|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Deca i mobilni telefoni |
|
Odgovor: Deca i mobilni telefon |
|
Odgovor: Deca i mobilni telefoni |
|
|
Odgovor: Deca i mobilni telefon |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2007.
Poslednji login: juče 08:25
Pol: Žensko
|
Odgovor: Deca i mobilni telefoni -
24.05.2007, 18:16
Zaista mi se čini da je tvoja borba, na žalost, uzaludna. Hirovi nekih roditelja i njihovo trčanje za modom nikad neće prestati, to je način razmišljanja i ima toliko primera koja mi padaju na pamet ali nisu u vezi mob. telefona... Ali to je njihova stvar i njihov problem, ne možeš protiv vetrenjača...
Ja sam se dugo opirala ćerkinoj želji da dobije mob. jer sam očekivala od nje da mi kaže bar jedan valjani razlog... nije ga smislila ali se, eto, desila neka okolnost da sam povoljno našla kvalitetan telefon i kupila. Tek kad je dobila prvu poruku, od jednog dečaka, videla sam joj osmeh koji mi je sve objasnio... ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
|
24.05.2007, 18:26
That's my middle name
Za sad mi uspeva, videćemo na dalje ![]() Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:19
Pol: Muško
Godine: 42
|
24.05.2007, 18:37
pokuşaj da te zelje koje ima na neki naçin zaradi ...
mozda greşim ali ja tako radim kad smatram da je neşto luksuz ili suvişno ja sam na taj naçin stvarao sebi zivot pa sam zbog toga ovog mişljenja mada vidim da su i deca bogatih prezivela sve şto je bilo nedostupno za veçinu i danas su joş bogatiji od nas kojima nije bila pruzena prilika da nas pokvare video igrice i sl. P.S: uvedi struju u şator ![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
|
24.05.2007, 18:56
Citat:
svojoj deci priuštili, jer pametnijeg razloga po mom mišljenju nema (kažem, izuzimam one čija su deca bolesna, ili deca razvedenih roditelja, ili deca koja idu u školu daleko i šta sve nabrojah) i što pokušavam da ga naučim da nisu oni sad "face" što ga imaju, nego je on "faca" što ga nema. Ima kompjuter, ima sonyps (imam struju ), ima skejt, bajk, rolere, rekete za tenis, 6 lopti za fudbal, mislim, sve ono što mu treba u njegovom malom svetu, a ovo mu je totalno suvišno, stvarno.Sve što ima dobijao je sporadično, onda kad sam mislila da je vreme ili kada je izrazio želju. On je takvo dete da stvarno nemam zašto da ga teram da nešto zaradi. Ima sve petice u dnevniku i u sveskama, poslušan je (nije robot koji salutira, ali mu stvarno nije problem da trkne ako ga pošaljem za nešto ili kada bilo šta imam da mu kažem)... ne znam šta bih uopšte mogla da tražim više od njega... da dubi na glavi ili da mi kuva ručak? ![]()
|
|
|
|
|