VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak

Roditeljski kutak Teme posvećene vašim anđelima od porođaja, preko prvih koraka, pa sve do polaska u školu, a i dalje...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever...
staro
  (#11 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:58
Pol: Žensko
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 17.11.2006, 18:33

par ljudi je ovde spomenula da su deca mali ljudi i da sa njima treba pricati kao sa odraslima.. ne slazem se nikako da su deca mali ljudi, niti da treba pricati sa njima kao sa odraslima.. deca su deca, a to ih ne cini malim ljudima.. mislim cini ih fizicki, ali ne i psihicki.. ni ja ne volim tepanje, mada ponekad, ako vidim bas neko jako malo bebche pocnem da blebecem, ali ne u stilu teepanja i plicanja vec se 'nako, pravo dechiji ponasam
sa decom treba pricati jednostavno, kratko i jasno u skladu sa njegovim godinama.. ne objasnjavati mu svet koji ga okruzuje na komplikovan nacin ili tepanjem.. ni jedno ni drugo verovatno nece postici zeljeni efekt..

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 17.11.2006, 19:27

Ne podnosim plicanje

Evo bas mi je u goste dosla tetka ( Gogou rodjus, pa i meni donela "Nestle" ) koja ima klinca od godinu dana Nisam siguran da postoje vece plicalice od moje keve i tetke Cim su usli u kucu, moja keva: "Ko je to nama dosao, mili moj,....." A onda tetka: "Ukakio se, molam da ga plesvucem"

To mi tako ide na nerve

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#13 (permalink))
Sladja26
Novi član
Sladja26 je na dobrom putu

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 17:31
Godine: 28
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 22.11.2006, 01:04

ja dobijam ospice kad cujem da neko tepa deci. moja mala sad ima 2,5 god. i ima problema sa pricanjem, tako da sam momentalno u razmisljanju da idem logopedu sa njom. mada ona uci dva jezika istovremeno, tako da moze da potraje.
Smatram da sa decom treba uvek pricati ispravno. jedino ako su bas bebice, onda se i meni desi da tepam. ali cim su vec oko godinu dana ili ranije, ja se trudim da normalno pricam.
Mene su napadale tetke, strine itd. sto ja nedam da se tepa mom detetu. a sad, kad ima problema sa govorom, pa eto sto si joj tepala (EJ, a ja joj nikad nisam tepala, nego one!!!!!

staro
  (#14 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 12:36
Godine: 24
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 06.12.2006, 00:10

De ci dedino,davo dedino, zato babino, cunce, cecer... Ocemo majo apoje? Ta ci ladio? Pikio ci ce? Plase majo...

I kako onda da ocekujem da moje dete prica lepo????
A tek kad cujem Mako (sa otegnutim A- Maako) digne mi se kosa na glavi!!! Pa da sam htela da mi se dete zove Mako tako bih mu dala ime.

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#15 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 00:59
Godine: 26
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 12.01.2007, 05:15

Mrzim plicanje,tepanje,kreveljenje,...i sve ostalo sto vecina smatra normalnim u komunikaciji sa malom decom.Moje dete ne slusa takve plice,Bogu hvala,niti tudja dozivljavaju isto od mene.Jesmo se razumeli?

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#16 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 13.02.2007, 14:31

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Jao pa to mi je omiljeno kad vidim malo djete da plicam, a jos ako ono plica sav se istopim.
To kod mene izgleda otprilike ovako - plicam kad se onako rastopim i raspekmezim sa decom, kad se mazimo. A kad "razgovaramo", kad im nešto objašnjavam, kad mi nešto pričaju, onda pričam normalnim tonom i ispravljam ih ako nešto nepravilno izgovaraju. Eto... malo nedoslednosti koja i nije baš strašna i opasna .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#17 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 18.08.2008 04:50
Godine: 25
Odgovor: Davo duso mamina, tatina, whatever... - 13.02.2007, 23:34

Obozavam klince, uvek ih mazim, igram se sa njima, udovoljavam ih...
Ali sa njima redovno razgovaram kao sa odraslima...
Tako i oni teze da budu odgovorni i da opravdaju ukazano postovanje.

plicanje me nervira i ispravljjam svakog ko to chini, objasnjavajutji im da tje detetu tako samo otezati da nauchi da pricha.

frizired..... ( frizider)
labavo...( lavabo)
ja sam bash rano i progovorila i prohodala ( 8-9 meseci) pa nisam muchenica odmah mogla sve da ukontam

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Porodica > Roditeljski kutak > Davo duso mamina, tatina, whatever...