|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Leopard- novi OS za Apple Mac |
|
Odgovor: Leopard- novi OS za Apple Mac |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:04
Pol: Žensko
|
Ja se veceras prikljucila macovcima.. version 10.4.8...jooj, ljudi , pa ovo je k'o porshe ...ludilo...tek ucim da se snadjem...
![]() ako nekom trebaju svi instant messengers za mac-a , skinite Adium... Ali sad ne znam da snimim ekran... ...print screen tu ne igra ulogu...nasla ovo, press shift + open apple + 3 at the same time. The screen shot will be automatically saved on your hard drive as picture 1.png..ali ne znam gde je open apple ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
![]() |
|
|
|
Odgovor: Leopard- novi OS za Apple Mac i pocetnicke muke :) |
|
|
Iskusni forumdžija
|
ee, ovaj biser moram da vam ispricam...
onaj post oko lepljenja slika na forum, to je nista... odem ja na elitni forum za pomoc da pitam gde se zaboga nalazi taj famozni taster command , a najvazniji kod Mac OS, je li, posto naravno imam staru tastaturu, jos iz proslog veka....i nigde tog jabucastog tastera ( uf zamal da pogresim e... ) ...elem, cele prosle noci sam se z..b....la s om jabukom , ljustila u kujni dve kile jabuka , kao jabuke ce mi dati pameti...i onda skontam...ako je Alt +C za kopiranje, Alt+V za pastovanje...de da probam taj Alt!Naravno na starim tastaturma, ne Apple-ovim- Alt = Command Crvenim flomasterom, onaj sto se ne brise nacrtah jabuku na njemu... Onda naletim na problem kako da kontrolisem mail na serveru, znate onaj Magic Mail Monitor,predivan programcic koji nam to radi u Win OS ...eee, to za Mac je toliko prosto Kada se pokrene mail client , samo klik na to famozno Alt + i , lepo se dobije info sta sve ima na serveru od poste i moz' se brisati da se ne puni sanduce u kompu... eto, mozda se na mojim glupostima neko potpomogne... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2007.
Poslednji login: 03.01.2008 21:37
Pol: Muško
Godine: 16
|
Odgovor: Leopard- novi OS za Apple Mac -
02.11.2007, 13:40
Pre neko vreme koristio sam Mac OS X 10.4.1 Tiger...
Na ovaj Leopard Mac OS , dock i stack su mi `fatili` oko... Drugo bar so aspektot na izgledot ne e nisto posebno. Dizajnot ne me impresionira, no kako sto citam na drugi sajtovi, bil mnogu podobren tehnicki... I eve mala galerija od Mac OS 10.5 Leopard, TUKA |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
|
04.11.2007, 14:52
Dresiran Leopard
![]() Igra "lopova i žandara" između kompanije Apple i hakera se nastavlja – samo nekoliko dana nakon zvaničnog pojavljivanja novog Appleovog operativnog sistema OS X 10.5 Leopard, hakeri koji pripadaju grupi "OSx86" pronašli su način da omoguće instaliranje i nesmetan rad Leoparda na standardnim PC računarima. Štaviše, na forumu grupe (http://forum.osx86scene.com/) se može pronaći kompletno uputstvo za instalacju Leoparda, kao i snimci ekrana načinjeni za vreme trajanja instalacije. Korisnici koji nameravaju da instaliraju Leopard na standardnim PC računarima za sada moraju da poseduju procesor koji podržava skup instrukcija SSE3, kao što je to bio slučaj prilikom ranijih "razbijanja" operativnog sistema. Ipak, posle nekog vremena, pojavile su se verzije i za one procesore koji podržavaju samo skup instrukcija SSE2. izvor: MikroVesti |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
|
04.11.2007, 22:22
Citat:
u toj grupi sam... tako i sama dodjoh konacno u svet makovaca... odakle mi onolke pare za Apple ... a nema razlike ......![]() ![]() |
|
|
|
|
Odgovor: Leopard- novi OS za Apple Mac i pocetnicke muke :) |
|
|
Iskusni forumdžija
|
Odgovor: Leopard- novi OS za Apple Mac i pocetnicke muke :) -
05.11.2007, 23:25
Citat:
tek za promenu...kako i zasto, nemam pojma, ali tako je..treba chachkati, pa to je... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|