe novog windows os-a Viste. Vistin interface je radjen u ovom programu. Tako da im za sada jos nije namera da se takmice sa Adobe Flash-om.
![]() |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 31.08.2008 21:04
Godine: 26
|
07.12.2006, 18:24
tacno, na prvi pogled se u Visti vidi da je Aero tema uradjena u potpuno novom okruzenju. A moze se i primetiti lakoca pokreta kao sto je vektorska grafika ima.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Beta verzija Microsoft-ovog Flash-a |