VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Decija obuca
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 15:01
Pol: Žensko
Godine: 26
Decija obuca - 17.01.2007, 21:29

Za koju varijantu se radije opredelite,recimo Ciciban ili nesto sumnjivog porekla i kvaliteta?Moja Dunja nosi Ciciban,jeste da su cipelice malo skuplje ali se ja plasim da bi mogla da upropsti,svoje jos uvek nedovoljno razvijeno stopalo,nekim drugim cipelama.Ima i skupljih cipela ali sam ja Cicibanom zasad zadovoljna.Mada poznajem i gomilu zena koje pre kupe detetu cipele kod Kineza,jer kao,sta fali ionako mu/joj za 3 meseca moram kupiti nove.Po njima je to sto ja radim bacanje para...Bitno mi je da njoj odgovaraju,i patikice,i patofnice i cipele.Bitno da se ona u njima dobro oseca,da moze da trckara i da ne postoji rizik da ce joj stopalo postati deformisano.A sitne duse neka nastave da...Kakvo je vase iskustvo sa obucom?Mozda mi mozete preporuciti jos nesto dobro?

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Decija obuca
staro
  (#2 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 24
Odgovor: Decija obuca - 18.01.2007, 18:56

Necu ti nista preporuciti jer ja jos nemam potrebu da kupujem cipelice pa se ne razumem mnogo.
Buda je jos mali, ali cu sigurno radije dati malo vise para da znam sta sam platila, sta moje dete nosi i naravno najbitnije je da ne dodje do kojekakvih komplikacija zbog jeftine obuce. Na tome ne sme da se stedi.

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#3 (permalink))
_baba_
BaraBa
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 16:20
Odgovor: Decija obuca - 15.05.2007, 14:23

Mi smo sinu kupovali Ciciban cipele. Samo te i nijedne druge. Kao da su jedine na svetu. Potrosili smo vise para na njegovu obucu nego na bilo sta drugo.
A evo sad nosi ortopedske uloske i cipele.
Ne kazem da su Ciciban cipele lose...naprotiv. Dobre su.
Ali sad vise nisu broj jedan pri nasem izboru.
Ima dosta kvalitetne obuce, a da nisu poznate marke.
Vodimo racuna o svemu...od kog su materijala, kakav je ulozak, kakav je djon...
I eto imamo kvalitetnu cipelu, a nismo je platili vise od 50e, koliko inace kostaju Ciciban.

Mislim da je mnogo bitnije podsticati dete da radi vezbe za stopala.
Hvatanje maramice prstima, hodanje na petama i ostalo sto mislim da je vec poznato. I naravno, da seta bosonogo.

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Godine: 34
Odgovor: Decija obuca - 17.05.2007, 08:14

Do sada nismo imali iskustvo sa ''ciciban'' obućom, ne iz razloga što se štedi, već, kao što kaže baba, što mogu da se pronađu adekvatne sandalice ili patikice... ( od anatomskog uloška pa čak i do otvora na sandalicama ) po sasvim ''podnošljivim'' cenama...
Hvala Bogu i nožica mu raste - tako da imam utisak da ću za godinak dana ''pozajmljivati'' patike od Kikija...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
adevic
Novi član
adevic je na dobrom putu

Član od: 03.08.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 10:56
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Decija obuca - 15.06.2007, 12:43

U Rumi postoji Fabrika obuće koju su kupili Italijani i sada proizvodi dečiju obuću Naturino.
U okviru fabrike postoji prodavnica sa ogromnim izborom obuće (sigurno oko 200 modela). Obuća je u rangu cicibana, ako nije i kvalitetnija, a košta u proseku oko 60 % cene cicibana.
Još jedna prednost je što uvek možete naći broj koji tačno odgovara detetu. Cipelice nemaju anatomske uloške, već anatomske đonove što je po meni mnogo bolje.
Svom starijem detetu Vladi (pet i po godina) smo kupovali isključivo Ciciban cipele dok nismo otkrili ovu prodavnicu. Mlađa Ana (godinu i po) nosi isključivo Naturino.
Mislim da se za ovu rzliku u ceni isplati doći u Rumu iz bilo kog drugog mesta.

staro
  (#6 (permalink))
rada
Novi član
rada je na dobrom putu

Član od: 28.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 18:33
Godine: 28
Odgovor: Decija obuca - 29.11.2007, 00:10

Ja sam mom Vulu uzimala i Ciciban i Prima i cipelice kojima marka i nije bas poznata dok zam bila u Crnu Goru.Bilo mi je samo bitno da imaju anatomski ulozak,da su cvrste sa strana i od pozadi da se noga ne bi krivila.
Ali od kada smo dosli u Kanadu ne mogu da mu nadjem pravu obucu,sve su ravne i bez ulozaka,tako da sad kupujem i takve ali ga zato po stanu pustam u carapicama da ide da malo razgiba stopalo.
za sada su stopala ok.

staro
  (#7 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 18.08.2008 04:50
Godine: 25
Odgovor: Decija obuca - 29.11.2007, 02:23

secam se da sam josh ja nekad nosila ciciban

inache, sad klincima kupujemo obichno neke sportske patikice/cipelice/sandalice... nike najcheshtje...
a niko im ne brani ni bosi da idu.....

mislim da ne mora da bude bash ciciban.... vidjam po gradu Polino i chini mi se da i oni imaju fin izbor obutje za decu....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#8 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 16:21
Godine: 29
Odgovor: Decija obuca - 29.11.2007, 15:08

...nisam nikada birala marku ili proizvodjaca vec sam uvek vodila racuna da li cipelica ima anatonski ulozak, od kog je materijala, kakvu potporu pruza nogici, a da li je to ciciban, polino ili vec nesto trece to nije bitno...
...i isplatilo se....nemamo nikakvih problema sa stopalima, hodom...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#9 (permalink))
jovuk
Iskusni forumdžija
jovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostalejovuk je uzor za ostale

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 16:16
Godine: 30
Odgovor: Decija obuca - 09.08.2008, 20:26

Moram reći da vodim računa dosta o dečjoj obući.

Nisam pristalica isključivo Cicibanovih cipelica jer nisu oni najpametniji samo zato što su najskuplji.

Pričala sam sa našim najpoznatijim dečijim ortopedima i oni su mi objasnili kako izgleda prava obuća za decu:čvrsta(da dobro drži peticu),a opet mekana kako bi se lepo savijala kod prstiju i ako možete lako sa dva prsta da savijete đon,onda je to idealno.Naravno,veoma je bitno da postava bude od prirodne kože,a spolja i nije tako važno.

Prve cipelice moje curice bile su Kolibris i jako sam bila zadovoljna sa njima.Kupovala sam joj i Polino,Primo,nekad i Markos,a u zadnje vreme Pavle.

Što ne boli-to nije život.Što ne prolazi-to nije sreća.

staro
  (#10 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 16:21
Pol: Muško
Odgovor: Decija obuca - 09.08.2008, 21:05

Ne zelim dati 50 EUR za deciju cipelicu!
To je lopovluk!

Ranije smo kupovali kod cipelara ortopedske cipele, izradjene na meru.
Em su estetske (biramo boju, kroj), em su i cenom normalne.

Necu platiti za marku, placam iskljucivo kvalitet!

nisam legenda

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen