VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Biseri naših anđela
staro
  (#161 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:22
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Biseri naših anđela - 10.04.2008, 04:02

Ispitujem ga nešto u vezi prirode i pričamo o održivom razvoju, koliko je važno sačuvati planetu za neke nove klince... pa pomenuh postavljanje filtera na fabrička postrojenja u nabrajanju...

- Jel si ok sa postrojenjima, znaš šta znači ta reč?

(duži muk)
- Znam šta su filteri!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#162 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Biseri naših anđela - 10.04.2008, 12:59

Ovijeh dana-biser za biserom...ogrlica

Mladji indijanac:"To Kanada?"
Stariji:"Sta si ocekivala? Las Vegas? Jesam ti rekao da je k'o u Srbiji"

Mladji...nakon prvog dana u skoli..."O kako su ovde svi glupi...ne znaju nijednu rec srpskog danas mi je jedna drugarica stala na nogu i kaze sori, ja njoj kazem da je smotana, a ona se smeje i kaze tenk ju"

Stariji...nece da jede, sve mu je gadno Kazem mu da je smrsao i da mora da jede da se ne bi razboleo...Tek ce on:"Ma nisam ja smrsao...to sam se ja skupio od hladnoce"
A mladji:"A sto su onda ovde svi debeli?"

I takooo...nastavak sledi nakon reklama

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#163 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 22:13
Odgovor: Biseri naših anđela - 11.04.2008, 00:51

Pričamo o unutrašnjim organima, o tome šta nam čemu služi... U jednom trenutku pitam čemu nam služi srce, a Vuk kao da je samo to čekao : " Služi da nam javi kad se zaljubimo"... Slaaaaatkooo

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#164 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:21
Godine: 34
Odgovor: Biseri naših anđela - 13.04.2008, 19:45

Kiki mi objašnjava kako iza vrata postoji vuk...

( pokupio fazone iz vrtića )

'' ... i znaš mama, onda me je on ujeo za prsluk i za gaće, mama ! '' ( )

Slušajući ga, bila sam veoma ozbiljna,
i razmišljala odakle
i zašto takva vrsta zastrašivanja... ...

Pronašli smo kompromis:
izgrdili smo vuka , oterali ga ,
i rekli mu, da ćemo svaki put,
ako se pojavi, da mu pevamo -
'' Vuče, vuče... bubo lenja... ''

Više se ne pojavljuje .
Da li zbog pesme, ili izvođača...

Uspeli smo...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#165 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 09:26
Godine: 36
Odgovor: Biseri naših anđela - 14.04.2008, 23:34

Juče sam bila na basketu sa mojim momcima.Jedan je već uveliko partizanovac,a drugi po potrebi,ugađa meni ili mužu...Počinje utakmica i pitam ja mog ''neodlučnog'' za koga će navijati.Kaže on meni ''Ne znam,javiću ti.''Prošle dve četvrtine i na pauzi,moj ''neodlučni'' kaže:''Mama,izmislio sam!Navijaću za Partizan!'' Hteo da kaže,da je razmislio,ali vrlo brza dok priča,pa biseri samo ispadaju...

staro
  (#166 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Biseri naših anđela - 16.04.2008, 05:14

Danas sam svratila do moje komsinice psovachice da joj vratim adapter. I tamo naravno dreka, vika i psovanje. Dere se na cerku sto je razbacala bojice po podu, a ona je taman zavrsila spremanje kuce. Vidim i da mala ima otiske prstiju na obrazu valjda sam ovu ubila pogledom.
Odemo.
Kaze mali indijanac:"Bolje bi bilo da si joj ti mama. Ti samo volis i ljubis i ne znas da se tuces"
A stariji:"Ma zna mama da se tuce, uvek me pobedi kad igramo igrice." "Mama, sto ne patosiras i ovu zenu sto stalno vice, pa da R. i S. dodju da zive kod nas?"

Eee rado bi je mama patosirala

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#167 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:21
Godine: 34
Odgovor: Biseri naših anđela - 16.04.2008, 10:11

Ranoranioci , sa istančanim darom zapažanja...

Posmatra Kiki moje bose noge, i pita:

'' Mama, zašto si obula stopala? ''

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#168 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:24
Godine: 31
Odgovor: Biseri naših anđela - 16.04.2008, 21:52

...mama kad se uveče uči,da li je ujutru mozak vedar ? upravo sam pitana

staro
  (#169 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 11:09
Godine: 29
Odgovor: Biseri naših anđela - 17.04.2008, 11:16

...Daki se igra sa romskim decakom koji je lezao u bolnici pored njega, pogleda ga i kaze mu: " i ja sam tako pocrneo kad sam bio na moru!"

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#170 (permalink))
Adora
farbačica
Adora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan član