Svi smo razliciti,svako od nas je poseban svet,naravno da se razlikuju jedna od druge moje devojke,ne mogu biti isti,samo u nekim stvarcicama,starija cerka mi je dosta otvorena,pa slobodno kaze sta joj je na pamet,jako mirna,vredna na posao,nije volela da uci,mala moja je dosta zatvorena,ni pita ni kaze nista,pametna samo tesko uhvati knjige,ali ako uci samo malo,padaju desetke,sto najvise me odusevi s mojim devojkama pa da su jako vesele oba dve,spremnas za salu i zezanja uvek,jedna pocne druga nastavi,i tako imamo smejanja do suza uvek,a najvise volim sto cuvaju jednu drugu,starija moja trebala da se brine malo o maloj kad sam ja pocela da radim,i tako su naucile da se cuvaju da se brinu jedna o drugom,da se svadjaju,da se deru ko magarci,da uniste stvari jedno drugom

da pojedu sve slatkise,pa da drugoj ne ostane nista

da mala posipa mleko za telo po celoj sobi starijoj

da zalepi nalepnice na ekranu kompa

.....
ali u sustini su dobre i poslusne devojke

razlicite su ali uvek nadju nacina da se razumeju,ako ne, lete stvari jurnja po stanu vika deranja i naravno smejanja....pre mog rodjendana,one se dogovore pa mi naprave iznenadjenje,poklone,starija mi pravi torte,poslednja torta je bila izvanvredna,kupila je gotovu koru i napunila sladoledom,svasta im pada na pamet

stvarno su dobre curice i ja sam jako ponosna na oba dva sto su ovakve