|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softver Teme vezane za softver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Windows Vista |
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Windows Vista -
05.12.2007, 12:23
Britanski CNet, izglesao Vistu za najgori korisnichki proizvod ikad. Vishe o ovome na CNet stranici [ ovde ].
[ ComputerWorld ] kazhe da Windows XP Service Pack 3, izvrshava M$ Office 10% brzhe nego XP Service Pack 2... I znachajno brzhe od Vista SP1... XP SP3 je planiran da izadje tek negde idutje godine, ali testeri u "Devil Mountain Software", kompaniji koja je i pronashla da je Vista SP1 minorno brzha od izvorne verzije Vista, uspeli su da se dokopaju release candidate verzije XP SP3, i ta ga testiraju... Microsoft inache ima problem sa ubedjivanjem kompanija, da predju sa Windows XP, na korishtjenje Windows Vista... Meni je fantastichna opsesija neki ljudi novim stvarima... Imam jednog kolegu, tj. ex-kolegu, koji chim vidi neki novi program, ne cheka da ga ljudi siprobaju, nego ga skida u sekundi... Isto tako drivere, i sve ostalo... I gledam ga kako se pati sa Vistom, koja mu zhalosno sporo radi, a on kao blentav, "jao kako je super, bash super brzo radi"... Tuga ljudi, tuga ![]() Verujem da tje Vista uzeti maha samo kod kutjnih korisnika, jer vetjina profesionalaca pljuje Vistu najstrashnije... Jer, chinjenica je da Vista i nije vishe operativni sistem, to je sad postala igrachka, nishta drugo... Mozhda patetichni pokushaj M$-a da parira Linuxu, koji ima Beryl, i slichne window managere, koji prosto klize, na mnogo slabijim mashinama... E, i da, zaboravih da dodam, da je Benchmark.co.yu, kao i vetjina PC magazina kod nas, maltene prepisano iz stranih magazina, koje platja Microsoft, da hvali njihove proizvode... A da bi kao zadrzhali prividnu nepristrasnost, svakih par meseci se nadje neki chlanak gde kao kritikuju Microsoft... Zato i ne chitam te novine... Fala nauci, pa imam Internet, i Slashdot, najbolje shtivo za chitanje, za frikove ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:39
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Windows Vista -
11.12.2007, 19:18
Microsoft je objavio Vista SP1 RC changelog, mozete ga procitati na:
http://www.istartedsomething.com/200...sp1-changelog/ koliko vidim, zasad nema nekih znacajnih ubrzanja sto se tice samog rada u operativnom sistemu, tako da ako se neko nada da ce mu SP1 ubrzati Vistu, mislim da se grdno vara. Moj savet: Umesto sto cekate SP1, ili ostanite na XPu ili kupite jacu masinu koja ce ovo moci da potera. |
|
|
|
|
|
Windows Vista baš ne blista |
|