Ja nisam imala izbor ovde nikakav,pa mala morala u obdaniste,imala je dve godine,tamo je naucila svasta,a ja sam mogla mirno raditi,i posle nije bilo nikakvih problema za poceti skolu,jer se vec bila navikla na decu,na rad,na uciteljice,ma bilo joj je lepo,jeste da je drekala kao svako dete prvih pet minuta,al posle odmah sa drustvom se zaigrala
Za baby sitere nisam bas odusevljena,ma videla svasta u televiziju,Babe ce dati unucima sve sto zele,ali ako dete nauci kuci kod roditelja disciplinu,nema problema da Babe kvare unuke ili da se dete popne na glavu,takodje nisu sve Babe iste,i sad govorim iz licnih iskustva,moja bivsa svekrova ne podnosi decu,tako da ona nije cuvala nijednog unuka,i ako je morala,deca su morali u tisini da sedu i da ne diraju nista,jer Baba oma samar,i vikala na decu da se cak culo i u komsiluku,takodje moja Baba od oca nije nas volela,pojma nemam zasto,ali nikad nas nije tukla niti se derala na nas...mozda sam malo preterala sa temom,ali treba dobro pogledati kome ostavis decu