VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Biseri naših anđela
staro
  (#41 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Biseri naših anđela - 17.10.2007, 10:29

U 1h ujutro, leži mala na meni (voli biti na meni) i sluša kako mi srce kuca..

'Čujem kako ti srce kuca', kaže ona meni i nastavi.. 'Imam ja tebe u srcu.. Zapamti to!'

A mica..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Biseri naših anđela - 17.10.2007, 10:55

Sedeli smo tako jednom kod jednog našeg prijatelja koji ima ćerku. Tada nije imala ni imala tri godine. Pričamo nešto o muzici i on izvadi iz nekog budžaka stare ploče iz sedamdesetih i osamdesetih. Kada je izvadio jednu ploču iz omota njegova ćerka kaže:
- Jaooo kooooliki CD!
A mi svi facu:
- Mila, pa to nije CD. To je ploča.
A ćerka sva začuđena: Plooooča???
Okrene se tata nama: Jao! Pa dete nikada u svom životu nije videlo ploču. Moraću negde da nađem gramofon da joj pustim ploču.

Jednom me ista devojčica uvatila u mašinu da joj pišem imena. Nije ni tada imala tri godine.
- Ajde sada napiši "JOVANA". I napišem "JOVANA". Tek će ona: "Zaboravio si tačkicu na "J"!"

Kako joj je majka mađarica učila me je skoro neke mađarske reči (sada će napuniti pet godina). Pitam ja nju kako se na mađarskom kaže "Šargarepa". Kaže ona "Šargo-repa". A ja: "To je na mađarskom. Kako je na srpskom?". Dete se uvatilo za glavu od muke.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#43 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Biseri naših anđela - 18.10.2007, 10:01

Jučer.. Oko 23h, moja mala zijeva.

~bebač, ti si meni pospana? Zijevaš mi nešto.

~ma ne, mama. Ako je noć i ja prvi put zijevam, to znači da sam budna. Kad drugi put zijevnem, to znači da idem prati zube. I ti i tata i baka i deda i...

staro
  (#44 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 00:59
Odgovor: Biseri naših anđela - 18.10.2007, 10:24

Napravim joj limunadu, ona otpije gutljaj i kaže:"Volim ja i pivo!"

Ima 4 godine.

To je obično tako. Igra počinje sa , a završava ili gluvim i nemim kajanjem i žaljenjem, što je gore od . I to važi za svaku igru...

staro
  (#45 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Biseri naših anđela - 18.10.2007, 10:38

Kao i većina djece, i moja mala je opsjednuta mobitelima.

~mama, tata, kupite mi jedan. S pepeljugom, rozi (mala još i želje ima, ttt).

I tako.. Došli njih dvoje jednom po mene na posao. Ulazim u auto, a mala mi ponosno pokazuje novi 'princeza' mobitel. Sretna je, hvali ga ona, hvali ga i on.

~mama, daj da ti ga stavim na uho da čuješ nešto.

Mislim si, ok, zašto ne? Ajde mama, budi dobra i poslušaj kćerku.

Nisam niti skužila da je okrenula mob naopačke i stavila mi zvučnik tog dječjeg mobitela meni na uho. Pritisnula je tipku i zazvonilo je (malo duže). Aha, meni u ušima.

Ja ju pogledam i primjetim zagonetan i samodopadan smješak njoj na licu.

~i ti isto, little fairy, nasjedneš na to. Dijete od 4 godine te zeznulo

Kaže meni moj dragi..

Mislim, stvarno. Kako sam samo nasjela na to??

staro
  (#46 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:53
Godine: 26
Odgovor: Biseri naših anđela - 18.10.2007, 11:12

Evo,još uvek se smejem,situacija od pre par minuta...

Sedi bubica za stolom i jede keks i mleko zajedno sa smokijem

Pita me: Mama,kol'ko košta dinara?

Ja: Šta?

Bubica: Pa smoki mama

Ja: Negde oko 30 dinara

Bubica: Imam to'ko,aj nap'ati

Mis'im, šta reći...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#47 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 00:59
Odgovor: Biseri naših anđela - 18.10.2007, 23:43

Vozim je kući, veče je, oko 20h.

Ona: "Vozi brže, spava mi se..."
Ja: "Ne sme brže da se vozi."
Ona: "Je l' da se ne sudariš?"
Ja: "Da."
Ona: "Uuu... je'o te... pa ti ne umeš ni da voziš!"

To je obično tako. Igra počinje sa , a završava ili gluvim i nemim kajanjem i žaljenjem, što je gore od . I to važi za svaku igru...

staro
  (#48 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Godine: 34
Odgovor: Biseri naših anđela - 19.10.2007, 04:05

Sada smo u fazi oponašanja starijih i kao majka mogu da kažem - nepristrasno - imitacija ...

Sve što smućkam ovih dana je '' sladoled '', i mora da bude dobro, zato što ga pravimo zajedno.
Kaže Kiki: '' E, Goga, Goga... faca si ti ... ''

Da nije rano, za zezzz - ljubi ga tata ...

Nije rano - krv nije voda.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#49 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Biseri naših anđela - 19.10.2007, 06:45

Gledamo nas dvije jučer seriju i češkam onog svojeg tutleka od muža po glavi (eh, zaposlena sam ja uvijek).. I gledamo.. U kadar se odjedanput pojavi takav komad od muškarca, za prste polizat

~kako je zgodan, zar ne, mala? Uzela bih si ga doma ~ kažem ja

~i ja bi ga isto, mama ~ moja mrcina od 4 godine ima uvijek spreman odgovor..

staro
  (#50 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum