VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ah ta trudnoca...
staro
  (#11 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 27.06.2007, 11:01

Hmmm... moja trudnoća . Trenutno sam u 12 nedelji, dakle sad ću puna tri meseca, i osećam se, bez imalo preterivanja, kao da sam bolesna. Boli me glava, muka mi je, ništa mi nije ukusno što pojedem (odnosno, skoro ništa - voće recimo, obožavam), spava mi se po ceo dan... Zasad se nisam ugojila, a nemam ni od čega da se ugojim pošto (nažalost) jedem manje nego kad nisam bila trudna (čak mi više ni slatkiši nisu ono što su bili, a bili su mi otprilike opsesija ). Čekam da uđem sad u četvrti mesec i da vidim da li će se nešto popraviti stanje, mada kako mi se čini - odoh ja uskoro na trudničko .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:57
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 27.06.2007, 18:42

Citat:
Mopiell kaže: Pogledaj poruku

sad sam u petom mesecu trudnoce i jos uvek redovno, svaki dan povracam. ali osim toga sve je super i uzivam u trudnoci. volim svaki trenutak.

ali imam manji problem. juce sam dobila telegram iz nacionalne sluzbe za zaposljavanje, da se sutra javim na razgovor o zaposlenju. pre 15-tak dana sam htela da se odjavim, ali mi je lik na salteru odbio, jer je to komplikovano. a sad me zovu na razgovor. ja bih volela da radim, ali me garantovano nece primiti kad mi vide tibu!!!

ima li ko savet?

puno pozdrava svima.

probaj da uvuçeş stomak za vreme razgovora
Pa idi bre şta çekaş ... vidi şta nude pa se vrati kuçi i posle reci da ti je bitnije dete od tog posla !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

Ah ta trudnoca...
staro
  (#13 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Ah ta trudnoca... - 19.09.2007, 14:22

Citat:
Tigerlily kaže: Pogledaj poruku
Hmmm... moja trudnoća . osećam se, bez imalo preterivanja, kao da sam bolesna. Boli me glava, muka mi je, ništa mi nije ukusno što pojedem (odnosno, skoro ništa - voće recimo, obožavam), spava mi se po ceo dan... Zasad se nisam ugojila, a nemam ni od čega da se ugojim pošto (nažalost) jedem manje nego kad nisam bila trudna.
..6 tjedan ..
..osecam se slicno kao tigerlily..
..najgore mi je kad sam u gradu i kad prolazim pored nekog restaurant-a..
..osecam da bi dzigarice mislim na svoje ..
..nekoliko dana mi bude bolje pa opet jovo nanovo..
..nadam se ipak da ce biti bolje..
..jednog lepog dana ..

staro
  (#14 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 26.09.2007, 16:05

Citat:
Crazy Angel kaže: Pogledaj poruku

..6 tjedan ..
..osecam se slicno kao tigerlily..
..najgore mi je kad sam u gradu i kad prolazim pored nekog restaurant-a..
..osecam da bi dzigarice mislim na svoje ..
..nekoliko dana mi bude bolje pa opet jovo nanovo..
..nadam se ipak da ce biti bolje..
..jednog lepog dana ..

Bice bolje samo ne jauci to pogorsava situaciju jos ako imas podrsku to ce brzo proci

u svakom zlu ima nesto dobra

Ah ta trudnoca...
staro
  (#15 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Ah ta trudnoca... - 15.10.2007, 23:46

Citat:
veljko yaric kaže: Pogledaj poruku
Bice bolje samo ne jauci to pogorsava situaciju jos ako imas podrsku to ce brzo proci
..ko jauce bre ..
..bas bi volela da vidim kako bi bilo tebi da povracas svako jutro ..
..imam podrsku od supruga i familije a ovde na forumu od moje gogili ..
..tebi ipak hvala od sto brines za mene ..

staro
  (#16 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Godine: 28
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 16.10.2007, 19:07

Ja nisam svoju trudnocu uopste osetila.

Pitala sam svog ginekologa zasto ja ne povracam, a covek kaze "nije sve u hormonima, ima nesto i u glavi!"

Puno pozitivnog razmisljanja dobrog raspolozenja i neko s kim mozete sve to podeliti

Ah ta trudnoca...
staro
  (#17 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love

Ah ta trudnoca... - 17.10.2007, 08:48

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
Pitala sam svog ginekologa zasto ja ne povracam, a covek kaze "nije sve u hormonima, ima nesto i u glavi!"

Puno pozitivnog razmisljanja dobrog raspolozenja i neko s kim mozete sve to podeliti
..ziva istina ..

staro
  (#18 (permalink))
pera08
Novi član
pera08 je na dobrom putu

Član od: 18.10.2007.
Poslednji login: 18.10.2007 22:43
Godine: 31
18.10.2007, 22:23

evo i mene....
ja sam u petom mesecu trudnoce ,i evo citam ...kazes da se plasis ,,,,,,nemoj molim te ....
meni je sve super za sad,osim sto ne smem da zamislim porodjaj-ali sa druge strane nisam ni prva ni poslednja....

Citat:
Crazy Angel kaže: Pogledaj poruku

..ziva istina ..

Poruku je izmenio makilli, 18.10.2007 u 22:58. Razlog: Spojena dva uzastopna posta...

staro
  (#19 (permalink))
TEODORA
Početnik
TEODORA će uskoro postati poznat član

Član od: 13.04.2007.
Poslednji login: 10.05.2008 17:37
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 07.03.2008, 00:12

u 13 sam nedelji...nije mi muka,osecam se ok, setam dosta en svaki dan ali kada god imam vremena, radim po kuci ono osnovno, kuvam, peglam, sklanjam... ovih dana me ledja bole...jedem dosta voca i povrca...

staro
  (#20 (permalink))
Andjelak
Novi član
Andjelak je na dobrom putu

Član od: 12.11.2006.
Poslednji login: 02.05.2008 21:14
Godine: 26
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 13.04.2008, 01:28

Moja trudnoca i nije bila tako davno...Andjelu sam ugledala pre 9 meseci....jedva sam docekala taj trenutak,ali trudnoce se rado setim...fale mi njene akrobacije po stomaku...sada kad me pukne nogicom,mnogo vise boli nego dok se vrpoljila unutra..naeavno bilo je i zla zvanog MUCNINA...ajoj,evo odmah mi je muka...do sedmog meseca sam radila,stalno sam bila u pokretu,jednostavno nisam imala mira...komsije su me cesto pitale jesam li ja sigurna da sam trudna,posto jurim 100|h....
Kokice su mi bile dorucak,rucak,vecera i povremeni (cesti) posle ponocni obrok...
Sad kad osetim njihov miris dodje mi da

Ipak je to bio jedan divan period mog zivota...

" voli jer velika su srca koja vole..."

Odgovor sa citatom