|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zaposlena mama |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Pol: Muško
|
Odgovor: Zaposlena mama -
21.03.2008, 23:50
....
![]() Ovo je tvoj komentar...a gde je mišljenje? ...nekako baš ne ličim na mamu da bih mogao misliti na zadatu temu....i ja znam da ti to odlično razumeš....znaš????.... .....ali isto tako interesuje me stav kompetentnih devojčica na ovoj temi.....i da....kompetentna na ovoj temi može biti samo zaposlena mama.....ili sam ja možda u zabludi..a????.... Da li se ovde čuje šuškanje cinizma? ....cinizam kažeš...možda....možda....mada ja bih to pre okarakterisao kao otvoreni prezir prema neemancipovanoj ženi...cenim ga da si i to odlično razumela, al ajde.... .....najlepše hvala na odgovoru.....kad ga već uputi lično meni putem mas medija...ili ja to loše cenim...... ......elem....tebe lično...... .....![]() |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 20:22
Pol: Žensko
Godine: 33
|
21.03.2008, 23:54
Citat:
![]() Glupo pitanje a?..a?..a? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:17
|
22.03.2008, 00:19
Cisto sumnjam da ce devojcice da iznose svoje stavove na ovoj temi. One se skupljaju i druze u Tinejdzerskom kutku.
![]() Nego, Ca dzojus blues...posto po tvojim strogim odredbama ni ja nisam kompetentna da pisem na ovoj temi, predlazem sledece: tebe lepo proglasimo za kevu godine, a mi zene sa kolodvora elementarna nepogoda odemo da popijemo nesto u bifeu Poslednja sansa...da uporedjujemo koja ima lepsu kecelju ![]() Sta kazes, a??? ![]() |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 20:22
Godine: 33
|
22.03.2008, 00:19
Citat:
treba imati respekta prema svakom roditelju ![]() ...radio ne radio...svira ti radio ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:30
|
22.03.2008, 00:56
Dobra mama je ispunjena, ostvarena i zadovoljna žena. Mislim da je svakoj ženi potreban luft i bar na kratko beg iz kuće. Naravno, teoretski, to ne mora nužno značiti zaposlenje (npr. može se beg naći i u redovnim odlascima u razne salone lepote, šoping sa prijateljicama, volonterski rad u humanitarnim organizacijama,....). Ali, ovo je zemlja Srbija gde dobra majka mora da misli na golu egzistenciju porodice.
Lično, sebe nikad nisam videla kao domaćicu. I ne bih bila zadovoljna takvom ulogom. Takođe, ne bih volela ni da ostanem bez materijalne nezavisnost, a s obzirom da mi baba i mater nisu ostavili avione i kamione, za istu moram sama da se potrudim. Roditelji (pri tome mislim i na oca i na majku) su uvek u onom procepu: dati detetu više vremena ili bolju egzistenciju. I potpuno se slažem da je to zapravo umetnost balansiranja. I nikad mi neće biti jasno zašto se uvek povlači pitanje zaposlene majke. Nije li ista priča primenljiva i na očeve? I da li je detetu bolje da ima 24/7 majku i vikend oca ili uravnoteženu prisutnost vršnjaka u obdaništu, baba i deda, majka i očeva? @Ca blues Nisam mama i nemam dete, ali me zbog toga niko ne može proglasiti nekompetentnom da dam svoje mišljenje. Uostalom, svi mi smo imali zaposlene ili nezaposlene majke i možemo dati svoje viđenje iz ugla deteta (a čini mi se da je u ovakvim dilemama ugao deteta i najbitniji). Ako je potcenjivanje sagovornika samo zato što pitanje postavlja samohrani otac, imamo već temu o jednoroditeljskim porodicama. |
|
|
|