|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... |
|
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... |
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
Problematičan je samo treći krajnik, zbog koga teško diše u snu - ili mi tako deluje, imam utisak da se guši, mada nije tako... Lokalni pedijatar je odmah konstatovao da je oboleo treći krajnik i da je to normalno za dečicu njegovog uzrasta... Na Institutu su samo potvrdili i zakazali intervenciju... Hvala na savetu i pomoći... Mnogo znači... Nešto slično mi je rekla i Najgora...Samo što smo se ''iščupali'' iz zapaljenja pluća, sada imamo ovaj ''problemčić''.. Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 04:05
|
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... -
27.02.2007, 09:34
Moj sin je imao ceste upale grla, problem sa sluhom, slabo je klopao... Pa kad je imao 3,5 godine, operisali smo krajnike. Operacija traje nekih sat vremena (sve ukupno), u bolnici smo bili 3 dana.Nije nista strasno, pogotovo ako dete pre toga dobro pripremis.
Malo mi je samo bilo strasno kad se budio iz anestezije, pa sav onako pogubljen ustao i zagrlio me kao da me nije video mesec dana, a sve ostalo je proslo bez ikakvih problema. I otada mi se dete preporodilo. Znaci, izvadili krajnike, to leto ga odveli na more i posle toga se bas dugo nije razboleo. Cak mislim da je prosla cela godina bez bolesti. Preboleli smo i boginje... moji su bili istackani od glave do pete. I to prvo dobio sin, pa kad je posle dve nedelje proslo njega, dobije cerka. Cerka je sa 5 meseci imala zapetljanje creva. Jedva smo se iscupali zato sto se zakomplikovalo. Posle toga mi svaka decija bolest dodje kao macji kasalj. A kako se izboriti? Decije bolesti k'o decije bolesti. To se sve prelezi. A kad je u pitanju operacija... Mislim da je najvaznije ne pokazati pred detetom da postoje strah i strepnja. I stalno im pricati. Mene su u bolnici prozvali DraganA Lakovic. Nisam prestajala da pricam i pevam, cak i kad su spavali. ![]() |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
|
14.12.2007, 14:48
Citat:
je dala savet kada su u pitanju deca i njihovi strahovi - dečije "preživljavanje" zaraznih bolesti i (pre)operativnih muka .![]() A vama,roditeljima za "preživljavanje" treba još neko osim detetovog oca/majke - podsetila me je juče drugarica kada je pozvala jer Luka možda ima šarlah(ima pola obdaništa),pa da pita šta da radi. Kazem joj šta znam, a posle razmišljam:ima u krajnjoj liniji net,ali...nije to to.Sigurniji je čovek uvek kada čuje informacije od nekog u koga ima poverenja i/ili nekog ko je kroz sve to prošao. Razgovor uvek pomaže. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
ChARimAteRinSTvA....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 23:06
Godine: 31
|
15.12.2007, 11:59
HELP.....
![]() imam bebu od 4 meseca.....zubi su pocheli da ga zezaju....jedino reshenje pord svih mazalica je da ga pustim da gura ruke u usta....nego....juche su mu se pojavile crvene tufne na obrazima....ne,kozza niJe hrapava....ima li veze sa zubima ili sa razvlachenjem pljuvachke sa ruku po licu.... ajmo....zzene,domacice,maJke.... 'fala....i HELP.... ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
|
15.12.2007, 15:15
stavljash li omeksivac kad peresh posteljinu?
jel jeo jaje? jel jeo voche? jel bio na vetru? jel ga tata greb'o bradom? ...... neka gura ruke u usta.... pusti dete da si pomogne u muki.... |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:04
Godine: 42
|
15.12.2007, 15:19
nadam se da ne jede voce
nadam se da ne jede jaje majku mu boziju....sta li moze da bIdne?! pa valjda je mali za boginjice?! skini pa pregledaj da li ima neku tufnu i po telu....ne mora da ih ima mnogo,i par komada je dovoljno.... |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
|
Desi se da bude od "jake" (kiselije nego uobicajeno) pljuvacke.Nagriza obrasHcHice i pravi problemcice.
Kada je to u pitanju,tupferom cesto brisati lice bebirona i do0obro obrisati , pa pomadicu.I...goto0ojo0o... ![]()
|
|
|
|