|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Davo duso mamina, tatina, whatever... |
|
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... |
|
|
|
|
|
|
|
Lajavi Krelac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:39
Pol: Žensko
|
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... -
14.09.2006, 20:30
Moji su sa starijom sestrom imali te fazone tepanja. Onda sam došla ja na svet, došlo je vreme da progovorim, a s obzirom da deca među sobom najviše komuniciraju, učila me je moja polumutava starija sestra. Tako se desilo da ja pričam, ali me razume samo ona. I kada su roditelji videli šta su uradili, navrat-nanos su prestali sa tepanjem. A ja do dana današnjeg se kod nekih reči zbunjujem i nikad ne znam da li sam izgovorila tepanjem izopačenu reč ili ispravno.
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 02:08
Godine: 22
|
15.09.2006, 19:48
Mislim da je velika greska tepati deci jer oni od nas sve uce - pa i da govore. Ako od starta deci govorimo normalno mnogo vece su sanse da ce dete pricati cisto i da nece biti "mutavo". Nikada ne tepam deci, oni su mali ljudi i tako im se treba i obracati.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.09.2006.
Poslednji login: 26.09.2006 21:55
Godine: 35
|
24.09.2006, 21:55
ja sam protivnik tepanja,svojoj djeci se obracam kao odraslima i prilicno se dobro razumijemo,mislim da ih tepanje samo zbunjuje,a vjerujem da bi zbunilo i mene kad bih tepanjem pokusavala da objasnim djetetu od godinu dana da ne grize kabel od struje
moja deviza je jasno i glasno i do sada ima uspjeha![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 17:47
Godine: 24
|
25.09.2006, 01:46
Nisam strogo protiv toga da se malom detetu tepa, ali bas malom. tipa bebama do godinu, dve! Ali, vec posle toga ne! Ucila sam o razvoju decijeg govora i deci treba pristupati kao i odraslima, sto se tice govora ali i same price! Isto tako nije jedini razlog odlaska kod logopeda plicanje sa decom, postoji puno drugih razloga sto klinci ne progovaraju ispravno i sto mucaju!
No, sto se mene tice, uvek sa njima pricam bez tepanja, bez obzira na godine! Tako mislim da je ispravno ali ne zameram kad neko plica i tepa u razgovoru sa decicom! sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|