|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ne bas mirisljava tema... |
|
Odgovor: Ne bas mirisljava tema... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:11
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Ne bas mirisljava tema... -
08.01.2007, 00:28
Kao prvo orden onome ko izmisli pampers n slično.
![]() Citat:
Što se tiče kukova, dovoljno je preko pampersa stavljati platnene kao širok povoj, dok beba ne prođe kontrole kukova, a onda kada lekar utvrdi da je mališa zgodan/na furaš samo pampers. Dobar neonatolog može da utvrdi to i ranije, ali svakako je dobro ispoštovati sve kontrole. Što se tiče ojeda, beba se može ojesti i sa pampersom i to ohohohoho. Meni se to desilo sa mojim detetom, a pampers mu je redovno menjan, naravno. Podeliću sa vama jednu tajnu, ako je do sada niste znali, pošto u našem slučaju ništa nije pomoglo. Ni jekodermi ni vunderšutsovi ni šta ti ja znam narodna medicina. Krema koja se od tada nalazi u mojoj kući uvek i svuda je sa sobom nosim (put) zove se FLOGOCID. U startu ljudi imaju negativne predrasude jer je krema proizvod Veterinarskog zavoda, kao "ja ću na dete da stavljam nešto za pse" itd, ali krema nema neželjena dejstva i nema kontraindikacije, nema kortikosteroida i možete i na otvorene rane da je stavljate, a ne samo na ojed. Kupite ovo i nećete se pokajati. Zlu ne trebalo, ali rešava mnogo toga, ne samo vezano za bebe, već svakojaka zapaljenja na koži. http://www.vetzavodzemun.com/producthem.php?id=20
|
|
|
|
|
|
|
|