|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Yahoo Mail ili Gmail |
|
Odgovor: Yahoo Mail ili Gmail |
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Yahoo Mail ili Gmail -
30.09.2007, 17:18
Kad sam ja otvorio Yahoo mail, oni su davali nekih (tada) fantastichnih 100MB za mailove... Naravno, nikad ni stigao da ih iskoristim... Sada Yahoo, navodno, nudi neogranicheno prostora... Ja se ipak pitam, shta bi se desilo, kada bi neki korisnik pocheo da puni mailbox, i da recimo napuni 5GB... Da li bi ga ostavili, ili bi mu ogranichili prostor... Mnogi su pribegavali ovakvim varijantama, pa brzo pucali... Yahoo naravno netje putji, ali mozhda se pojavi neki tihi limit od 4,5,6 GB, nikad se ne zna...
Yahoo koristim onako, sporadichno, pa kad podignem Pidgin, pa mi javi da naYahoo imam 100 neprochitanih mailova, odem, pa pobrishem jedno 90 spamova, ispraznim Bulk folder da 1000+ spamova, i prochitam onih 10, koje su obichno neke mailing liste, na koje sam zaboravio ![]() Google sa druge strane, obozhavam, ne zbog prostora za mail, vetj zbog POP3 mogutjnosti, i nema ogranichenja za velichinu fajla koji se mozhe prikachiti mailu... Tako da, moj divni The Bat!, svakih 10 minuta proverava Google, bez potrebe da otvaram Firefox, i onda chitam mail... Na Yahoo mi se ne svidja onaj ActiveX koji su napravili za Yahoo Mail Beta, malo je spor, i shtuckav, ali dobro, lepo izgleda, ako nishta drugo... Daklem, moj glas ide za Gmail (mozhe biti i da sam pristrasan, jer mi brat tamo radi )Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
15.10.2007, 00:46
Gmail, Gtalk ... onaku u kompletu, jer me nervira da kucam poruke u onom prozorčetu kada sam u gmail-u ali vidim da su mu dodali opciju da se poveća ... dopada mi se zbog svoje jednostavnosti, nema šareniša kao da sam na nekom vašaru, mogućnosti su mu korektne i meni sasvim dovoljne ... koristim preko Gtalk-a glasovnu komunikaciju kojom sam takodje zadovoljan.
Yahoo mail sam instalirao i podešavao koleginicama na poslu ali mi se ne svidja ... pa ga nisam nikada ni probao više od spomenutog a i njima sam dodao gmail na računare pa im samo na taj nalog pišem ili prosledjujem poštu. Na Gmail-u nema spama, bar ja nemam do sada iako ga prilično koristim, dok sam na računaru jednog poznanika u njegovom Yahoo mail nalogu video neverovatnih 800 i nešto više spam poruka koje je dobio za neko kratko vreme ... strašno, da se meni takvo što dešava mislim da taj servis ne bih uključio više nikada u životu. |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 11:33
|
15.10.2007, 01:12
Citat:
![]() ![]() a glas za Owl MailGmail, koristim ga, i zadovoljan sam njime ![]() a Yahoo Mail nisam nešto preterano koristio ni dok nije bilo Gmail Iskustva i razlozi... pa opisali su ih već @simke i @Galahad |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 23:16
Pol: Žensko
|
15.10.2007, 12:53
Nemaš spama zato što ne ostavljaš tu adresu na netu po raznim sajtovima..ja , na primer, imam po 150 komada dnevno, jer ne pazim,tj. ne vodim baš o tome računa...ali, jednim klikom sve dilitnem kad mi naidje volja za briskanjem...
Ali, ipak i dalje koristim Gmail- pre svega zbog toga što nema onog groznog šareniša, da.... A kao IM ( messenger) definitivno mi je najbolji Pidgin...tu mi je i MSN, Yahoo, Gtalk... Gtalk neuporedivo najbolji za razgovor, nadmašuje Skype... Iskustva i razlozi... kao što su opisali @simke i @Galahad ![]() ![]() |
|
|
|