|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zaposlena mama |
|
Odgovor: Zaposlena mama |
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 02:10
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Zaposlena mama -
20.03.2008, 14:35
Citat:
![]() Ako zna kako da balansira,niko neće trpeti,ni deca,ni posao. Mislim da je većina žena sposobna za to. ![]() ...šta reći... kada nas je Bog za sve stvorio... ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
|
just keep swimming..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 21:18
Godine: 33
|
20.03.2008, 14:42
Citat:
Smatram da barem kod nas jos uvek velik broj porodica ne moze sebi da priusti da zena prestane da radi kad dodje dete. Ovde naravno mislim na materijalnu situaciju. Na zalost, mnoge zene moraju da se vrate na posao i prepuste brigu o detetu bakama (sto i nije lose) ili vrticima u kojima nema mesta, skupo je, uslovi bas nisu tako dobri, ili zenama koje cuvaju decu kod kuce. E sad, nismo ni mi sve iste. Neke zene zele da provode vreme sa svojim detetom/decom dok ova dobro ne poodrastu, dok su neke nesrecne sto su stalno kod kuce i ne mogu da nastave ritmom kojim su manje-vise zivele pre deteta. Ovo naravno ne znaci da su zene koje zele da rade losije majke, nego samo to da imaju potrebu da se ostvare i na nekim drugim poljima osim majcinstva. Ne smatram da je zaposlena mama ni bolja ni losija, zavisi od osobe do osobe. Poznajem zene koje ne rade ali su se potpuno pronasle u podizanju dece i srecne su sto ne moraju da rade (i ne, nemaju masnu kosu i 100kg-naprotiv) dok isto tako znam i neke koje su jedva cekale da se vrate posle porodjaja na posao, i postale mnogo opustenije i raspolozenije sa svojom decom kad radno vreme prodje. Sve je i ovde sasvim individualno, ali na zalost malo nas moze da bira. |
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:00
Godine: 31
|
20.03.2008, 15:49
@ Ca blues ...čudo jedno.. ako si hteo da nasmeješ mame nisam sigurna da ti je baš pošlo za rukom
![]() Moje mišljenje je da uopšte nije lako biti zaposlena mama,bez dobre organizacije i volje,i što reče Zmax bez balansiranja,ovo govorim iz svog iskustva...nekad nemam vremena,frka,žurba,nekad ga imam,ništa to nije strašno,malo je lakše kad deca odrastu. Bilo bi dobro kada bi mame sa 4 i više dece,imale mogućnost da ne rade,ako to ne žele.Poznajem i neke koje nikada nisu radile,kući su sa decom,ne mislim da su bolje mame ili lošije,to je individualna stvar. @Goga ...imaj i dalje lepa uverenja,bez njih nema ni ostvarenja ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Pol: Muško
|
21.03.2008, 02:30
...čuudo........pravo je čudo kako istina boli...beš mi sve....čuudo.......elem.... ....@mama u boji.....el si mama....a???...jesi.....lepo....el si zaposlena....a?????.....nisi....pa šta oćeš....a????...nekvalifikovana za validna razmatranja po ovom pitanju..... ...pitanja šta bi bilo kad bi bilo....ne razmatraju ozbiljni ljudi.... .....@cecara.....iz tvog posta ne mogu da zaključim dal si mama ili nisi... ....u principu cenim da nisi....a i ako jesi ne spadaš u kategoriju ljudi sa kojima imam bilo kakvu komunikaciju zbog odrednice....vrtići su loši, bake su dobre... da deci treba baka, sem u terapijskim dozama, ona bi ih rodila, ne mama....aj zdravo...... ....@duga12....ne devojko, nije smisao mog pisanja da zasmejem mame....ni u kom slučaju....i ti odlično razumeš šta je napisano...ali džebiga...ženska solidarnost....cenim.....cenim zato što si jedina zaposlena mama, u dosadašnjim izlaganjima, i samim tim si kompetentna za ocene i zaključke.....validne naravno....pričam, tj pišem, da bi pričala je druga tema..... .....elem....sad bi se mogao čuti i glas kompetetnih mama.....a?????..... ![]() |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 34
|
Najbitnije je da si ti apsolutno kvalifikovan ...Sretna sam zbog tebe... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|