VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ah ta trudnoca...
staro
  (#21 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 21:55
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 17.05.2008, 22:14

Moja trudnoća je bila skroz ok.Nisam imala mučnine,pa sam jela do besvesti,a tešila sam se da su dvojica unutra pa im trebaju svi mogući vitamini i ostala čudesa...Svaku kontrolu doktorica je skretala pažnju da sam ''malko'' preterala,ali...Na kraju sam bila pokretna lađa na putu u porodilište.Sećam se kad sam se probudila posle carskog kako sam bila srećna jer sam videla prste na nogama
Što se tiče raspoloženja nisam imala neke velike oscilacije,meni je više bio aktiviran centar za glad a sa emocijama sam se izborila...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 24.06.2008, 14:14

Da kompletiram svoj esej o trudnoći . Nakon prvih 4 meseca, prestale su užasne mučnine, glavobolje i problemi sa zubima. Sve je bilo super do otprilike 6. meseca (stomak mi se nije ni primećivao do pred kraj 5. meseca), kada su mi rekli da beba malo zaostaje po velicini. Onda sam morala da se hranim bolje, jer se nisam dovoljno ugojila, pa su mislili da beba ne dobija od mene dovoljno hranljivih materija. Počela sam da krkam šnicle , jaja, sireve, sve do pre kraj osmog meseca, kada su ustanovili da beba sada još više zaostaje rastom - neke tri nedelje - i da je karlično okrenut i zakazali mi prijem u bolnicu 26.12. U bolnici sam odležala 5 dana, beba okrenuta i dalje karlično, meni pritisak skočio (a kome i ne bi od nerviranja i vrućine u Višegradskoj), i oni 31.12. donesu odluku da me pripreme za carski rez sutra, tj. 01.01.2008. I tako je na svet došao moj Nemanja , potpuno zdrav i prav, sa 2,5 kg.
I pored tih problemčića meni je moja trudnoća ostala u predivnom sećanju i nadam se samo da ću i drugu pamtiti na isti način kao prvu .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#23 (permalink))
Marijana Rajic
Novi član
Marijana Rajic će uskoro postati poznat član

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 08.10.2008 20:09
Godine: 31
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 25.06.2008, 01:22

obe trudnoce sam prezivela,ali neverujem da bi i trecu.mada se i ja dvoumim.razlika izmedju mojih malisana je dve godine.celu trudnocu nisam prestajala da pusim,tako da mi se voda zadrzavala u organizmu vise nego sto treba pa sam bila duplo krupnija.sa mladjim sam eksperimentisala razne vocne bombe iz blendera,pila fluor,kalcijum,i neke od ginekologa vitamine.bio je krupna beba,ali sa obojicom porodjaj je trajao svega deset minuta.udahni,napni se,izdahni,i to je to.

staro
  (#24 (permalink))
Mopiell
Novi član
Mopiell je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: danas 14:30
Godine: 26
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 14.07.2008, 00:35

iako sam više od 5 meseci , uživala sam u svakom trenu trudnoće. stomak mi je bio veeeeelik ali nisam imala problema sa hodanjem. bilo je baš blesavo i šašavo!!! posebno sam volela gledati kako se menja oblik stomaka i pokušala sam pogoditi dali je dupeto ili lakat što mi je pomeralo bubrege. evo, jedino što sam često imala osećaj da se gušim. bebac je bio baš velik.

i daaaa .... i plakala sam kad su me u istoj ovoj temi optužili da sam off topic ...

staro
  (#25 (permalink))
jovuk
EnigmA
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 21:06
Godine: 31
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 16.07.2008, 11:28

Bila sam kao leptiric.Sve mi jebilo lepo i lako.Nisam se puno ugojila(nekih 14 kg od kojih je 10 otislo posle samog porodjaja),nisam se prenemagala,nisam izvoljevala.
Jedini problemcic je bio vadjenje plodove vode,ali i tosam prezivela.Nisu mi bili u redu markeri,pa sam kroz to prolazila u obe trudnoce.Na svu srecu,sve je bilo u redu.Rodila sam zdravu decu od 3,320 i 3,080 kg.
Obozavala sam kad su mi se mrdali u stomaku,kad reaguju na muziku,...
Bilo je divno...a sad je jos lepse.

staro
  (#26 (permalink))
olga75
Novi član
olga75 je na dobrom putu

Član od: 25.09.2008.
Poslednji login: 09.10.2008 23:49
Godine: 33
Odgovor: Ah ta trudnoca... - 29.09.2008, 13:52

Ja sam u osmom mesecu.Prvi trimestar nikakvi problemi ko da nisam trudna ali ovo dalje je vec druga prica. Visok pritisak, pa kontrakcije, beba se spusta.Dogurali smo do 33-ce nedelje i sad moramo da mirujemo

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak > Ah ta trudnoca...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Neplanirana trudnoca Lillith Ženski kafić 28 31.07.2008 20:26