|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Religija Poslušajte pažljivo svoje srce i pronaći ćete Boga u sebi |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
|
Odgovor: Kojoj veri pripadate? |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 01.08.2008 14:02
Pol: Muško
Godine: 16
|
Odgovor: Kojoj veri pripadate? -
09.03.2008, 14:27
Ateista, neznabožnik, nevernik, bogohulnik, jeretik, zovite me kako hoćete.
![]() Guns don't kill people.
I do! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.09.2007.
Poslednji login: juče 20:18
Pol: Žensko
Godine: 25
|
23.04.2008, 11:49
Poštujem sve veroispovesti, ali nisam vernik.
Zbog sopstvene nerazvijenosti prikladnog izražavanja u ovoj oblasti citiraću sledeće: "Ipak, za mene je to izuzetna knjiga, koja izražava norme i principe, koji su zadržali svoju valjanost kroz tisuće godina. To je knjiga koja je ljudima pružila još uvijek valjanu viziju, koja čeka na svoje ostvarenje. Nije je napisao jedan čovijek, niti ju je izdiktirao Bog; ona izražava genij ljudi, koji su kroz mnoge generacije vodili borbu za život i slobodu." - Dogma o Kristu, Erich Fromm. |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 22:28
Godine: 31
|
26.04.2008, 14:43
Krštena sam sa godinu dana u pravoslavnoj crkvi..
krstila sam i svoje dete sa godinu dana u pravoslavnoj crkvi, kako bi izbegla anatemu uže i dalje rodbine i nastavila porodičnu tradiciju U slučaju mog sina, to ispostavilo kao pun pogodak jer se on oseća kao pravoslavni vernik ![]() a ja, zabludela ovčica, deklarišem se kao agnostik ili nešto slično tome ... "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:40
Godine: 42
|
26.04.2008, 15:19
pravoslavne
krstena sam naravno i moj sin je krsten na praznik nikad ni zbog cega i ni zbog koga ne bih promenila veru ne zato sto sam verski fanatik,nego nekako smatram da ste rodjeni s necim s cim je trebalo da se rodite da je trebalo da budem katolik rodila bih se ko katolik,jel? e tako ja to gledam verujem,ali priznajem da ne idem bas u crkvu.....ponekad tek,o praznicima,i najvise da bih zapalila svece za svoje mrtve... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|