VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver

Softver Teme vezane za softver

Prikaz rezultata glasanja: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova?
Windows Media Player 9 17.31%
Media Player Classic 3 5.77%
BS player 16 30.77%
Radlight 0 0%
Video Lan (VLC) 5 9.62%
GOM player 3 5.77%
Winamp 5 0 0%
Real Player 2 3.85%
MV2 player 9 17.31%
neki drugi 5 9.62%
Učesnika ankete do sada: 52. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova?
staro
  (#1 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 28.09.2008 14:26
Pol: Muško
Godine: 26
Koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 01:59

koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova?

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova?
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Godine: 27
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 07:48

u poslednje vreme uglavnom VLC

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 10:41

Po meni je pitanje playera stvar navike... zato i koristim MV2 Player jer sam se na njega privikao

A sto se tice kvaliteta to samo zavisi od kodeka koji koristimo.

Eto malo dopune nije na odmet... :D

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 11:39

Pa ja sam glasala za BS Player zato što u njemu puštam divx, a ti video klipovi mi se sami odmah otvaraju u Windows Media Playeru, tj svaki ima tu ikonicu... biće da je zato što mi je to default ( I'm so fuckin' proud on miself )

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 28.09.2008 14:26
Godine: 26
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 13:06

Citat:
Inquisitor kaže: Pogledaj poruku
A sto se tice kvaliteta to samo zavisi od kodeka koji koristimo.
Stoji, ali neki player-i, kao npr VLC i GOM imaju ugradjene kodeke u sebi, tako da nemoras imati ni jedan instaliran da bi pusti nestandardni klip.
A inace MV2 mi je extra zato sto ima milion opcija, i potpuno se moze konfigurisati, cak sam i svoj skin napravio za njega, tako da ne lichi vishe na sebe

電子男の子

staro
  (#6 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 13:16

mv2 player

a nekad neke klipove otvaram sa GOM playerom ili sa Media classic playerom. Sladak mi je ovaj GOM u poslednje vreme.

goldie

staro
  (#7 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Godine: 15
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 14:29

Koristim BS player za DVX, a za video klipove Windows Media-u, al' nema opcije za visestruko glasanje

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.11.2006, 16:58

ja uglavnom koristim media player classic (čisto stvar navike), drugi po redu je mv2 player, a ove ostale (rad light, bs player, windows media player)
kako mi nalete...

nattydread is coming to dinner

Odgovor: Koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova?
staro
  (#9 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 14:20
Godine: 31
Odgovor: Koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova? - 09.04.2007, 11:19

Koristim: BSplayerPro, CyberLink PowerDVD, Windows Media Player10, QuickTime Player (za reprodukciju materijala nastalih na Macintosh platformama npr. extenzija *.mov...), i u poslednje vreme mi se jako dopada KMPlayer, mali je extra, ima podršku za reprodukciju svih vrsta zapisa + mogućnost kontrole Subtitles-a, kad prevod kasni ili trči ispred slike (ovde IMA i Slike i Tona i PRAVOVREMENOG PREVODA )

A ranije mi je bio omiljeni Rad Light, dok ga nije pregazilo vreme i bolji playeri.

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Odgovor: Koji player koristite za pustanje video klipova i divx filmova?
staro
  (#10 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum