|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Stres kod dece |
|
Odgovor: Stres kod dece |
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Stres kod dece -
21.11.2007, 00:47
Pa ovako...
Moje iskustvo je stresno! Kad sam dobila brata imala sam 18 meseci...... Kad su otishli u bolnicu po njega i majku mene kuci chuvao deda..... Secam se da sam toliko plakala da on uopshte nije mogao da me smiri. Plakala sam satima! A nikad nisam bila plachljivo dete. Ali eto, znala sam da ce u kutju dotji Zlo! Bila sam u pravu ![]() U vrtic sam poshla silom, u smislu da moji nisu mislili da me shalju, ali sam ja htela da idem i nagovorila babu da me vodi ![]() Polazak u 1. razred mi nije bio stresan, ali vec u 5. jeste, poshto sam dobila razrednu za koju sam znala da ce pokusati da mi pije krv ( moj deda i njen svekar se neshto posvadjali pre jedno 40 godina pa se ona svetila meni) Bash sam teshko prezivela polazak u 5. Celo polugodje mi trebalo da se prilagodim. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Stres kod dece |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Zlostavljanje dece od strane pedagoških radnika | gerbes | Crna hronika | 45 | juče 21:51 |
| Kampanja za zakonsku zabranu telesnog kažnjavanja dece | zmax | Društvo oko nas | 57 | 14.09.2008 14:15 |
| Više od 70 odsto dece u Srbiji dobija batine | Kunic | Crna hronika | 15 | 23.01.2008 07:55 |
| Brat i sestra s četvoro dece na sudu traže brak | SQUAW | Crna hronika | 35 | 03.05.2007 16:55 |
| Napustila dvadesetoro dece zbog ljubavnika sa Interneta | Goga | Belosvetske zanimljivosti | 7 | 13.12.2006 19:41 |