VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Biseri naših anđela
staro
  (#1 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 19:02
Pol: Žensko
Godine: 29
Biseri naših anđela - 06.09.2007, 10:49

Naši su puni iznenađenja..

mislim da je dobro da imamo temu gdje ćemo njihove bisere spremati

~Napravila sam si sendvič. Prvoklasni. S običnom salamom (mi to zovemo podrigušom ), zimskom, kulenom ili špekom te sirom (da, znam.. dobaaaaaaaaaaaar neki sendvič, ne?). I papam ja i papam kad se javi ova moja (nakon što mi je pojela pola sendviča).. 'Mama, napraviš meni još jedan? Ali sa puno sira da mi cike narastu velike kao tvoje'

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Biseri naših anđela
staro
  (#2 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 15:54
Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 11:08

Auuu al ce ovo biti dobra tema sa puno originalnih odgovora...

staro
  (#3 (permalink))
Kal_el
LimaNS
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 20:11
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 11:14

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Naši su puni iznenađenja..

mislim da je dobro da imamo temu gdje ćemo njihove bisere spremati

~Napravila sam si sendvič. Prvoklasni. S običnom salamom (mi to zovemo podrigušom ), zimskom, kulenom ili špekom te sirom (da, znam.. dobaaaaaaaaaaaar neki sendvič, ne?). I papam ja i papam kad se javi ova moja (nakon što mi je pojela pola sendviča).. 'Mama, napraviš meni još jedan? Ali sa puno sira da mi cike narastu velike kao tvoje'
samo da znam

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Neko pije , neko se drogira a ja jedem majonez

staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 11:18

Mislim..

~Nosim ja vrećice iz dućana (pune ruke dakle). Dođem pred vrata, hoću otključati ali padnu mi ključevi na pod.
'Gugić.. Podigneš mami ključeve?'
Mala se sagne i bez riječi podigne ali s rečenicom mi ih preda..
'Nemoj da ti više padnu..'

staro
  (#5 (permalink))
Kal_el
LimaNS
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 20:11
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 11:33

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Mislim..

~Nosim ja vrećice iz dućana (pune ruke dakle). Dođem pred vrata, hoću otključati ali padnu mi ključevi na pod.
'Gugić.. Podigneš mami ključeve?'
Mala se sagne i bez riječi podigne ali s rečenicom mi ih preda..
'Nemoj da ti više padnu..'
E gde ti je mladost ... meni iz drhtavih ruku ne pada k-
ljuç pred vratima

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Neko pije , neko se drogira a ja jedem majonez

staro
  (#6 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 13:18

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
E gde ti je mladost ... meni iz drhtavih ruku ne pada k-
ljuç pred vratima

Nemoj me vuči za jezik Vjeruj mi, ustručavam se da ti svašta sad napišem

staro
  (#7 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 16:36
Godine: 46
Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 13:23

... moja bivsa svekrva (svaka joj cast), mrzela je macke i muve i kad god ih vidi ona kaze: "Uh crkla dabogda"!
Jednog dana moja cerka (tada je imala oko 3 godine) stoji pored prozora i gleda na dvoriste kako baka nesto pere na cesmi. Pitam je ja: "Gde je baka?!"
Ona odgovara: "Eno je, crkla dabogda"

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:59
Godine: 33
Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 13:43

Ne znam da li sam ovaj već pisala, ali svakako ih ima ih puno Otvaram frižider i tamo gde je led stoje neki pištolji i kerefeke njegove... pozovem dotičnog i pitam - a da nisi ti nešto zaboravio u frižideru? - Ostavi mi to tu, treba mi hladno oružje

I ja, šta ću, ostavim - kad je već pitanje života i smrti.

Edit: Možda je sad jasnije zašto je Mali Od Hladnog Oružja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 06.09.2007 u 14:26.

staro
  (#9 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Biseri naših anđela - 06.09.2007, 17:01

Spremala sam se ići voziti s malom na biciklu.. Stavim nju u sjedalicu, sjednem i ja a ona ko iz topa.. 'Mama, kako si ti velika..'

Eh, djetetu će svatko izgledati velik (pogotovo kad ima 2 godine i sjedne mu tik ispred nosa.. )

staro
  (#10 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član