VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Strabizam kod deteta
staro
  (#1 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen član

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:25
Pol: Žensko
Godine: 36
Strabizam kod deteta - 14.04.2008, 13:54

Prvo,pozdrav svim roditeljima i ostalim forumašima.Inače mi je ovo prva tema koju postavljam,a briga me je naterala na to.
Mom sinu od prošlog leta je počelo da ''beži'' jedno oko i to se pojavilo u roku od dve nedelje i izgledalo je strašno jer do tada to nismo primećivali.Otišli smo kod oftamologa i utvrđena mu je dioptrija +1,0 i +0,5.Uz to je i dobio okluzije da lepi na oko.Sve je on to dobro prihvatio,nije se bunio zbog flastera,i sve je išlo ok.Sada posle godinu dana,može da pročita sve one redove na tabli i primećen je i napredak na testovima,ali od pre nekoliko dana,oko je ponovo počelo da mu beži.
Danas smo otišli na redovnu kontrolu i doktorica kaže da naočare i dioptrija ostaju,a da je sada zreo za operaciju,da treba da mu se zategne taj mišić.S obzirom da sam se odmah uznemirila,ona je počela da objašnjava da je to sve rutina,poput vađenja krajnika,da predlaže našu novosadsku kliniku.A mene sad interesuje da li neko ima iskustva sa strabizmom,kako je sve to prošlo i da li baš mora operacija.U svakom slučaju tražiću mišljenje još kojeg doktora,ali...Svaka informacija će mi dobro doći.Pozdrav!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak > Strabizam kod deteta
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... vojvodjan Porodica 34 19.03.2008 17:48
Konvencija UN o pravima deteta makilli Roditeljski kutak 4 20.10.2007 10:11
Kroz prostore, dimenzije, vremena, koracima deteta... euridika Književnost 5 06.05.2007 20:47
Razvoj deteta u prvoj godini života makilli Roditeljski kutak 0 09.04.2007 22:58
Možemo li da biramo pol deteta? Goga Belosvetske zanimljivosti 1 13.09.2006 01:43