|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ah ta trudnoca... |
|
|
Ah ta trudnoca... |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Citat:
![]() ....osecam se slicno kao tigerlily.. ..najgore mi je kad sam u gradu i kad prolazim pored nekog restaurant-a.. ..osecam da bi dzigarice mislim na svoje ....nekoliko dana mi bude bolje pa opet jovo nanovo.. ..nadam se ipak da ce biti bolje.. ..jednog lepog dana .. |
|
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Ah ta trudnoca... -
26.09.2007, 16:05
Citat:
Bice bolje samo ne jauci to pogorsava situaciju jos ako imas podrsku to ce brzo proci |
|
|
|
|
Ah ta trudnoca... |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
|
Citat:
..ko jauce bre ....bas bi volela da vidim kako bi bilo tebi da povracas svako jutro ....imam podrsku od supruga i familije a ovde na forumu od moje gogili ....tebi ipak hvala od sto brines za mene .. |
|
|
|
|
|
|
medeno srce
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Godine: 28
|
16.10.2007, 19:07
Ja nisam svoju trudnocu uopste osetila.
![]() Pitala sam svog ginekologa zasto ja ne povracam , a covek kaze "nije sve u hormonima, ima nesto i u glavi!"![]() Puno pozitivnog razmisljanja dobrog raspolozenja i neko s kim mozete sve to podeliti![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 18.10.2007.
Poslednji login: 18.10.2007 22:43
Godine: 31
|
18.10.2007, 22:23
evo i mene....
ja sam u petom mesecu trudnoce ,i evo citam ...kazes da se plasis ,,,,,,nemoj molim te .... meni je sve super za sad,osim sto ne smem da zamislim porodjaj-ali sa druge strane nisam ni prva ni poslednja.... ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.04.2007.
Poslednji login: 10.05.2008 17:37
|
07.03.2008, 00:12
u 13 sam nedelji...nije mi muka,osecam se ok, setam dosta en svaki dan ali kada god imam vremena, radim po kuci ono osnovno, kuvam, peglam, sklanjam... ovih dana me ledja bole...jedem dosta voca i povrca...
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.11.2006.
Poslednji login: 02.05.2008 21:14
Godine: 26
|
13.04.2008, 01:28
Moja trudnoca i nije bila tako davno...Andjelu sam ugledala pre 9 meseci....jedva sam docekala taj trenutak,ali trudnoce se rado setim...fale mi njene akrobacije po stomaku...sada kad me pukne nogicom,mnogo vise boli nego dok se vrpoljila unutra..naeavno bilo je i zla zvanog MUCNINA...ajoj,evo odmah mi je muka...do sedmog meseca sam radila,stalno sam bila u pokretu,jednostavno nisam imala mira...komsije su me cesto pitale jesam li ja sigurna da sam trudna,posto jurim 100|h....
Kokice su mi bile dorucak,rucak,vecera i povremeni (cesti ) posle ponocni obrok...Sad kad osetim njihov miris dodje mi da ![]() Ipak je to bio jedan divan period mog zivota...
|
|
|
|