VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Biseri naših anđela
staro
  (#181 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Biseri naših anđela - 27.04.2008, 18:58

...tajo,tajo,pridizem se pogledom trazim digitalni sat na liniji 06:15h,tajo...jel bio ZEKA,nije zlato moje sad ce moramo jos samo malo da spavamo.....Dobro...(poljubi me i zaspa sa 5 sec.)....Inace sinoc smo umesto uobicajenih prica (pepeljuga,crvenkapa itd.),pricali pricu o uskrsu i ZEKI,koji dobroj decici donosi poklone,na sta je princeza rekla ....Ja sam dobra dobicu poklon sigurno....

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#182 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članova

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 13:57
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Biseri naših anđela - 27.04.2008, 22:31

Ajde, ovo bas i nije neki biser, ali me je danas totalno ostavilo bez teksta.

Moj sin treba da ide na rodjendan nekom klincu i ne zeli da ide, jer bi radije sedio u kuci i igrao psp (5g. jos nije napunio). Ubedjivala sam ga sat vremena da treba da ide i rekla da svejedno nece igrati i ako ostane kuci.
Poterala sam ga i otisao je, a ja se bacila na pripremanje rucka.
Nakon nekih sat vremena zovu me sa tog rodjendana :
- "Kristina, ja ne znam sta da radim, Toni je uzeo ovde playstation i igra, i ne da nikom drugom, sva se deca ljute."

Danasnja deca!
Sokirala sam se!
Pa zar igrica moze da bude zanimljivija od rodjendana?

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#183 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Biseri naših anđela - 03.05.2008, 18:59

sin od drugarice, 3 godine...

prvo je u prodavnici stao kraj stalaze sa don kafom, pa kako je imao crvenu trenerku, neka zena ga nije videla i gurnula ga... momentalno je potrchao za njom i udario je nekoliko puta.

onda sam ja krenula neshto da ga zezam jer ga obozavam tako prgavog, pa je opleo po meni...
-Ilija, na koga si tako gadan!?
-Na tebe!!!
na to ce moja drugarica:
- e, da ste u krvnom srodstvu uopshte ne bi bilo dileme na koga mi dete povuklo

sedi on u kolima i cheka majku, a ja pochnem opet da ga zafrkavam...
-Bezi, sad ce da dodje moja majka!
-Pa sta, tvoja majka mene voli!
-Moja majka voli tatu, a ne tebe!- ruga mi se..
-Nije tachno, mene vishe voli i od tebe i od tvog tate!
-Nemoj da lupash i da me nervirash!!!! Bezi, sad cu da te bijem!!!
-Necu!!!
-Jao, majko moja mila!!! Pa mnogo me bre smarash!

pala sam

a sav je tako otvoren, direktan, brz... a kao biberche

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#184 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:04
Godine: 29
Odgovor: Biseri naših anđela - 08.05.2008, 07:43

...bubica se tegli po krevetu i pita:
-mama, koji je danas dan?
-cetvrtak
-a kojim danom ono ne radi vrtic?
-

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Biseri naših anđela
staro
  (#185 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
Biseri naših anđela - 08.05.2008, 16:08

E biser jedne malene koju sam skoro upoznala i obozavam je svakim danom sve više ...puna je bisera...
Išla je na ekskurziju i tamo su jedno veče imali maskembal...Isplela je sebi dve kikice i obukla je rozi duks ( a to je njena omiljena boja, sve sto ima je u toj nijanski ) i stavila kapuljaču...
Pitali je ...pa dobro mico šta si ti bila...''Boooožžžže, pa Rozenkapa...''

staro
  (#186 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Godine: 33
Odgovor: Biseri naših anđela - 11.05.2008, 22:33

Sutra kontrolni pa propitivanje malopre
Srbija pod turskom vlašću, raspad carstva, tuc muc, ali kad je došlo do crkvi pa nabrajanje Ravanica i Tavanica mesto Lazarice - e tu sam prs'o

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#187 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:04
Godine: 29
Odgovor: Biseri naših anđela - 14.05.2008, 20:20

-Sta ste radiili danas u skolici?
-Isli smo u setnju.
-Gde ste se setali?
-Do semafora.
-I gde ste onda isli?
-Pa na drugu stranu ulice!

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#188 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 21:14
Godine: 36
Odgovor: Biseri naših anđela - 15.05.2008, 21:59

Sedimo na terasi , pijuckam kafu a momci se motaju oko mojih nogu.U jednom trenutku zalaje napolju pas,a moj biser upita:
-Mama,zašto ovaj las paje?

staro
  (#189 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 21:14
Godine: 36
Odgovor: Biseri naših anđela - 16.05.2008, 21:02

Malopre.Poljubac za laku noć.
-Baš mi se ne sviđa ovaj tvoj kafićki poljubac!

PS.Upravo sam pila kafu pa je moj biserko osetio miris kafe...

staro
  (#190 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
Odgovor: Biseri naših anđela - 17.05.2008, 10:46

Moja kumica Nina Malina (3) i jos jedan od njenih bisera...Nas tri u kolima...ona u suknjici i nalonkama (kako ih ona zove) ....Ja joj kazem da je isprljala kolena na čarapicama a ona :''Ti se okreni napred i nemoj da me gledas ...Evo sad će mama da zakoči pa ćeš odleteti napred ''