VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kutak za mame i tate
staro
  (#1 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 21:09
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Kutak za mame i tate - 29.12.2006, 22:59

Kad ste poceli da dohranjujete bebce i sa cime prvo??? I koliko puta na dan?

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Godine: 34
Odgovor: Kutak za mame i tate - 29.12.2006, 23:26

sa 4 meseca... iz nedelje u nedelju... : kašica od jabuke, sokić od jabuke... (prva nedelja)... zatim, mešavine jabuke i recimo banane... (druga nedelja) postepeno, zbog eventualnog bebinog alergijskog reagovanja...

imala sam dosta konsultacija više sa mladim mamama nego sa pedijatrima koji imaju dosta oprečne stavove, koji mogu da te zbune...

i čitaj... od starijih pedijatara, pa do dr. Spok-a... osluškuj svoju bebu... i nema zime za vas...

mada sam u komšiluku imala slučaj sa gojaznom bebom (što je opet relativno), tako da malecki nije smeo do 8 - og meseca da gucne ni sokić, a kamoli nešto više... a moj cunami je tada već ''tamanio'' gotovo sve osim jagoda i lubenica... sve kuvano je dolazilo u obzir...

Koliko sam bila od pomoći ne znam ... ponavljam... osluškuj svoju bebu...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 23:50
Godine: 26
Odgovor: Kutak za mame i tate - 29.12.2006, 23:40

Ja moju nazalost posle mesec dana,nisam vise imala mleka.Iskljucivo sa Humanom,koja je doduse malo skuplja od ostalih adaptiranih mlecnih formula,ali se pokazalo da je super odradila posao!Za svo vreme dok je pila Humanu(osam meseci) nismo imali nijedan zdravstveni problem,tipa,temperatura,prehlade i sl.Verujem u to a i pedijatar mi je potvrdio da je H odlicna za jacanje imuniteta.A sto se tice tajminga,...onda kad ogladni,nije bilo strogih forsiranja na dva sata i hvala Bogu nista joj ne fali!

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#4 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 23:50
Godine: 26
Odgovor: Kutak za mame i tate - 29.12.2006, 23:44

A sto se tice ostale hrane,sa sest meseci.Poceli smo sa kasicama i sokicima,zatim lagano bareno povrce,pirinac,griz i sve ono sto je u principu lako za varenje.Na trzistu ima puno raznoraznih zitarica u ponudi a kase od njih su prava poslastica za bebe!

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak > Kada ste počeli sa dohranjivanjem vašeg deteta?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 01.10.2008 09:56
Konvencija UN o pravima deteta makilli Roditeljski kutak 5 13.09.2008 17:19
Kako napraviti muško, a kako žensko dete? Šta kažu obicaji, a šta nauka... vojvodjan Porodica 48 05.09.2008 21:09
Slobodni zidari = Masoni Nennad Religija 29 15.07.2008 16:03
Karmicka astrologija - prema Martinu Shulmanu Lillith Astrologija 9 12.09.2007 21:56