|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Religija Poslušajte pažljivo svoje srce i pronaći ćete Boga u sebi |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Na koji nacin doci do smirenja? |
|
|
|
|
Odgovor: Duhovni mir - kako ga pronalazite? |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Pol: Žensko
Godine: 46
|
23.01.2008, 22:52
Citat:
Ja svoj mir nalazim u dragim mi uspomenama na neke prosle dane. Svoj mir nalazim u pokojoj suzi, pokojem stihu, pesmi i ponekad casici-dve. Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam" (Tagore)
|
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 21:21
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Duhovni mir - kako ga pronalazite? -
24.01.2008, 01:19
Citat:
A evo šta bi reko jedan od njih,mnogo pametniji od mene:prvi ljudi su malo znali,ali su sve shvatali,a potom su počeli da znaju više,ali su sve manje shvatali. Jedne prilike,boravila sam u manastiru Velika Remeta,nedelja sveta liturgija u toku.Otišla sam na liturgiju opterećena svojim problemima,u potrazi za duhovnim mirom.U manastiru mnogo sveta,pri kraju svete liturgije pobožni narod prilazi da uzme svetu pričest...u jednom momentu ugledah ženu sa detetom kako stoji pored mene,i |