VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih...
staro
  (#11 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 22:16
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 15.12.2007, 15:28

more....njemu treba cvrsta ruka.....

divlja u srcu

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:28
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 17.12.2007, 04:56

eee kad smo kod tih malih bakterija i virusa.. danas mi drugarica kazhe kako je dobila varichele.. a ja se odushevila () jer ih nisam imala ko klinka () sad mi josh fali da sam i ja pokupila virus i da lezhim narednih 10 dana i josh mi na kraju kazhe, ako se nismo dovoljno druzhile zadnjih dana, doDZi, cu ti dam je'aaan veliki prijateljski zagrljaj

moomoo meee juuooo

staro
  (#13 (permalink))
kocisa
Novi član
kocisa je na dobrom putu

Član od: 28.03.2008.
Poslednji login: 30.03.2008 08:12
Godine: 34
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 28.03.2008, 15:09

Imamo isti problem sa krajnicima. Sin ima sedam godina, malo-malo pa upaljeni krajnici. Od oktobra do danas bar 5 puta je imao upalu krajnika. Da li ima neko predlog gde , i kako je najbezbolnije inajbezbednije izvaditi krajnike?
Da li je neko cuo za lasersku metodu i gde se to radi?
Hvala unapred na svakom komentaru, predlogu, sugestiji>

staro
  (#14 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 23:53
Godine: 28
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 30.03.2008, 21:13

moj malisan ima zakazanu operaciju treceg krajnika u decjoj bolnici u NS-u, doktorka koja ce ga operisati je vrlo ljubazna i dobra, operacija se radi pre podne, a vec poslepodne se ide kuci
vise detalja posle intervencije za dve nedelje

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#15 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 23:53
Godine: 28
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 19.04.2008, 22:24

daklem, prijem je obavljen dan pre operacije kada je uradjen jos jedan pregled ORL hirurga, anestezioloski pregled i psiholoska priprema.
sutradan je uradjeno odstranjivanje treceg krajnika u opstoj anesteziji, i sve je trajalo oko pola sata.
bubi je bio ljut na mene sto nisam isla sa njim kad je vozio svemirski avion sto je bila jedina posledica anestezije kod njega, dok su ostala deca spavala on se igrao, 4 sata posle operacije je dobio caj da pije u malim gutljajinma i posto nije povracao niti dobio temperaturu popodne smo vec otpusteni kuci
zahvat je radjen u decjoj bolnici u NS
prva stvar koju sam primetila jos isto vece kada je uradjen zahvat je da mi se dete uopste ne cuje dok spava, mada on i nije hrkao ranije, vec samo malo tesko disao ali sada je totalna tisina u sobi, cak sam mu prilazila da vidim da li uopste dise
sve u svemu sama priprema je psiholoski teska i za dete i za roditelje ali rezultati su odlicni

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#16 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 23:54
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 02.07.2008, 13:51

4 Jeja

Evo je ta tema !

Jejina baka ima savet za roditelje čija deca dobiju ovčje boginje: ne kupati dete često, to jest izbegavati čestu vlažnost kože zbog ranica i bržeg stvaranja krusti.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak > Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Bolesti mačaka SQUAW Kućni ljubimci 3 21.10.2006 23:19