|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Help! Kako da odviknem dete od varalice/cucle? |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Help! Kako da odviknem dete od varalice/cucle? -
10.02.2008, 13:27
Citat:
Mojoj Jovani su pokušavali sve moguće i nemoguće,ali je stara oprobana fora babina uspela: stavi malo aleve ljute paprike...u danu nije htela da čuje za cuclu VIŠE NIKADA,a bila već velika.... ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 21:08
Pol: Žensko
Godine: 33
|
10.02.2008, 15:19
Citat:
Bože kako je nekad umeo da cvrka Meni je bio mnogo simpatičan kad vidim kako uživa pa mi je bilo žao da ga odvikavam Babe, deke end ostali su uvek imali neki dobronameran savet kako da ga odviknem od te navike jer to ne valja iz tih i tih razloga Ja nisam htela Pre par meseci (imao je 6 godina) Najgori sa njim porazgovara ozbiljno Objasni mu zašto to ne bi trebalo da radi i on prestane Nekad ne treba biti uporan nego jednostavno pustiti stvari da se odvijaju svojim tokom ![]()
|
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
10.02.2008, 16:17
Citat:
![]() Evo ga opet. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 16:34
|
10.02.2008, 16:49
Citat:
Ne postoji univerzalni recept za sve. Zavisi od deteta do deteta. Ja sam koristila cuclu do 3. razreda, na kvarno, krijući se jer nisam nikako mogla da zaspim bez nje. U 3. razredu otišla sam sa decom na planinu, promenila ambijent i prestala sama od sebe. A i vreme je bilo ![]() Moj klinac je do neke druge godine imao cuclu, do pete pio sok na flašicu i odjednom prestao. Dakle sve je individualno. Osluškujte potrebe deteta, nadjite mu fazon ili ga pustite da samo ostavi ali mu se nikako nemojte rugati ili nabijati osećaj krivice zbog toga što radi. "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:24
Godine: 31
|
10.02.2008, 19:33
Moja ćerka je koristila silikonsku anatomsku cuclu,kad kažem koristila mislim nije je vadila iz usta..jednostavno jednog dana negde u šetnji sa njom izgubim cuclu,odmah joj ponudim novu,nije htela ni da je pogleda
ni jednu drugu više nikad...bila se malo durila neko vreme,ali nije više želela cuclu,ostala je verna prvoj ![]() |
|
|
![]() |