VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Deciji karakteri
staro
  (#1 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
Deciji karakteri - 23.03.2007, 15:08

Moji su 2 razlicita sveta.
Prosto je uzivanje gledati ih i slusati kada svako na svoj nacin objasnjava jedno drugom zasto je to tako...zasto se desilo to sto se desilo...i sl.
Sin je jedna mudrica. Mali filozof. Uvek dobro razmisli pre nego sto nesto kaze.
A cerka je skroz druga prica. Sto na umu to na drumu. Ili jeste ili nije.

Kakvi su vasi klinci?
Sta vas fascinira kod njih?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Deciji karakteri
staro
  (#2 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:39
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Deciji karakteri - 23.03.2007, 15:54

...moji imaju sličnosti, ali i velikih razlika...tako da su vrlo blizu da budu 2 sveta...posebno je zanimljivo koliko je jedan talentovan za jedne a drugi za sasvim neke druge stvari...

...a sta me fascinira?... ...pa koliko su današnja deca pametna... ...pitam se na koga su takvi kad gledam sve nas...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

Odgovor: Deciji karakteri
staro
  (#3 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 22:39
Pol: Žensko
Odgovor: Deciji karakteri - 23.03.2007, 18:09

Svi smo razliciti,svako od nas je poseban svet,naravno da se razlikuju jedna od druge moje devojke,ne mogu biti isti,samo u nekim stvarcicama,starija cerka mi je dosta otvorena,pa slobodno kaze sta joj je na pamet,jako mirna,vredna na posao,nije volela da uci,mala moja je dosta zatvorena,ni pita ni kaze nista,pametna samo tesko uhvati knjige,ali ako uci samo malo,padaju desetke,sto najvise me odusevi s mojim devojkama pa da su jako vesele oba dve,spremnas za salu i zezanja uvek,jedna pocne druga nastavi,i tako imamo smejanja do suza uvek,a najvise volim sto cuvaju jednu drugu,starija moja trebala da se brine malo o maloj kad sam ja pocela da radim,i tako su naucile da se cuvaju da se brinu jedna o drugom,da se svadjaju,da se deru ko magarci,da uniste stvari jedno drugom da pojedu sve slatkise,pa da drugoj ne ostane nista da mala posipa mleko za telo po celoj sobi starijoj da zalepi nalepnice na ekranu kompa .....
ali u sustini su dobre i poslusne devojke razlicite su ali uvek nadju nacina da se razumeju,ako ne, lete stvari jurnja po stanu vika deranja i naravno smejanja....pre mog rodjendana,one se dogovore pa mi naprave iznenadjenje,poklone,starija mi pravi torte,poslednja torta je bila izvanvredna,kupila je gotovu koru i napunila sladoledom,svasta im pada na pamet stvarno su dobre curice i ja sam jako ponosna na oba dva sto su ovakve

No me toques

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen