|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Biseri naših anđela |
|
Odgovor: Biseri naših anđela |
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 19:02
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Biseri naših anđela -
06.09.2007, 11:18
Mislim..
![]() ![]() ~Nosim ja vrećice iz dućana (pune ruke dakle). Dođem pred vrata, hoću otključati ali padnu mi ključevi na pod. 'Gugić.. Podigneš mami ključeve?' Mala se sagne i bez riječi podigne ali s rečenicom mi ih preda.. 'Nemoj da ti više padnu..' ![]() |
|
|
|
|
|
LimaNS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 20:11
Pol: Muško
Godine: 42
|
06.09.2007, 11:33
Citat:
ljuç pred vratima ![]() ![]() Neko pije , neko se drogira a ja jedem majonez
|
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 16:36
Godine: 46
|
06.09.2007, 13:23
... moja bivsa svekrva (svaka joj cast), mrzela je macke i muve i kad god ih vidi ona kaze: "Uh crkla dabogda"!
Jednog dana moja cerka (tada je imala oko 3 godine) stoji pored prozora i gleda na dvoriste kako baka nesto pere na cesmi. Pitam je ja: "Gde je baka?!" Ona odgovara: "Eno je, crkla dabogda" ![]() ![]() ![]() Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam" (Tagore)
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:59
Godine: 33
|
06.09.2007, 13:43
Ne znam da li sam ovaj već pisala, ali svakako ih ima ih puno
Otvaram frižider i tamo gde je led stoje neki pištolji i kerefeke njegove... pozovem dotičnog i pitam - a da nisi ti nešto zaboravio u frižideru? - Ostavi mi to tu, treba mi hladno oružje ![]() I ja, šta ću, ostavim - kad je već pitanje života i smrti.Edit: Možda je sad jasnije zašto je Mali Od Hladnog Oružja ![]()
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 19:02
Godine: 29
|
06.09.2007, 17:01
Spremala sam se ići voziti s malom na biciklu.. Stavim nju u sjedalicu, sjednem i ja a ona ko iz topa.. 'Mama, kako si ti velika..'
Eh, djetetu će svatko izgledati velik (pogotovo kad ima 2 godine i sjedne mu tik ispred nosa.. ) |
|
|
|