|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Đak prvak |
|
Odgovor: Đak prvak |
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:29
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Đak prvak -
01.09.2008, 11:02
Dva Najgora đaka su preživela prvi dan ali je zato njihova mama
kad je videla sastav učenika u razredu i učiteljicu ![]() Ako ovo preživim pričaću....
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Godine: 33
|
01.09.2008, 11:03
Da...i moj đak prvak danas
,prozivka prvaka u 13h!Jedva čekamo ![]() Pod stresom sam ,o utiscima ću malo kasnije,kad se vratimo! |
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:46
Pol: Muško
|
01.09.2008, 13:49
Dosta ranije, dok sam živeo u Herceg Novom, odmah po preseljenju upišem najstarijeg sina u, čini mi se, treći razred osnovne škole koja se nalazila podno manastira Savine. Prvi dan škole prošetam ispred njega, jer je za njega grad bilo potpuno nepoznat. Dok sam čekao da se završi nastava, slušao sam razgovor dvojice ponisnih tata čiji su sinovi bili upravo đaci prvaci. I dok je jedan dosta realno govorio o svom sinu i kako malo strepi za njega, iako dete zna da čita i piše štampana slova, ali i da misli da je to nedovoljno, jer su programi u školama danas drugačiji nego pre i sve tako pomalo oprezno. Međutim drugi je bio kategoričan:
- Ma kakvi! Moj doduše ne zna ni jedno slovo, ali po ostalom moga bi odmah u četvrti razred. Očiju mi! Nisam uopšte posumnjao da je baš tako. ![]() ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 13:38
|
20.09.2008, 10:56
Sa srećom tate
i mame i neka klinci srećni u školu ulaze, a zadovoljni izlaze. Deluje kao nemoguća misija, a nije ." I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
|
20.09.2008, 13:42
Peti razred nam je za sada uzbudljiv i bas rado ide u skolu. Voli nastavnicu. Ove godine planiraju razmijenski program sa skolom u Berlinu tako da cemo mi nase klince slati tamo dva tjedna, a oni nama svoje amo u Ameriku dva tjedna. Roditelji su nervozni, a klinci naravno jedva cekaju. Svako dobro vasim skolarcima!
![]() |
|
|
|