|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Klub trudnica |
|
Klub trudnica |
|
Odgovor: Klub trudnica |
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Klub trudnica -
29.10.2007, 21:25
Poslusaj Squaw i odmaraj kad god mozes!
Inace savjete o prehrani ti necu davati jer mene je vise stvari smetalo nego sto me je "vuklo" u trudnoci. Jednostavno nisam mogla mirisati neke stvari No spasavalo me je voce ali ne samo jer me to tesko zasiti vec vocne salate i voce s jogurtom Da osecaj sitosti, a ne deblja. ![]() |
|
|
|
Klub trudnica |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Godine: 28
|
Citat:
....stvarno se ubi od spavanja ....sto se tice hrane.. ..hranim se najvise sa vocem & povrcem (jedem sve sto dofatim pod ruke).. ..ne mogu da jedem nista drugo ....ali to mi uopste tesko ne pada jer sam vegeterijanka.. ..svako jutro pojedem kasiku meda i popijem caj.. ..vodu sam oduvek volela tako da je pijem dovoljno.. ..nisam ljubitelj slatkog ali volim psenicu ....hvala ti skvo sto si me podsetila.. ..to sam kuvala i znam da je bas super.. .ali.. ..gde da nadjem ovde psenicu majke mu ....dnevno sam barem dva sata u setnji.. ..uvek sam volela da se setam na svezem vazduhu.. ..ali sada mi je tesko da krenem od mucnine pa stisnem zube i odem.. ..posle se ipak super osecam.. ..a kilaza mi je zadnja na pameti uopste se ne sekiram ....hvala ti puno ..Citat:
....jogurt ne volim da mesam sa vocem ali volim da ga pojedem samog.. ..kod mene je koliko toliko super sve dok ne izadjem u grad ....od raznih mirisa koji su u vazduhu osecam da cu pasti u nesvest.. ..ali sta cu kad moram u grad.. ..imamo srecu sto nam je brlog pored parka pa je svezeg vazduha dovoljno.. ..kod kuce ne upotrebljavam vise moje zacine ....to mi stvarno tesko pada.. ..recimo curry ne mogu organski a pre mi je bio omiljeni zacin....i tebi puno hvala savannah ....p.s.: ....jedva cekam moga andjela .. |
||
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:51
Godine: 26
|
29.10.2007, 23:38
Za san i šetnju se slažem a što se ishrane tiče to je već teško pitanje
Svako u trudnoći drugačije reaguje na odredjene namirnice i začine.Neka ti ishrana bude raznovrsna ali zapamti,jedi samo ono što ti prija.Nema svrhe jesti nešto posle čega ti je muka i povraćaš.Probaj da jedeš kokice jer su meni mnogo puta pomogle i smirile mi želudac.I još nešto...kad je termin ? |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
|
30.10.2007, 07:58
Citat:
toliko namirnica ima da ishrana uvek može biti raznovrsna, mogu da ne prijaju određene stvari, ali ne sve. Kojoj ne prija ništa, ta najčešće prima infuziju, ima i toga.Citat:
Jasno. To ti i kažem, što raznovrsnije onda, i imaj u glavi da svaka šematizacija može da bude opasna. Ako ti način ishrane nije dobro isplaniran kad si vegeterijanac, naročito u trudnoći, jer su tada potrebe tvog organizma drugačije - glupo je pričati o zdravoj ishrani. Moraš (= trebalo bi da) unositi sve što je tvom organizmu potrebno jer se sada u tebi mora razviti još jedan mozak ceo jedan mali čovek! Sada tvoj organizam crpi mnogo više belančevina i čega sve ne, koje i ovako slabo unosiš, naravno da zbog toga možeš biti malaksala i pospana. I ja sam vegetarijanac, i nikakav problem nije da tako izneseš trudnoću, ali ne bih mogla svom plodu uskratiti mleko, jaja, ribu. Ti ćeš uraditi naravno onako kako misliš da je najbolje ![]() ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Klub trudnica |