|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ne bas mirisljava tema... |
|
Odgovor: Ne bas mirisljava tema... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Ne bas mirisljava tema... -
08.01.2007, 00:28
Kao prvo orden onome ko izmisli pampers n slično.
![]() Citat:
Što se tiče kukova, dovoljno je preko pampersa stavljati platnene kao širok povoj, dok beba ne prođe kontrole kukova, a onda kada lekar utvrdi da je mališa zgodan/na furaš samo pampers. Dobar neonatolog može da utvrdi to i ranije, ali svakako je dobro ispoštovati sve kontrole. Što se tiče ojeda, beba se može ojesti i sa pampersom i to ohohohoho. Meni se to desilo sa mojim detetom, a pampers mu je redovno menjan, naravno. Podeliću sa vama jednu tajnu, ako je do sada niste znali, pošto u našem slučaju ništa nije pomoglo. Ni jekodermi ni vunderšutsovi ni šta ti ja znam narodna medicina. Krema koja se od tada nalazi u mojoj kući uvek i svuda je sa sobom nosim (put) zove se FLOGOCID. U startu ljudi imaju negativne predrasude jer je krema proizvod Veterinarskog zavoda, kao "ja ću na dete da stavljam nešto za pse" itd, ali krema nema neželjena dejstva i nema kontraindikacije, nema kortikosteroida i možete i na otvorene rane da je stavljate, a ne samo na ojed. Kupite ovo i nećete se pokajati. Zlu ne trebalo, ali rešava mnogo toga, ne samo vezano za bebe, već svakojaka zapaljenja na koži. http://www.vetzavodzemun.com/producthem.php?id=20
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 09:24
Godine: 36
|
25.06.2008, 15:50
Ja sam mojim momcima stavljala pamučne pelene do 3 meseca... Razlog je bio taj što su se rodili kad je napolju bilo 38 stapeni, a guze su im bile jako osetljive. Iz porodilišta (gde su im sestre stavljale isključivo pampers) sam ih donela sa tako jakim ojedom da mi je trebalo dobrih desetak dana da im se koža oporavi...U oktobru, kada su prestale vrućine stavila sam im pampers i koristila ih do odvikavanja...
Nije mi bilo teško ni potapanje pelena, ni pranje ni peglanje... Uživala sam u mirisu osunčanih pelena... ![]() Da li taj široki povoj ima veze i da li utiče na kukove, ne znam, naslušala sam se mnogo priča na tu temu, ali činjenica je da moji momci nemaju problema sa kukovima... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: 16.07.2008 12:38
Godine: 30
|
11.07.2008, 17:14
Koristila sam i jedne i druge pelene.
Kad mi se rodila curica,pampers je imala samo u porodilištu.Čim smo se vratili kući,patronažna sestra mi je objasnila kako treba da je povijam zbog kukića. Nije mi bilo teško ni da perem,ni da sušim,ni da peglam...jao ,pa prvo dete,nije ti ništa teško pogotovo u početku.Do trećeg meseca sam joj samo platnene pelene stavljala,a onda sam počela noću sa pampersom jer mi je bilo žao da je svaku noć po nekoliko puta presvlačim jer je mokra.Tako je bilo do šestog meseca,a onda sam počela i preko dana,ali sam zadržala i jednu platnenu pride. Ono što mogu da kažem je da je činjenica da pampers godi mamama i detetu,ali deca su u njima suva,i nemaju potrebu da traže nonu. Deca koja koriste platnene pelene osete da su mokra i traže ranije nonu(mnogo ranije). Sa sinom nisam bila tako vredna i savesna.Do šest nedelja,i čim smo dobili zeleno svetlo od doktora,prešli smo na pampers.I mogu da kažem da ga duže učim na nonu nego što sam curicu,ali dečak je to....oni su komplikovani sami po sebi. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Ne bas mirisljava tema... |
Slične teme
|